- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Normal günü Ne geri donmuş o yüzden 2liyi yapamadık canımCanım önce ileri çıktı şimdi geri mi görünüyor
Evet endiselenecek bisey yok dedi ama 1 haftadır bekliyordum cins iyet tahmini için şimdi daha da merak sardıBu birkac günlük önde ve geriden gitmeler dikkate alınacak şeyler degil canım 1 2 hafta geriden geliyorsa zaten dr lar baz alınan adet tarihini değiştiriyorlar burda var oyle arkadaşlar benimde 11+3 de gittiğimde 11+1 çıktı dr uyumlu dedi
Normal canım acı su gelmesi midenden. Bendede sabahları malesef öyle oluyor midemiz boş olduğu için.Kızlar bugun öğürerek uyandım acı su geldı bayağı siz de de kusanlar ıcın soruyorum acı su geliyor mu . Bu arada ikilı test İçin İstanbul’da oturuyorum ve devlet hastanesine randevu aldım esenler kadın doğum hastanesi haftaya gideceğim ne kadar sürede sonuçları verirler bilmiyorum Ama bu tarz testleri yaptırabilirsem devlette yaptıracağım .
Canım her ne sorunun varsa Rabbim ferahlik versin sorup seni üzmek istemiyorum inşallah herşey yoluna girerKendimi çok yıprattım bugün inşallah bebeğim iyidirarkadaşımla konuştum iyi geldi .canım çok acıyor Şuan tek bildiğim bu
Dün özellikle doktora sordum canım bende içemiyorum idrarimin kokusundan kusacak gibi oluyorum ama günde 3 lt mutlaka içmelisin dedi insanin sudan migdesi bulanır mi ya ne tadı var ne kokusu su işte ama almıyor içimizP Positivevibeskittenlyy
Ben4 haftada 3kg verdim.. bu hafta hic tartılmadım moralim bozulmasın diye, muhtemelen daha vermişimdir. Az ama sık ağzıma biseyler atmaya çabalıyorum.. su içerken hala fena oluyorum. Yarım litre içebiliyorsam ne mutlu..
Maşallah canım sağlıcakla al paşanı kucağına cinsiyetini öğrenmen çok güzel olmuş darısı bize olsun inşallahbende kontrolden geldim. 12+1 çıktı usg de. normalde 11+6 bugün. herşey gayet iyi. ense burun ölçümü yapıldı. parmaklarını saydı doktor. mide boşluğuna falan baktı. rahim boyu herşey normal çok şükür. cinsiyetimize de erkek dedi. hatta resmini verdikontrol 2 hafta sonra.
regenesis vitamine devam. solgarın demir takviyesi var ondan alıcam günde 1.ayrıca munorol verdi idrarda hafif enf var diye.
biz ikili test yaptırmadık. çünkü tüpnbebel ve 5 sene önce dondurulan embriyo. sağlıklı sonuçlar çıkmıyor dedi.
İlla yaptırılacak diye bi kaide yok canım içini ferah tut. Yaptırıp bi sorun olduğunu öğrendiğin zaman ilaçla tedavi edilebilecek bir sorun ise çözümüne bakılıyor. Ki yüzde yüzlük doğruluk payıda olmadığı söyleniyor. Doktora bağlı biraz yaptırıp yaptırmamak aslında. Bakalım haftaya bizim doktorumuz ne önerecek. İlk hamileliğimde yaptırmıştım.Kızlar merhaba
Kontrolden geldim şimdi. Bebeğim 3 gün geriden geliyor. Ultrasonda tam 12 haftalık çıktı. Bebeğin herşeyi iyi durumda çok şükür. Cinsiyeti belli olmadı görünmedi☺ 1.8 kg almışım ben. Doktorum Her ay için en az 1 kilo almanı öneriyorum hareketsiz kalma sakin yerlerde yürüyüşe çık dedi. Sırt ağrılarım için rahim genişlemesi yapıyor dedi. Çatlak kremi sordum düzenli kullanılmazsa hiç bi işe yaramaz dedi. Önemli olan karnını sürekli nemlendirmek kuru kalmaması kakao yağı zeytin yağı bile sürebilirsin dedi. Krem olarak mustela önerdi onu aldım. Ama ilginç gelen bişey oldu. Benim doktorum ikili üçlü testin güvenirliğini çok doğru bulmadığını yanıltıcı olduğunu söyledi. Birçok gebem down sendromlu da olsa doğurmak istiyorum aldırmak istemiyorum diyor testlere gerek duymuyoruz dedi. Eğer yaptırmak istiyorsan profesyonel testler var %90 doğru sonuç veriyor dedi hatta gen haritasına kadar çıkarttırıp bütün kalıtsal hastalık tespit ediliyor dedi ve fiyatı 4700 gibi birşey. Kafam çok karıştıikili test illa olmalı mı siz ne düşünüyorsunuz?
