2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende yaaa biz ne olacağız dasmeer herkesin seyreklesti bizim aynı benim prilam da bitti gidemedim almaya onzyd de migren ataklarımı tetikliyor çaresizlikten ölüyorum
sorma cnm onzyd dilde eriyor ya
Oni kullanıyorum prilam hiç fayda etmiyir
Midem yemekten nefret ediyor resmen
Nolck bilemedim

Kizlar ben carsamba gidecektim panik oldum nedense saliya aldim doktor randevusunu
Hersey yolundadir insallah
Ya sorma bende aynı durumdayım okudukça kayıpları iyice tedirgin oluyorum. benimde randevu salı nasıl salı olcak bilmiyorum. Seni çok iyi anlıyorum şuan. İnşAllah iyi haberler alırız.

Dasmeer çok strese sokma kendini benimki de geriden geliyor geç döllenme olmuş yani geç doğacak takma yani kafana çok

Ya sorma bende aynı durumdayım okudukça kayıpları iyice tedirgin oluyorum. benimde randevu salı nasıl salı olcak bilmiyorum. Seni çok iyi anlıyorum şuan. İnşAllah iyi haberler alırız.
inşallah cnm yasimda 33oldu
Kismetse ilk çocuk olacak
Yani birdaha ayni surecler buyasta zor geliyor
Rabbim umarim saglikli doğurmayı nasib eder

Benim arkadaşımda o kalkanlarla durabildi bitek yaraya karşı çok faydalıymış
Gogus ucu catlaklari cok kotu emzirince canin gidiyo bende denemek istiyorum gumus olanini bende duydum

inşalalh cnm cok etkilendim burada okuduklarından gece uyuamıyorum tuhaf rüyalar goruyorum
Bilincaltidir onlar bende cok karisik ruyalar gordum sabah mide bulantisiyla kalkmayinca kesin bisey var dedim ama sonra kendini bi gosterdi sukur bile ettim

Benim arkadaşımda o kalkanlarla durabildi bitek yaraya karşı çok faydalıymış
Benimde sürekli instagramda karşıma çıkıyor ben ne işe yaradını anlamamıştım benim arkadaşımda ayva çekirdekleri biriktirip onu sulandırıp jel haline getirip göğüs uçlarına sürüyordu iyi gelmişti onada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…