2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cinsiyet aslında 12. Haftada vajinal ultrason ile öğrenilebiliyormuş ama ben öyle yaptırır mıyım bilmiyorum ☺

Benim ilk gebeliğimde doktorum en başından beri sadece vajinal ultrason ile bakıyordu ve 12.haftaya kadar bu şekilde bakacağız dedi. Cinsiyeti oglum bacaklarını araladiginda 13.haftada karnımdan bakılan ultrasonla öğrenmiştik..

benim doktorum hic alttan bakmadi
Hep karindan bakiyor

Demek ki doktordan doktora değişiyor. Benim doktorum vajinal ultrason daha zararlı diye iki kere yaptı bebeği görüp kalp duyana kadar. Sonra karından bakmaya başladı. Bakalım 12 hafta nasıl bakacak merak ediyorum

Kızlar lierac çatlak kremi sordum eczaneye 200 tl dedi siz ne kullanıyorsunuz ya da kullanmayı düşünüyorsunuz?
İlk gebeliğimde sebamed kullanmıştım cnm açıkçası son 2 aya kadar hiç bişe yoktu son 2 ay hiç fayda etmedi karnım aşırı güneşte kalan asfalt gibi oldu bu sefer sadece saf zeytinyağı düşünüyorum

Ne oluyosa son aylarda oluyormuş zaten

Canım eczanede pahalı.. dermomarket ya da trendyol da 135 tl ye alabilirsin cnm
Evet canım baktım oralarda çok ucuz ama kadınlar kulübünde orijinal olmuyor yazmışlar o yüzden tereddütte kaldım

Ozaman hazır kutu süt mü içicez hangi markaya güvenilir ki
Cnm ben torku içiyorum sabah kahvaltıda bir bardak birde hiç sıcak içemem soğuk içiyorum o yüzden eğer dokunur dersen laktozsuzu iyi geliyo işim gereği pek çok fabrikaya girip çıkmışlığımız var torku ve bahçıvan firmalarının ürünleri gayet temiz aynı zamanda bimin kendi markalı ürünleri de aynı şekilde güvenilir

ben çocuk icin tedavi olmak maksadiyla gittim ilkbasta ozamanda bana alttan hicbakmadi.
İlkdefa alttan bakmayan doktor gördüm
Enson rahimfilmi cekildim öyle hamilekaldim
Tüp bebek tedavisinden öncede, tüp bebek tedavisinde de hep alttan bakıldı. hatta iğneleri vuruyordum 2 günde bir yumurta gelişimine bakıyordu doktor. Zor günlerdi ama çok şükür sonuç iyi oldu

Hep karindan bakiyor
bu gebeliğimde benim de hep karından bakıldı Şuan ilk doktoruma gitmiyorum. Prof dr ve iyi bir hastanede kadin doktor diye güveniyordum ama vajinal ultrason huzursuz ediyordu açıkcası. O zamanlar gebe olan arkadaslarımın doktorları da karından bakıyordu. Bizim doktor neden öyleydi bilemiyorum

Evet canım baktım oralarda çok ucuz ama kadınlar kulübünde orijinal olmuyor yazmışlar o yüzden tereddütte kaldım
Ben dermomarket ten cok ürün alıyorum. Barkodlu ürünleri.. lierac 200ml de ordan aldim barkodlu geldi, kozmetiğin ana sitesinden puan vs biriktiriliyor ya

Hep karindan bakiyor
Suandaki doktorum da hep karından baktı. Gebelik testi akabinde gittiğimde 6 haftalıktım ve karından bakarken kalp atışı dinletti.. geçen haftaki randevumda da karından baktı. Öteki doktor neden ısrarla vajinal ultrason diyordu bilemiyorum ama kadına güvendiğim için gidiyordum. Öte yandan internette okuduklarından ötürü korkutuyordu vajinal ultrason...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…