İkili testimi yapamadınız neden peki ben kaçırdım sanırımda merak ettimNormal günü Ne geri donmuş o yüzden 2liyi yapamadık canım
Kızlar merhaba
Kontrolden geldim şimdi. Bebeğim 3 gün geriden geliyor. Ultrasonda tam 12 haftalık çıktı. Bebeğin herşeyi iyi durumda çok şükür. Cinsiyeti belli olmadı görünmedi☺ 1.8 kg almışım ben. Doktorum Her ay için en az 1 kilo almanı öneriyorum hareketsiz kalma sakin yerlerde yürüyüşe çık dedi. Sırt ağrılarım için rahim genişlemesi yapıyor dedi. Çatlak kremi sordum düzenli kullanılmazsa hiç bi işe yaramaz dedi. Önemli olan karnını sürekli nemlendirmek kuru kalmaması kakao yağı zeytin yağı bile sürebilirsin dedi. Krem olarak mustela önerdi onu aldım. Ama ilginç gelen bişey oldu. Benim doktorum ikili üçlü testin güvenirliğini çok doğru bulmadığını yanıltıcı olduğunu söyledi. Birçok gebem down sendromlu da olsa doğurmak istiyorum aldırmak istemiyorum diyor testlere gerek duymuyoruz dedi. Eğer yaptırmak istiyorsan profesyonel testler var %90 doğru sonuç veriyor dedi hatta gen haritasına kadar çıkarttırıp bütün kalıtsal hastalık tespit ediliyor dedi ve fiyatı 4700 gibi birşey. Kafam çok karıştıikili test illa olmalı mı siz ne düşünüyorsunuz?
Günü gelmemiş dedi ama imt 11 .hafta 13.hafta arasında diyor umarım tekrar muayene ücreti almak için yapmamıştırİkili testimi yapamadınız neden peki ben kaçırdım sanırımda merak ettim☺
Ben yaptırmıyacam karar verdim artıkBende güvenmiyorum cevremde 9 ay boyunca hamileliği burnumdan gelen oldu ama mecbur yaptıracağım
Benim doktor ikili teste güvenipte çocuk aldırılmaz diyor. Hatta ikili test sağlam çıkıyor bazen ama çocuk downlu doğabiliyor güvenilir değil dedi. Bana da mantıklı geldi yaptırmamaya karar verdim. Allah’a emanet minişlerimizİlla yaptırılacak diye bi kaide yok canım içini ferah tut. Yaptırıp bi sorun olduğunu öğrendiğin zaman ilaçla tedavi edilebilecek bir sorun ise çözümüne bakılıyor. Ki yüzde yüzlük doğruluk payıda olmadığı söyleniyor. Doktora bağlı biraz yaptırıp yaptırmamak aslında. Bakalım haftaya bizim doktorumuz ne önerecek. İlk hamileliğimde yaptırmıştım.
Kaç haftasınız şuan tamGünü gelmemiş dedi ama imt 11 .hafta 13.hafta arasında diyor umarım tekrar muayene ücreti almak için yapmamıştır
Ya normalde zaten ne tiksinmesi ben normalde cok severim suyu zaten de olmuyor iste. Susuyorm uykumdan bogazim kurumus uyaniyorum bazen dudaklarim birbirine yapisiyor ama icemiyorum. Son 1 2 gundur sanki 1 litreye cikabilmistim anca ama bugun yine saat 3bucuk olmus daha 2 bardak icmemisimdirDün özellikle doktora sordum canım bende içemiyorum idrarimin kokusundan kusacak gibi oluyorum ama günde 3 lt mutlaka içmelisin dedi insanin sudan migdesi bulanır mi ya ne tadı var ne kokusu su işte ama almıyor içimiz
ah sizi çok iyi anlıyorumYa normalde zaten ne tiksinmesi ben normalde cok severim suyu zaten de olmuyor iste. Susuyorm uykumdan bogazim kurumus uyaniyorum bazen dudaklarim birbirine yapisiyor ama icemiyorum. Son 1 2 gundur sanki 1 litreye cikabilmistim anca ama bugun yine saat 3bucuk olmus daha 2 bardak icmemisimdir
Gozunaydin canim bebisi gormussun gostermedimi kendiniKızlar merhaba
11+6 canım doktora göre regle göre de 11 +3 umKaç haftasınız şuan tam
Zorla canım yudum yudum içelim ben 1 lt göremedim daha hedef bugün 1.5 ltYa normalde zaten ne tiksinmesi ben normalde cok severim suyu zaten de olmuyor iste. Susuyorm uykumdan bogazim kurumus uyaniyorum bazen dudaklarim birbirine yapisiyor ama icemiyorum. Son 1 2 gundur sanki 1 litreye cikabilmistim anca ama bugun yine saat 3bucuk olmus daha 2 bardak icmemisimdir
Aaaa ilk erkek bebek haberi senden geldi o zaman masallah canimbende kontrolden geldim. 12+1 çıktı usg de. normalde 11+6 bugün. herşey gayet iyi. ense burun ölçümü yapıldı. parmaklarını saydı doktor. mide boşluğuna falan baktı. rahim boyu herşey normal çok şükür. cinsiyetimize de erkek dedi. hatta resmini verdikontrol 2 hafta sonra.
regenesis vitamine devam. solgarın demir takviyesi var ondan alıcam günde 1.ayrıca munorol verdi idrarda hafif enf var diye.
biz ikili test yaptırmadık. çünkü tüpnbebel ve 5 sene önce dondurulan embriyo. sağlıklı sonuçlar çıkmıyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?