Bicak saplanir gibi canim agri gecmezse yarin doktora gidecem birde hamilelik boyunca kusmayan ben bugun ilk defa kustum mide bulantilarim gectigi haldeKuzum geçmiş olsun nasıl bir sancı oldu uyutmadığına göre fazlaymışgaz sancısı olabilir mi? Gaz sancısı vurunca mahvoluyorum karnımı ovalayinca bir müddet sonra geçiyor. Diğer türlü adet olacağın zaman alt bölgede sancı olur ya öyle sancı olabiliyor ama çoook nadir. Rahim büyüdüğü için olabiliyormuş
Bu magnezyum çok önemli cidden o ağrılar fena. Bir şey yoktur endişelenme belirli bir haftadan sonra ilaç veriyorlar zatenBicak saplanir gibi canim agri gecmezse yarin doktora gidecem birde hamilelik boyunca kusmayan ben bugun ilk defa kustum mide bulantilarim gectigi haldedun doktorumla gorustum oda aynisini soyledi rahim ve bebek buyuyor normal dedi magnezyum iyi geliyormus gecmezse yarin hem bi bebege baksin hemde ilac yazdiracam umarim gecer ya
Sagol canim benim insallahBu magnezyum çok önemli cidden o ağrılar fena. Bir şey yoktur endişelenme belirli bir haftadan sonra ilaç veriyorlar zaten
Gözün aydın canım sağlıkla kavuşunKızlar merhaba
Kontrolden geldim şimdi. Bebeğim 3 gün geriden geliyor. Ultrasonda tam 12 haftalık çıktı. Bebeğin herşeyi iyi durumda çok şükür. Cinsiyeti belli olmadı görünmedi☺ 1.8 kg almışım ben. Doktorum Her ay için en az 1 kilo almanı öneriyorum hareketsiz kalma sakin yerlerde yürüyüşe çık dedi. Sırt ağrılarım için rahim genişlemesi yapıyor dedi. Çatlak kremi sordum düzenli kullanılmazsa hiç bi işe yaramaz dedi. Önemli olan karnını sürekli nemlendirmek kuru kalmaması kakao yağı zeytin yağı bile sürebilirsin dedi. Krem olarak mustela önerdi onu aldım. Ama ilginç gelen bişey oldu. Benim doktorum ikili üçlü testin güvenirliğini çok doğru bulmadığını yanıltıcı olduğunu söyledi. Birçok gebem down sendromlu da olsa doğurmak istiyorum aldırmak istemiyorum diyor testlere gerek duymuyoruz dedi. Eğer yaptırmak istiyorsan profesyonel testler var %90 doğru sonuç veriyor dedi hatta gen haritasına kadar çıkarttırıp bütün kalıtsal hastalık tespit ediliyor dedi ve fiyatı 4700 gibi birşey. Kafam çok karıştıikili test illa olmalı mı siz ne düşünüyorsunuz?
2 Li test kesin olmadığı için haklı doktor aslında ben sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine baktıracağım.. profesyonel testlere gelince onlara da güven olmuyor malesef kaç hikaye okudum yurt dışına kan gönderip down sendromlu denilip sağlıklı doğan.. eğer bebeği aldırmayacaksanız onlara da gerek yok bence.. zaten bebekte bir sorun varsa bile hamileliğini rezil etmekten başka şey olmuyor.. tek önemli kısım eğer sıkıntı varsa kendinizi alıştırmak açısından zamanınız oluyor ama hamilelikte aşırı duygusal olacağınız için daha da zor bence..Kızlar merhaba
Kontrolden geldim şimdi. Bebeğim 3 gün geriden geliyor. Ultrasonda tam 12 haftalık çıktı. Bebeğin herşeyi iyi durumda çok şükür. Cinsiyeti belli olmadı görünmedi☺ 1.8 kg almışım ben. Doktorum Her ay için en az 1 kilo almanı öneriyorum hareketsiz kalma sakin yerlerde yürüyüşe çık dedi. Sırt ağrılarım için rahim genişlemesi yapıyor dedi. Çatlak kremi sordum düzenli kullanılmazsa hiç bi işe yaramaz dedi. Önemli olan karnını sürekli nemlendirmek kuru kalmaması kakao yağı zeytin yağı bile sürebilirsin dedi. Krem olarak mustela önerdi onu aldım. Ama ilginç gelen bişey oldu. Benim doktorum ikili üçlü testin güvenirliğini çok doğru bulmadığını yanıltıcı olduğunu söyledi. Birçok gebem down sendromlu da olsa doğurmak istiyorum aldırmak istemiyorum diyor testlere gerek duymuyoruz dedi. Eğer yaptırmak istiyorsan profesyonel testler var %90 doğru sonuç veriyor dedi hatta gen haritasına kadar çıkarttırıp bütün kalıtsal hastalık tespit ediliyor dedi ve fiyatı 4700 gibi birşey. Kafam çok karıştıikili test illa olmalı mı siz ne düşünüyorsunuz?
