2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet endiselenecek bisey yok dedi ama 1 haftadır bekliyordum cins iyet tahmini için şimdi daha da merak sardı

Normal canım acı su gelmesi midenden. Bendede sabahları malesef öyle oluyor midemiz boş olduğu için.

Dün özellikle doktora sordum canım bende içemiyorum idrarimin kokusundan kusacak gibi oluyorum ama günde 3 lt mutlaka içmelisin dedi insanin sudan migdesi bulanır mi ya ne tadı var ne kokusu su işte ama almıyor içimiz

Maşallah canım sağlıcakla al paşanı kucağına cinsiyetini öğrenmen çok güzel olmuş darısı bize olsun inşallah

İlla yaptırılacak diye bi kaide yok canım içini ferah tut. Yaptırıp bi sorun olduğunu öğrendiğin zaman ilaçla tedavi edilebilecek bir sorun ise çözümüne bakılıyor. Ki yüzde yüzlük doğruluk payıda olmadığı söyleniyor. Doktora bağlı biraz yaptırıp yaptırmamak aslında. Bakalım haftaya bizim doktorumuz ne önerecek. İlk hamileliğimde yaptırmıştım.

Bende güvenmiyorum cevremde 9 ay boyunca hamileliği burnumdan gelen oldu ama mecbur yaptıracağım

Benim doktor ikili teste güvenipte çocuk aldırılmaz diyor. Hatta ikili test sağlam çıkıyor bazen ama çocuk downlu doğabiliyor güvenilir değil dedi. Bana da mantıklı geldi yaptırmamaya karar verdim. Allah’a emanet minişlerimiz

Ya normalde zaten ne tiksinmesi ben normalde cok severim suyu zaten de olmuyor iste. Susuyorm uykumdan bogazim kurumus uyaniyorum bazen dudaklarim birbirine yapisiyor ama icemiyorum. Son 1 2 gundur sanki 1 litreye cikabilmistim anca ama bugun yine saat 3bucuk olmus daha 2 bardak icmemisimdir

ah sizi çok iyi anlıyorum
İkinci gebeliğim de daha uzun sürdü bulantı
yeşil mide asiti çıkarıyordum artık
serum takılmaya gidiyordum çünkü sizin gibi bir damla su dahi içemiyordum ve boş mideyi çıkarıyordum
Rabbim tez zamanda bu günlerin geçmesini nasip etsin inşallah arkadaşlar

Gozunaydin canim bebisi gormussun gostermedimi kendiniikili test cogu kisi yaptiriyor baska seylerede bakılıyor diye yoksa benim bir arkadasima down sendromu olur dediler masallah sağlıklı bir bebegi oldu test yanilyici olabiliyor

Zorla canım yudum yudum içelim ben 1 lt göremedim daha hedef bugün 1.5 lt

Aaaa ilk erkek bebek haberi senden geldi o zaman masallah canimbenim de haftaya bugun bakalim sonuclarimizda cikmis olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…