2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Eki Görüntüle 2629230
benim annemde bu beşiklerden alalım oda seti olarak diyor Ama kullanışlı mı çok bilmiyorum kullanan var mı bu beşikten?
Benim kızımın oda takımı bundan. Kanzdan almıştık. 5 yaşına gelmek üzere hala bunu kullanıyoruz. Bi müddet sonra üstteki sallanan kısmı çıkıyor ve tek kişilik yatak oluyor. Daha da kullanırız. Kesinlikle tavsiye ederim.

Park yatak uyku hassasiyeti olan bebekler için çok mantıklı değil. Dönmeye başladıktan sonra her dönüşlerinde çıkan hışırtı ve gıcırtı sesinden uyanıyorlar. Bizim kabusumuz olmuştu kızımda. 2 yaşını doldurmadan bazaya geçmiştik mecburen biz de yine iyi dayanmışız.

Vitamin kullanmıyorum ben, Yarın kontrolüm var mutlaka sorucam

Bebeği geçtim ben uyuyamam o sese zaten

Genelde tavsiye edilmiyor ama bebek çok kafasını çarpıyor yada içinden düşmeler oluyor diye siz yaşadınız mı böyle sorunlar

Demekki yataktan yatağa değişiyo çünkü bizimkinde hiç öyle bir sorun yok

10+3 ken nasıl 11.haftanın tam ortası oluyor. 10.5 haftalık demek degilmi bu iş braz kafamı karıştırıyor
Benim de kafamı çok karıştırıyordu da durum şöyleymiş: 10+3 yani onuncu hafta tam bitmiş, 11. haftanın üçüncü günündesin. Ben de çok zor anlamıştım bunu telefon uygulamalarında 10+3 yazıyor ultrasonda 11+3 hafta yazıyor orası bana da karışık geliyor ama durum böyleymiş

10+3 ken nasıl 11.haftanın tam ortası oluyor. 10.5 haftalık demek degilmi bu iş braz kafamı karıştırıyor

bu biraz şey gibi 5 inci doğum günü olur çocuğun 6 yaşına girdi derler ya 6 yaştan gün aldı gibi

Ornegin benim imza da şuan 14 haftadasinız yazıyor 13+ kaç gün şuan bilmiyorum ama atıyorum 13+4 günlük ama 14 haftanın içindeyiz değişik bir hesap

benimde saçlarım cok dökülüyor ablalarımın hep hamilelikte saçları cok güzelleşmiş uzamış parlamıştı benm niye öyle olmadı ilerdemi olcak acaba. Cnkü dogumdan sonra dökülme baslıcak diyolardı.

Doktora söyleyeyim bakalım belki vitamin verir ben de hep topuz yoksa etraf saçtan geçilmez
Ayy sormayın kızlar az önce eşimle temizlik yaptık benim saçlar çıktıkca fenalik geldi ya hep ben eşime derdim senin kıllarindan biktim diye simdi eline koz gecti dalga geciyor benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…