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşGözün aydın canım sağlıkla kavuşunsırt ağrılarımin cevabını bulmuş oldum kakao yağını okumuştum doktor da önerdiğine göre alırım artık.
ikili testi ben yaptırmayı düşünmüyordum yalnız burdaki birkaç arkadaş sadece down sendromunu değil başka ilaç ile düzeltilebilecek sorunları da çıkardığını söyledi. O sebeple yaptırdım ben
Gozunaydin canim o yakalar zamanini ilerledikce bende ikili test yaptirmayi dusunmuyorum bunun icinde imza aliyolar catlaklara gelince bunyeyle alakali ben hep bebe yagi kullandim son donemlerde karin cok kasiliyo oyle pahali seylere para harcamayin catlayacagi varsa catliyo zatenKızlar merhaba
Evet canım yurtdışına gönderiliyor test için. Biz çok istedik her yolu denedik bu bebiş için aldırmayı düşünmüyorum. Dediğin gibi öğrensem moral bozukluğu ile geçecek hamilelik ve yine bebeği etkileyecek. Benim arkadaşımda ikili tarama falan yaptırmadı 22. Haftada detaylı ultrasona gitti onda kalıtsal hastalığı olabilir dediler onlar çok üzülüp buruk geçirdi hamileliğini çocuk sağlıklı doğdu maşallah. O yüzden kafamdan çıkarıp Allah’a tevekkül etmek en doğrusu.2 Li test kesin olmadığı için haklı doktor aslında ben sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine baktıracağım.. profesyonel testlere gelince onlara da güven olmuyor malesef kaç hikaye okudum yurt dışına kan gönderip down sendromlu denilip sağlıklı doğan.. eğer bebeği aldırmayacaksanız onlara da gerek yok bence.. zaten bebekte bir sorun varsa bile hamileliğini rezil etmekten başka şey olmuyor.. tek önemli kısım eğer sıkıntı varsa kendinizi alıştırmak açısından zamanınız oluyor ama hamilelikte aşırı duygusal olacağınız için daha da zor bence..
