2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok şükür bu zamana kadar hiç kanamam olmadı. Herhangi bir düşük riskinden bahsetmedi doktorum. Tüp bebek olduğu için ilk zamanlar yasaklanmıştı ve o psikoloji hala gitmedi benden

Hiç lekelenmem olmadı çok şükür ilk gebeliğim ve tüp bebek olunca korkularımı yenemiyorum. evet bir sorun yoksa bencede ihmal etmemeliyiz Eşlerimizi.

Teşekkürler canım çok haklısın bakalım bir süre daha düşüneyim

Kaç cm olmuş miyomunuz beninde 3 cm miyomum var

bulantım hafifti şimdilerde hiç kalmadı. Benim istemememin sebebi psikolojik aşamıyorum. Bebeğe bişey olur korkusudediğin gibi bebek korunaklı bir yerde ama enfeksiyon olur mu tedirginliğim var.
birçok yerde okudum prezervatif öneriliyor. Ama oda kimyasal içerikli değil mi?

Canım ben sana verilen tepkiye katılmıyordum bence birinin yorumuna bakarak burayı terk etme herkes hormonlardan dolayı gergin. Evet ayrıntı istenmeyebilir ama midesi bulanan ve devamlı çıkaran arkadaşların derdini bir çekenler anlar. Burada birçok şey paylaşıldı, kanamadan tutun, çıkarmaktan boğazımızın kanamasına kadar. Şahsen ben derdimizi anlayıp bildiğimiz için arkadaşıma anlatamadığımı buraya yazıyorum. Alınma darılmaca yapmayalım kızlar, anlayışlı olalım birbirimize ilk 3 ay maalesef bu sıkıntılar çok ve biz de konuşarak , anlatarak rahatlıyoruz. Açıkcası ben her kötü olduğumda diyorum kadınlarkulübüne bakayım diğer kızlar ne yapmış.

Kaç cm olmuş miyomunuz beninde 3 cm miyomum var
Ben bugun iki farkli hastaneye gittim icim rahat etsin diye miyomu daha once takip eden bir doktorum vardi ona gittim bakti 7 mm olmuş 20.haftaya kadar buyurmuş sonra kuculurmuş yada o sekilde kalirmis ama herhangi bir dusuge erken doğuma sebep olmaz dedi sadece biraz fazla agrin olur dedi benim bir arkadasimdada vardı onunda buyumustu cok sukur erken dogum olmadi sen suan kac haftaliksin

Hanımefendi ben size alınacağınız bir tepkide bulunmadım kötü birşeyde yazmadım sadece bu kadar detaylı anlatmayın nolursunuz dedim. Evet herkes yazıyor istifra ettiğini onu bunu ama bu kadar detaylı ilk defa sizde okudum ki yanlışlıkla okumuş bulundum hızlıca geçerken ve o tarif ettiğiniz şey aklıma gelince midem alt üst oldu. Hak helal edilcek bir şey yok ama yinede helal olsun ben sizden kibarca birşey rica ettim bu kadar alınmanızı gerektirecek bir şey göremedim açıkcası

Gunes0101 tebrik ediyorum canim sukur biseyin yokmus cinsiyetinide ogrenmissin boylelikle Rabbim kucagina almayi nadip etsin

Eylul bende 38 yasindayim ikili test yaptirmayacam aminiyisontez tehlikelu ve gereksiz diye dusunuyorum 5.ayda benim kizima kalbinde beyaz leke var dedi dr dogana kadar aklim cikti cok sukur bisey cikmadi

Benim esim ikisinde aliskin yok dusuk tehlikesi lekelenme adamla kardes gibiyiz sagolsun anlayisli cunku giruyo oda uzuliyo bundada uzuluyo bi saglikli dogdunlarda butun zamanlar bizim

Kizlarimin pembisleri hala duruyo dogana kadar cok bisey almayi dusunmuyorum erkekte olsa baslarda onlari giydiririm heralde
Kizlar benim gobegim hala cikmadi kusmaktan malesef a uzaninca karninizinda biraz gezdirince anliyosunuz benimki sagda gibi hissediyorum bazilari kiz bazilari erkek bebis bekliyo Rabbim insallah gonlumuzdekini saglicakla nasip etsinnn amin aminnn..

Kaç haftaliksın canım sizler iyi öğrendiniz erkenden 16 haftaya kalmadi

Bende kürtaj icin bekliyorum beklemek zarar vermez inşallah çok üzüldüm senin adına da arkadaşım

I
Iyı kalp her yerde kendını bellı edıyor özelden de 12 kısı yazmış vallahı sağolun . Ben de kötü bısey yazmamıştım zaten belkı de hata bendedir onu da bılmıyprum çok teşekkür ederım canım benım .

Aynen haklısın canım benım

Canım sakin ol ve gitme lutfen olabilir istemeden ayrıntıya girmissin düşünemedin belki o da okuyunca kötü olmuş napsın çok ayrıntılı kötü şeyleri yazmayın diyor ikinizde haklısınız bende bulanıyorum yazıyorum ama kusmak kelimesini bile bazen ihtiyatla kullanıyorum çünkü bazen o kelime bile yetiyor bulantısı olanın icinin kalkmasına sen de paylasmissin neyse olsun kimseyi goremiyoruz zaten en yakin dostlarımızla bile paylasamiyoruz burda dertlesiyoruz lutfen kal alinma da uzulmede gitme

Arkadaşım Allah sana sağlıklı bir hamilelik nasip etsin en doğru zamanda inşAllah. Çok çok üzüldüm kaybına.

Aynen canım haklısın hata bendedır belki de olsun ne yapalım Allah herkesın kalbını bılır en nıhayetınde çok teşekkür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…