2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar afedersiniz ama sizinde agzınızda tükmük çoğalmış bir his varmı. Bana öyle geliyor midemi iyice kötü yapıyor ya
Onu ben youtebe gormustum sanirim limon ve nisastali yiyeceklerden oluyormus fazla tuketmemek gerekiyormus

Maşallah canım cinsiyeti için erkek hissediyor muydun

Gozunaydin canim bebisi gormussun gostermedimi kendiniikili test cogu kisi yaptiriyor baska seylerede bakılıyor diye yoksa benim bir arkadasima down sendromu olur dediler masallah sağlıklı bir bebegi oldu test yanilyici olabiliyor
Çok sağol canım cinsiyeti belli değil henüZ dedi doktorum kendisi çok garanticidir. Kesin olmayan sonuçlarla pek konuşmuyor. Hiç fikir bile söylemedi 1 ay sonra dedi. Evet şok düşündüm yaptırmayacam ben ilerki haftalarda detaylı ultrason çekilecek o zamanda görülebilir bir çok şey

Masallah ilk bebegin galiba

Sağlıkla gelsin inşallah canım miniğin Benim de 13 gün sonra detaylı muayenem var tam 12+0 olduğum gün. Merak ettiğim şey bu detaylı muayene karından mı oluyor, yoksa rahim boyuna vs vajinal mi bakılıyor?

Ay maşşalh ilk prensi ekleyelim topige Allah olmayan herkse nasip etsin

benim doktorum sadece karından bakıyor. hepsinin ölçümünü karından yapıyor.

Kızlar bu uyku durumu beni mahf ediyor : /
ayni durumda olan var mı?
eskiden 5 saat uyku ile dururdum
Çoluk çocuk kitap yazı ev eş
şimdi aç kalmamak için yemek
çocuklarla bir iki oyun
sonra pertingen
Bütün gün uyuyasim var
ne zaman geçer acaba
diher iki gebeliğimde böyle değildi

Bende aynı durumdayım kızım öğle uyurdu o zaman bende uyurdum ama Ramazan’da uyumuyor geç yatıyor bende uyuyamıyorum aşırı yorgunum ama 3 4 ay civarı geçiyor sonra enerji doluyor insan diye biliyorum ama ilk defa bu bebek beni bu kadar etkiledi aşırı uyku yorgunluk hafif mide bulantısı yaşadım öncekilerde hamile olduğumu bile bilmiyordum

Ben aynı durumdayım canım çok uyuyorum. gebeliğin bendeki en belirgin belirtisi uyku idari izinliyim işe de gitmeyince alıştım nerdeyse 10 saate yakın uyumaya

Benim bugüne kadar hep vajinal ultrason baktı doktorum. Bugün 12. Hafta kontrolümde karından baktı artık karından bakacağını söyledi.

Canim ben yumurtlama günü hamile kaldım iki ogluma da yumurtlama gunu kalmıştım yumurtlama günü oğlan oluyor derler bunu da yumurtlama gunu kaldım bakalim ne olacak
Bende yumurtlama günü hamile kaldım cinsiyeti iki hafta sonra ögrencm İnşanlah sadece bir ilişki mi oldu sizinki canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…