2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aç gittim biliyor musun uzun yoldan gittim yorgundum da

Bende geçen akşam kuaförümle konuştum bekle biraz daha yaz geliyor nasılsa 6 aydan sonra bahçede boyarım saçını dedi tamam dedim bende

kızlar kışın sadece puseti kullanırsınız tahminim. benim de ilk kış bebem olacakyani çok gezmiyorsanız bebek arabası almayın hemen. ben evin içinde kullanmıştım ilk zamanlar. onda falan uyutuyordum gezerken evde. o işe yaradı yaz bebeği de olsa
evet fiyatı doğru. ama gidin inceleyin şu virüs işleri bitince. gözünüzle görün öyle alın. acele etmeyin araba konusunda. herşeyine bakın ağırlığı pratikliği. ona göre karar verirsiniz.

Yaaa süper ☺ ben de çikolata yazıyor ya anneler hareketlendirir diye, çikolata yiyeyim diyorum hamileliği in başından bu yana hiç tatlı yemedim ama nasıl yerim çikolata bilmiyorum
Dene bakalım nasıl kıpır kıpır olacak mı

Canım diğer arabayı Kaç aydan itibaren kullanmaya başlayabiliriz?

Bende geçen akşam kuaförümle konuştum bekle biraz daha yaz geliyor nasılsa 6 aydan sonra bahçede boyarım saçını dedi tamam dedim bende
Süper! Bahçede boyama imkanı varsa şahane gerçekten. Bakalım ben de ayarlayacağım bir şeyler. Karantina bitsin bebiş büyüsün de biraz daha

Bende deneyim dr a giderken çikolatayı bakalım hareketlenecek mii
Benim beyazım yok kızlar saçımda ama roflelerim çok uzadı dip kocaman oldu ben de kestirmek istiyorum sarılar gitsin diye uçlarda kaldı iyice

Süper! Bahçede boyama imkanı varsa şahane gerçekten. Bakalım ben de ayarlayacağım bir şeyler. ☺ Karantina bitsin bebiş büyüsün de biraz daha ☺
Bende deneyim dr a giderken çikolatayı bakalım hareketlenecek mii
Benim beyazım yok kızlar saçımda ama roflelerim çok uzadı dip kocaman oldu ben de kestirmek istiyorum sarılar gitsin diye uçlarda kaldı iyice
Benim saçlar inanılmaz dökülüyor

Benim saçlar inanılmaz dökülüyor
Hormonlar benim de banyoda çok dökülüyor. Ben sadece banyodan sonra tarıyorum zaten. İki üç güne bir banyo yapıyorum öyle taranıyor şimdi daha az dökülüyor gerçi vitaminden belki de bilemedim evde olunca uğraşmıyorum da, mğrebbiye topuzu yapıyorum genelde

Ne diye geciyo bunun markasi modeli. Maxi cosiye adapte olmasi nedir ilk hamilelikleri olanlari aydinlatir misiniz ben bunlara taktim cunku gecen sacma sapan bi ruya gordum bebegi dogurup esimle gezmeye gidiyodm bebek annemde kaliyodu, 3 gun fln geciyo aklima bi zahmet bebek geliyo annem ne yedirmistir bu bebege anne sutsuz fln diyorm perisan oluyorm esime nolur gel gidip alalim bebegi annemden eve donelim diyorm esim de nasil tasiyacagz bebegi arabada diyo ben de hemen surdan alalim bi puset fln diyorm esim de cok pahali onlar simdi onumuzdeki ay alalim kalsin daha bebek annende fln diyodu bu travel sistemler bildigim kadariyla hem oto koltugu hem bebek arabasi olarak kullanilabiliyordu ama arkadasin dedigi gibi bebek biraz buyuyunce kullanissiz mi oluyolar sonucta epey de bi para. Aldigim seyi hem oto koltugu hem bebek arabasi olarak uzun sure kullanmak isterim. Sanirim oda hazirlama kiyafet vs olayindan once ilk oto koltugu alicam bu kabusumdan sonra

Canim ben de cok merak ettim ya inan sabah seni dusunup uyandim bence sor doktora acil durum varsa yasak masak onemli degil izin veriyolar gidiyosn doktora allah korusun

canım tam baston geçmiyor. bak ben bu joieyi almıştım kızıma 2 yaş sonrası. sırtı tam yatıyor. şimdi joie puset alıcam. onlar takılabiliyor bu arabalara.
2 yaşına kadar puseti takarak mı kullanacaksın canım? Eğer öyle oluyorsa çok mantıklı olur

Ay ne güzel yaaa inşallah ben de Cuma günü gideceğim 12+0 olacak tam. Söyler inşallah cinsiyetini

arkadaşım benim ilk sağlıklı bebeğimde ablam Maxi cosi yi hediye almıştı hangi model olduğunu hatırlamıyorum malesef clasic olanı sanırım ama bu interneten alıntı fotoğraf

bebek arabasinda görünen oturak kısmı çıkıyor oraya bu maxi cosi takılıyor

maxi cosi dediğin gibi hem oto koltuğu görevi görüyor hemde bebeklik döneminde bebek arabasında takılıp kullanılıyor

benim iki oğlan da yaklaşık 9 aya kadar kullandılar oto koltuğu olarak sonrasında hiç sevmediler oturmak istedikleri için bir büyük oto koltuğuna geçtik

bebek arabasinda da yine yaklaşık 8-9 aylıkken kendi koltuğunu (hani mavili olan var ya fotoğrafta) onu takip orta seviyede yada yatay seviyede kullandım uzun süre

bebek arabasının kendisi joie marka ama yine modelini aynısını bulamadım ebebekte yenileri var sanırım biz o zaman 4 buçuk sene önce 700₺ ye almıştık 1000₺ den indirimde idi

İki çocuk annesi olarak şahsen çok teferruatlı bir şeye ihtiyaç duymadım bu ikisi bana yetti ve çok kullanışlı idi

Doktora söyleyeyim bakalım belki vitamin verir ben de hep topuz yoksa etraf saçtan geçilmez

bir de ehliyetim olmasina rağmen arabamız yoktu diye hep yaya çıktım dışarı son bir senedir arabamız var elhamdülillah ama öncesinde pazar alış veriş çarşı vs bebek Arabası ile gittim Türkiye'nin yolları her zaman kolay olmuyor bebek arabası için sağlam bir şey olmasına dikkat edin özellikle kaldırımlar da kolay bir şekilde indirip kaldırabileceğiniz mesela

Doktora söyleyeyim bakalım belki vitamin verir ben de hep topuz yoksa etraf saçtan geçilmez
Canım benim doktorum en baştan beri multivitamin verdi bana onu kullanıyorum. Ne zamana kadar kullanıcam diye sorudm doğuma kadar dedi. İçeriğinde omega3, folik asir, çeşitli vitaminler falan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…