Çatlak oluşumuna gelince ben iki hamilelik geçirdim oğlumu 30 haftada erken doğurdum preeklampsi yüzünden ve kaybettim.. preeklampside böbrekler gerekenleri yapmadığı için vücutta aşırı ödem oluyor bir anda şiştim ve malesef çatlak oldu kızımda normal hamilelik geçirdim 38 de doğum yaptım ve 2 tane küçük çatlak oldu sadece.. önemli olan nemli tutmak gerçekten
Yani genel durumunuz iyi hafif hareketler ve yürüyüşle devam et hem bu durum krampları da önler dedi doktor. Bende yaptırmayı düşünmüyorum en doğrusu tevekkül etmek bı konuda.kontrolden gelen arkadaşlar maşallah subhanallah
Ama ayda bir kilo nasıl olacak : l
Ben de merak ediyorum ne kadar aldım acaba diye
gecen sefer bir kilo vermiştim
ondan beri iştahım fena değil
ve diğer iki gebeliğimde 20 ve 25 kilo aldım
ya bünyem kilo almaya müsait yada bilemiyorum
eskidinden fazla yediğimi söylemem önce ki gebeliklerde de
zaten son aylar iyice mideye bastırdığı için yiyemiyoruz
Evet benim bir arkadaşım da hastane hastane dolaşmıştı down sendromlu demiştiler
Hiç bir şeyi yoktu doğduğunda
Testleri yaptıracak olanlara Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah
ben yaptırmayanlardanım
ve haftaya cuma randevumuz cumartesi ye alamadık bakalım nasıl yapacağız eşim izin albilecek mi çocuklar var çünkü
Saol canım. Evet çok kilo alınırsa her türlü çatlağı önleyemezsiniz dedi doktor. Günde 4 kez nemlendirmelisin istediğini kullanabilirsin dedi.Gozunaydin canim o yakalar zamanini ilerledikce bende ikili test yaptirmayi dusunmuyorum bunun icinde imza aliyolar catlaklara gelince bunyeyle alakali ben hep bebe yagi kullandim son donemlerde karin cok kasiliyo oyle pahali seylere para harcamayin catlayacagi varsa catliyo zaten
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim gittiginde sasiriyosun bu aralar gelisimleri hizlaniyo kipir kipirlarHaftaya bugün kontrolüm var artık çok merak ediyorum zaman gecmiyor
Gozunaydin canim en basi okurken kesin erkek bebis dedimbende kontrolden geldim. 12+1 çıktı usg de. normalde 11+6 bugün. herşey gayet iyi. ense burun ölçümü yapıldı. parmaklarını saydı doktor. mide boşluğuna falan baktı. rahim boyu herşey normal çok şükür. cinsiyetimize de erkek dedi. hatta resmini verdikontrol 2 hafta sonra.
regenesis vitamine devam. solgarın demir takviyesi var ondan alıcam günde 1.ayrıca munorol verdi idrarda hafif enf var diye.
biz ikili test yaptırmadık. çünkü tüpnbebel ve 5 sene önce dondurulan embriyo. sağlıklı sonuçlar çıkmıyor dedi.
Malesef geliyorKızlar bugun öğürerek uyandım acı su geldı bayağı siz de de kusanlar ıcın soruyorum acı su geliyor mu . Bu arada ikilı test İçin İstanbul’da oturuyorum ve devlet hastanesine randevu aldım esenler kadın doğum hastanesi haftaya gideceğim ne kadar sürede sonuçları verirler bilmiyorum Ama bu tarz testleri yaptırabilirsem devlette yaptıracağım .
Gözün Aydın canım sağlıkla doğsun inş oğluşunbende kontrolden geldim. 12+1 çıktı usg de. normalde 11+6 bugün. herşey gayet iyi. ense burun ölçümü yapıldı. parmaklarını saydı doktor. mide boşluğuna falan baktı. rahim boyu herşey normal çok şükür. cinsiyetimize de erkek dedi. hatta resmini verdikontrol 2 hafta sonra.
regenesis vitamine devam. solgarın demir takviyesi var ondan alıcam günde 1.ayrıca munorol verdi idrarda hafif enf var diye.
biz ikili test yaptırmadık. çünkü tüpnbebel ve 5 sene önce dondurulan embriyo. sağlıklı sonuçlar çıkmıyor dedi.
Gözün aydın canım, sağlıkla kavuşunbende kontrolden geldim. 12+1 çıktı usg de. normalde 11+6 bugün. herşey gayet iyi. ense burun ölçümü yapıldı. parmaklarını saydı doktor. mide boşluğuna falan baktı. rahim boyu herşey normal çok şükür. cinsiyetimize de erkek dedi. hatta resmini verdikontrol 2 hafta sonra.
Yok canım günüyle uyumlu çıktı ilk kontrolümde 1 hafta ileri çıkmıştıGununden eksikmi cikti canim igneyi onlem olarak vermistir Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?