Aç gittim biliyor musunGeçen sefer benim eşim de girdi, kameraya al istersen dedim bir yandan gözleri doldu, elleri titriyor, sonra şarj bitti. Güldük biz dedoktor da öyle söyledi. ☺☺ Ne güzel nasıl kıpırdadı öyle ☺ çikolata mı yedin, yoksa işve mi yaptı size
Yaaa süperAç gittim biliyor musunuzun yoldan gittim yorgundum da
Bende geçen akşam kuaförümle konuştum bekle biraz daha yaz geliyor nasılsa 6 aydan sonra bahçede boyarım saçını dedi tamam dedim bendeBen de sadece cildini parlak görüyorum ☺ saçlarım benim de beyazladıboyatamıyorum ama karantina bitince beş altı aylıkken boyatayım hızlıca diyorum. 15 20 dakikada boyayabiliyorlar. Dün dinledim güvendiğim başarılı bir doktor boyatmanın bir sakıncası yok dedi. Kafa derisine etki etse oradan çok az geçebilir bebekle alakası yok dedi. Ama çok kapalı ortamda çok kokuya maruz kalmayın. Mümkünse açık ortamda boyatın diyor. Ben deöyle boyatırım sanırım ☺ ya da 7-8 aylık da olabilir. Doğuma güzel gireyim
Dene bakalım nasıl kıpır kıpır olacak mıYaaa süper ☺ ben de çikolata yazıyor ya anneler hareketlendirir diye, çikolata yiyeyim diyorumhamileliği in başından bu yana hiç tatlı yemedim ama nasıl yerim çikolata bilmiyorum
Canım diğer arabayı Kaç aydan itibaren kullanmaya başlayabiliriz?kızlar kışın sadece puseti kullanırsınız tahminim. benim de ilk kış bebem olacakyani çok gezmiyorsanız bebek arabası almayın hemen. ben evin içinde kullanmıştım ilk zamanlar. onda falan uyutuyordum gezerken evde. o işe yaradı yaz bebeği de olsa
evet fiyatı doğru. ama gidin inceleyin şu virüs işleri bitince. gözünüzle görün öyle alın. acele etmeyin araba konusunda. herşeyine bakın ağırlığı pratikliği. ona göre karar verirsiniz.
Süper! Bahçede boyama imkanı varsa şahane gerçekten. Bakalım ben de ayarlayacağım bir şeyler.Bende geçen akşam kuaförümle konuştum bekle biraz daha yaz geliyor nasılsa 6 aydan sonra bahçede boyarım saçını dedi tamam dedim bende
Süper! Bahçede boyama imkanı varsa şahane gerçekten. Bakalım ben de ayarlayacağım bir şeyler. ☺ Karantina bitsin bebiş büyüsün de biraz daha ☺
Benim saçlar inanılmaz dökülüyorBende deneyim dr a giderken çikolatayı bakalım hareketlenecek mii
Benim beyazım yok kızlar saçımda ama roflelerim çok uzadı dip kocaman oldu ben de kestirmek istiyorum sarılar gitsin diye uçlarda kaldı iyice
Hadi inşallahDene bakalım nasıl kıpır kıpır olacak mı
HormonlarBenim saçlar inanılmaz dökülüyor
Ne diye geciyo bunun markasi modeli. Maxi cosiye adapte olmasi nedir ilk hamilelikleri olanlari aydinlatir misinizBiz ilk oğlum doğduğunda bunu almıştık indirimden ebebekten üzerinde ki tamamen çıkıyor adaptör ile maxi cosi takılabiliyor.
Çift taraflı kullanıma müsait. Çok memnunum. İki oğlana da kullandım bizimle seyahat e de çıktı dayanıklı.
Eki Görüntüle 2629270
Canim ben de cok merak ettim ya inan sabah seni dusunup uyandim bence sor doktora acil durum varsa yasak masak onemli degil izin veriyolar gidiyosn doktora allah korusunBiraz araştırdım olabiliyormuş keseden sızıntı şeklinde su gelebiliyormuş ben jeli akşam sıkıyorum sabah kalktıgımda oluyor Mesela jelden de olma ihtimali yüksek galiba ilerleyen saatlerde dr soracağım canım
2 yaşına kadar puseti takarak mı kullanacaksın canım? Eğer öyle oluyorsa çok mantıklı olurcanım tam baston geçmiyor. bak ben bu joieyi almıştım kızıma 2 yaş sonrası. sırtı tam yatıyor. şimdi joie puset alıcam. onlar takılabiliyor bu arabalara.
Ay ne güzel yaaa inşallah ben de Cuma günü gideceğim 12+0 olacak tam. Söyler inşallah cinsiyetiniben 11+6da gittim. usg de 12+2 çıktı doktorum direk erkek dedi. ben mesela beklemiyordum bu kadar erken. kızıma 13.haftada erkek demişti yine aynı doktorum ama kesin değil dedi. 15de kızbu sefer çok net erkek dedi hatta eşime takıldı resmini de verdi
Ne diye geciyo bunun markasi modeli. Maxi cosiye adapte olmasi nedir ilk hamilelikleri olanlari aydinlatir misinizben bunlara taktim cunku gecen sacma sapan bi ruya gordum bebegi dogurup esimle gezmeye gidiyodm bebek annemde kaliyodu, 3 gun fln geciyo aklima bi zahmet bebek geliyo annem ne yedirmistir bu bebege anne sutsuz fln diyorm perisan oluyorm esime nolur gel gidip alalim bebegi annemden eve donelim diyorm esim de nasil tasiyacagz bebegi arabada diyo ben de hemen surdan alalim bi puset fln diyorm esim de cok pahali onlar simdi onumuzdeki ay alalim kalsin daha bebek annende fln diyodu bu travel sistemler bildigim kadariyla hem oto koltugu hem bebek arabasi olarak kullanilabiliyordu ama arkadasin dedigi gibi bebek biraz buyuyunce kullanissiz mi oluyolar sonucta epey de bi para. Aldigim seyi hem oto koltugu hem bebek arabasi olarak uzun sure kullanmak isterim. Sanirim oda hazirlama kiyafet vs olayindan once ilk oto koltugu alicam bu kabusumdan sonra
Doktora söyleyeyim bakalım belki vitamin verir ben de hep topuz yoksa etraf saçtan geçilmezHormonlarbenim de banyoda çok dökülüyor. Ben sadece banyodan sonra tarıyorum zaten. İki üç güne bir banyo yapıyorum öyle taranıyor şimdi daha az dökülüyor gerçi vitaminden belki de bilemedim evde olunca uğraşmıyorum da, mğrebbiye topuzu yapıyorum genelde
Canım benim doktorum en baştan beri multivitamin verdi bana onu kullanıyorum. Ne zamana kadar kullanıcam diye sorudm doğuma kadar dedi. İçeriğinde omega3, folik asir, çeşitli vitaminler falan varDoktora söyleyeyim bakalım belki vitamin verir ben de hep topuz yoksa etraf saçtan geçilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?