2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ayni durumdayim cnm allah yardimcimiz olsun ben hep dua eidyorum
Allah yardim etsin diye
Doktor bana da Prilam verdi ama bir işe yaramıyor sabah daha kahvaltı etmeden başlıyor öğürtüler bugün doktora gittim çok mide bulantısı olursa serum falan takarız dedi bütün gün serumla mı gezeceğim Allah aşkına İnşallah bu ayın sonunda biter bunlar

ben serum aldım korkakorka giitm hastaneye
Nedegisiyorki yine ayni off

Sağlıcakla gör ve bize de haber et inşallah

Canim saglikla alakalimi baska biseymi var elimmzden ne gelirse sana yardimci olmaya calisiriz Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah evet kurtaj iyi bir dr olursa 10 .haftaya kadar olabiliyo diye biliyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım

Iyi değilim
Iyi degilim kimseyi üzmek istemiyorum anlatarak teşekkür ederim
Canım burda hepimiz iyimizi de kötümüzü de anlatıp dertleşiyoruz tavsiyeler alıyoruz birbirimizden. Yeri geliyor anlatıp birlikte üzülüyoruz yeri geliyor birlikte seviniyoruz. Sen iyi hissedeceksen anlat tabi belki hep bir düşüneceğimiz bi çözüm olur. Ama anlatıp sen kötü hissedeceksen tabi üzülmeni istemeyiz.

Amin inşallah
Herkesin imtihanı farklı
kimsenin hayatı toz pembe değil
ve bazen acıyı paylaşmak ta güzel dir
fakat Rabbim şuan her zamankinden fazla bizimle meşgul
taşıdığımız can inşallah bir umut tutnacak bir dal olsun hepimize
İlerde belki de en zor günümüzde bu yavrucaklar bizim en büyük destekcimiz olacak
Rabbim mübarek günlerin hürmetine evlerimize ruhlarımıza huzur ve sekine versin inşallah

Amiiin amin birbirimize dua edelim hem hamilelerin duası hem de kulun kula karşılıksız duası bu geri cevrilmez kimin ne sıkıntısı varsa rabbim yetişsin darına

Amiiin amin birbirimize dua edelim hem hamilelerin duası hem de kulun kula karşılıksız duası bu geri cevrilmez kimin ne sıkıntısı varsa rabbim yetişsin darına
amiin inşallah
Özellikle bu zamanda acziyetimizin bir kez daha farkına vardık
ve kul olarak elimizden gelen sadece dua ve tevekkül etmek
olana da elhamdülillah
olmayana da elhamdülillah
bugun olmayan bir şey için üzülürüm ama yarın iyi ki olmamış derim
yahut tam tersi

fe inne meal üsri yüsra

şüphesiz her zorlukla bir kolaylık vardır
muhakkak bir kolaylık daha vardır

Rabbim hepimize inşirah ferahlığı nasip etsin inşallah

dua ile

Hafifledi elhamdülillah inşallah hiç gelmez bir daha. Rabbim hepimize sükunet versin çok zor oluyor iç sıkıntısı

Eğer senin ya da bebeğin sağlığıyla alakalı bir durum değilse emin ol kendini yıpratmaya değmez. Böyle düşünceleri hiç getirme aklına. Sen ve bebeğinden önemlisi yok bunu unutma. Bu bebişler bize Allah’ın emaneti ve bizim bu emanete en iyi şekilde bakmamız gerek. Kalbini hep ferah tut o küçük kalbide hep koru inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…