2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hayır puset 13kg a kadar. ama oturmaya başlayınca puset istemiyor bebekler. normal arabaya oturmak istiyorlar etrafı izlemek istiyorlar. yani puset max 7ay falan kullanılır.
O zaman kış bebekleri için bu model çok çok mantıklı

ben korona çıkınca doktora takviye birşeyler alayımmı demiştim martta. regenesis max önermişti. bu kontrolde kan değerlerime de bakıldı. regenesise devam et elinde varsa dedi ona devam ediyorum. bir de demir ilave etti. solgarın gentle ıron demir takviyesi var. günde 1 de ondan alıyorum. normalde gyno ferro mudur nedir bir ilaç var demir için. o acayip iştah açıyor diye doktor bana solgarı önermişti taaaa kasım ayında. o zamanlar spor yapıyordum kilo vermeye uğraşıyordum. o yüzden eğer sakıncası olmayacaksa solgara devam ederim ben. iştahla alakalı bir değişiklik yapmıyor çünkü.

Genelde çok fazla testosteron hormanı salgılandıgında yüzde çenede erkek kılı çıkarmış hadi bakalım inşanlah Buda erkek olur.

Tabi kesinlikle gidip görmek de lazım çok yardımcı oldun canım teşekkür ederim kafamda bir şeyler netleşti araba konusunda

Benim saçlar inanılmaz dökülüyor
Aynı sorun bendede var acayip dökülüyor. Ben uzun süredir saçlarımı boyamıyorum beyazlarımda yok. Aslında saç döküldüğünde verilen ilaçların içeriğide bize verilen multivitaminler gibi oluyor. Dökülmesi durması için o ilaçlara güveniyorum artık

Kesinlikle arkadslar hantal bir araba almayin arabanin bagajina sigmasi cok onemli ilkindde bende cok bisey bilmiyodum cocugu olan arkadslardan oneriler cok etkili oluyo

Benim saçlar inanılmaz dökülüyor
Aynı sorun bendede var acayip dökülüyor. Ben uzun süredir saçlarımı boyamıyorum beyazlarımda yok. Aslında saç döküldüğünde verilen ilaçların içeriğide bize verilen multivitaminler gibi oluyor. Dökülmesi durması için o ilaçlara güveniyorum artık

Benim de aşırı dökülüyordu doktordan vitamin istedim birde saç kremini bıraktım şimdi daha az dökülüyor

Şu anne yanı beşikler nasıl acaba
Bunlar kullanışlı oluyor canim, biraz büyüyünce alt kısma indirebiliyorsun. Biraz daha büyüyünce de on kısmını açıyorsun, çocuk kendi inip biniyir

Benim de aşırı dökülüyordu doktordan vitamin istedim birde saç kremini bıraktım şimdi daha az dökülüyor

hayır puset 13kg a kadar. ama oturmaya başlayınca puset istemiyor bebekler. normal arabaya oturmak istiyorlar etrafı izlemek istiyorlar. yani puset max 7ay falan kullanılır.
bebekten bebeğe değişebilir tabi ki

bu arada Ömer Döngeloğlu da korona dan vefat etmiş

Kesinlikle arkadslar hantal bir araba almayin arabanin bagajina sigmasi cok onemli ilkindde bende cok bisey bilmiyodum cocugu olan arkadslardan oneriler cok etkili oluyo
evet mutlaka kolay açılır kapanır olmasi bagaja sığması mühim

bir de saç mevzusu geçmiş

Günden güne beyazlarım artıyor

en son evlendiğimde boya vardı saçımda uzun zaman olmuş ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…