Malesef mardindeyim kızıltepede iş gereği burda köylerden geliyo aslnda bende köy okulundayım şimdi okullar kapalı alamıyorum temiz güvenilir velilerden alıyodm şimdi köyden gelen bi yerden alıyorum nekadar iyidir bilemiyorm tabi
Sütü kaynatıp yoğurt yaparsanız daha iyi olur hem yoğurt ta süt kadar faydalı ben süt laktozsuz süt olarak içiyorum mide gazım ve öğürmem çok fazla olduğu için
bende yaptırmayacağım arkadaşım
kaybettiğimiz bebeklerimizden sonra sağlıklı gebeliğim olunca
sadece psikolojik daha zor geçmesine sebeb olacak diye yaptırmadım
ikinci sağlıklı gebeliğimde de istemedim
Allah'ım hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah
Yurt dışında iki gebelik geçirdim orada daha farklı
turkiye de ise bu gebeliğimde boş gebelik olabilir dediler bana acaba kürtaj mi olacağım yine diye düşünürken vajinal muayene ile kontrol ettiler
elhamdülillah boş gebelik değilmiş
Ben dermomarket ten cok ürün alıyorum. Barkodlu ürünleri.. lierac 200ml de ordan aldim barkodlu geldi, kozmetiğin ana sitesinden puan vs biriktiriliyor ya
Canım o sitelerin hepsine baktım gayet uygun şuan hemen hemen her sitede fiyatı aynı gibi. Burda yazılmış başka anne topiklerinde okudum eski konularda, o yüzden kafama takıldı
ugurbocuuu
arkadaşimiz la konuştum çok iyi geldi kendisine tekrar teşekkür ederim bunu yapmayı bırakın düşünmesi bile beni çok yıprattı bazen mecburiyetler insanı köşeye sıkıştırıyor
Kuzum geçmiş olsun nasıl bir sancı oldu uyutmadığına göre fazlaymış gaz sancısı olabilir mi? Gaz sancısı vurunca mahvoluyorum karnımı ovalayinca bir müddet sonra geçiyor. Diğer türlü adet olacağın zaman alt bölgede sancı olur ya öyle sancı olabiliyor ama çoook nadir. Rahim büyüdüğü için olabiliyormuş
Canım o sitelerin hepsine baktım gayet uygun şuan hemen hemen her sitede fiyatı aynı gibi. Burda yazılmış başka anne topiklerinde okudum eski konularda, o yüzden kafama takıldı
Günaydın kızlar. Bende bugün gaz sancısından pek rahat uyuyamadım. Birde çatlama konusunda ben ilk hamileliğim de bebek yağı kullanmıştım sadece çatlamam olmadı ufak tefek oldu sadece. Sanırım bünye ilede alakalı çatlama olayı.
Günaydın kızlar. Bende bugün gaz sancısından pek rahat uyuyamadım. Birde çatlama konusunda ben ilk hamileliğim de bebek yağı kullanmıştım sadece çatlamam olmadı ufak tefek oldu sadece. Sanırım bünye ilede alakalı çatlama olayı.