2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sütü kaynatıp yoğurt yaparsanız daha iyi olur hem yoğurt ta süt kadar faydalı ben süt laktozsuz süt olarak içiyorum mide gazım ve öğürmem çok fazla olduğu için

Ben ikili test yaptırmadım
bende yaptırmayacağım arkadaşım
kaybettiğimiz bebeklerimizden sonra sağlıklı gebeliğim olunca
sadece psikolojik daha zor geçmesine sebeb olacak diye yaptırmadım
ikinci sağlıklı gebeliğimde de istemedim
Allah'ım hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah

bneimki bastan beri hep karından bakti
Yurt dışında iki gebelik geçirdim orada daha farklı

turkiye de ise bu gebeliğimde boş gebelik olabilir dediler bana acaba kürtaj mi olacağım yine diye düşünürken vajinal muayene ile kontrol ettiler
elhamdülillah boş gebelik değilmiş

hayırlı sabahlar arkadaşlar
nasılsınız

son derece mide ağrım var yine
yaklaşık bir haftadır yoktu hiç
diğer gebeliklerimde bulantı ve kusma oldu
ama mide ağrısı hiç yaşamadım

psikolojik mi bilemiyorum
Başından beri çok düşünüyorum nasıl olacak vs diye
Yahut gerçekten bu hamilelikte mide arısı ile mi geçecek

Reflü olabilir açlık reflüsü de ağrı yapıyor

Acliktan da olur belki canim

Ben dermomarket ten cok ürün alıyorum. Barkodlu ürünleri.. lierac 200ml de ordan aldim barkodlu geldi, kozmetiğin ana sitesinden puan vs biriktiriliyor ya
Daha önce birkaç siteden güneş kremi vs almıştım gayet orijinal geldi aslında neyse bakalım biraz doğal yağları da araştıracagim

Bnde hep akakçeden alırım orjinal geliyo hep uygunda oluyo
Canım o sitelerin hepsine baktım gayet uygun şuan hemen hemen her sitede fiyatı aynı gibi. Burda yazılmış başka anne topiklerinde okudum eski konularda, o yüzden kafama takıldı

Hayatta sen ve bebeginden onemli kimse olamaz insallahbiran once toparlanirsin canim bidaha aklina bile getirme oyle bir seyi canim

Gunaydin hanimlar dun gece agridan yatamadim dogum sancisi gibi ara ara gelip gidiyor MelodiminEsi canim sende sanci oluyormu

Gunaydin hanimlar dun gece agridan yatamadim dogum sancisi gibi ara ara gelip gidiyor MelodiminEsi canim sende sanci oluyormu
Kuzum geçmiş olsun nasıl bir sancı oldu uyutmadığına göre fazlaymış gaz sancısı olabilir mi? Gaz sancısı vurunca mahvoluyorum karnımı ovalayinca bir müddet sonra geçiyor. Diğer türlü adet olacağın zaman alt bölgede sancı olur ya öyle sancı olabiliyor ama çoook nadir. Rahim büyüdüğü için olabiliyormuş

Canım o sitelerin hepsine baktım gayet uygun şuan hemen hemen her sitede fiyatı aynı gibi. Burda yazılmış başka anne topiklerinde okudum eski konularda, o yüzden kafama takıldı
Bnce değildr akakçe faturada gönderiyo bilindik markadalarda yapmazlar ya bnce alınabilir güvenle

Günaydın kızlar. Bende bugün gaz sancısından pek rahat uyuyamadım. Birde çatlama konusunda ben ilk hamileliğim de bebek yağı kullanmıştım sadece çatlamam olmadı ufak tefek oldu sadece. Sanırım bünye ilede alakalı çatlama olayı.

O gaz sancısı girince fenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…