Benim kızımın oda takımı bundan. Kanzdan almıştık. 5 yaşına gelmek üzere hala bunu kullanıyoruz. Bi müddet sonra üstteki sallanan kısmı çıkıyor ve tek kişilik yatak oluyor. Daha da kullanırız. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ya bunlarda bebek çok fazla yatamıyor diyorlar eltimin kızı 3 yaşında hala park yatakta yatabiliyor ben bir park yatak birde montessori yatak almayı planlıyorum çünkü ev ve anneler arasında mekik dokuyacağım için park yatak sökülüp her yere götürülür diye düşünüyorum
Park yatak uyku hassasiyeti olan bebekler için çok mantıklı değil. Dönmeye başladıktan sonra her dönüşlerinde çıkan hışırtı ve gıcırtı sesinden uyanıyorlar. Bizim kabusumuz olmuştu kızımda. 2 yaşını doldurmadan bazaya geçmiştik mecburen biz de yine iyi dayanmışız.
Aynı sorun bendede var acayip dökülüyor. Ben uzun süredir saçlarımı boyamıyorum beyazlarımda yok. Aslında saç döküldüğünde verilen ilaçların içeriğide bize verilen multivitaminler gibi oluyor. Dökülmesi durması için o ilaçlara güveniyorum artık
Park yatak uyku hassasiyeti olan bebekler için çok mantıklı değil. Dönmeye başladıktan sonra her dönüşlerinde çıkan hışırtı ve gıcırtı sesinden uyanıyorlar. Bizim kabusumuz olmuştu kızımda. 2 yaşını doldurmadan bazaya geçmiştik mecburen biz de yine iyi dayanmışız.
Benim kızımın oda takımı bundan. Kanzdan almıştık. 5 yaşına gelmek üzere hala bunu kullanıyoruz. Bi müddet sonra üstteki sallanan kısmı çıkıyor ve tek kişilik yatak oluyor. Daha da kullanırız. Kesinlikle tavsiye ederim.
İnanmıyorum o kadar erken mi ben bugün 10+3 ☺ 11. haftanın tam ortasına doğruyum yani ikili kontrolüm 11+5 gibi. Yani 12. Haftayı bitirmek üzereyken. Bana da söyler belki
Benim de kafamı çok karıştırıyordu da durum şöyleymiş: 10+3 yani onuncu hafta tam bitmiş, 11. haftanın üçüncü günündesin. Ben de çok zor anlamıştım bunu telefon uygulamalarında 10+3 yazıyor ultrasonda 11+3 hafta yazıyor orası bana da karışık geliyor ama durum böyleymiş
benimde saçlarım cok dökülüyor ablalarımın hep hamilelikte saçları cok güzelleşmiş uzamış parlamıştı benm niye öyle olmadı ilerdemi olcak acaba. Cnkü dogumdan sonra dökülme baslıcak diyolardı.
Ayy sormayın kızlar az önce eşimle temizlik yaptık benim saçlar çıktıkca fenalik geldi ya hep ben eşime derdim senin kıllarindan biktim diye simdi eline koz gecti dalga geciyor benimle