2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnanmıyorum o kadar erken mi ben bugün 10+3 ☺ 11. haftanın tam ortasına doğruyum yani ikili kontrolüm 11+5 gibi. Yani 12. Haftayı bitirmek üzereyken. Bana da söyler belki
Hadi inşallah canım bebek de gösterirse neden olmasın

Yaaa süper annelerin yürekleri hisseder işte acaba annenin içine kız mı erkek mi doğuyor ☺
Erkek diyor etrafımdaki herkes erkek diyo içine kız doğan sadece 2 görümcem var oda içlerine doğmuyor öle istiolarki eşimin onlara yaptıklarını kızımdan çıkarsınlar diye

Normal bebek arabası derken baston olanları mı diyorsun canım? Bu konuda kafam çok karıştı benim. İlk 6 ayında baston kullanılabiliyor mu?
canım tam baston geçmiyor. bak ben bu joieyi almıştım kızıma 2 yaş sonrası. sırtı tam yatıyor. şimdi joie puset alıcam. onlar takılabiliyor bu arabalara.

Eklentiler

• Screenshot_20200503_131017_com.android.chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20200503_131036_com.android.chrome.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 35
Çok güzel gerçekten Alya da. Bu seneler bir kaç arkadaşımın çocuğu arya ya da Alya. Çocuklara çok yakışıyor gerçekten bakalım cinsiyer ne olacak

Ayyy ne güzelll gözün aydın canım benim de öyle olur mu ki kaç haftalıkken öğrenmiştin sen?
ben 11+6da gittim. usg de 12+2 çıktı doktorum direk erkek dedi. ben mesela beklemiyordum bu kadar erken. kızıma 13.haftada erkek demişti yine aynı doktorum ama kesin değil dedi. 15de kızbu sefer çok net erkek dedi hatta eşime takıldı resmini de verdi

canım tam baston geçmiyor. bak ben bu joieyi almıştım kızıma 2 yaş sonrası. sırtı tam yatıyor. şimdi joie puset alıcam. onlar takılabiliyor bu arabalara.
Puset ile küçükken kullanılabilir diğeri de büyüdüğünde yani, mantıklı

Erkek diyor etrafımdaki herkes erkek diyo içine kız doğan sadece 2 görümcem var oda içlerine doğmuyor öle istiolarki eşimin onlara yaptıklarını kızımdan çıkarsınlar diye
Küçük olmak zor ailede ama kimse kıyamaz minnoş çocuklara yeğenim benim doğurmadığım kızımdır, onların da öyle olur sizin ciltte değişim var mı?

hatta bu pusetlete tutumlu anneden falan baktım 2.el.tertemiz satanlar var. zaten uzun süre kullanılan birşey değil. 13kg deniyor ama benim kız çok uzun süre istemedi. muhtemelen 2.el alıcam temiz bulup.

E bebek te 480₺ gözüküyor bebek arabası yanlış mı baktım ya fiyatıda çok uygun

Ayyyy o zaman ben de bekleyeyim doktor bana da söyler belki cinsiyet eşime sen de gel kameranında getir güzel güzel çekersin dedi oysa ben cinsiyeti öğrenip sürpriz söylemek istiyordum ailelere öyle söyleriz artık

Küçük olmak zor ailede ama kimse kıyamaz minnoş çocuklara yeğenim benim doğurmadığım kızımdır, onların da öyle olur ☺☺ sizin ciltte değişim var mı?
Sadece sağ yanağımda bir sivilce var bir haftadır ondan öncede bi tane çenemde çıkmıştı oda 2 hafta falan kaldı tek tük çıkıyor yani ama şuan saçlarım falan bembeyaz olduğu için malum boyatamıyoruz ben aynada kendime bakınca güzel göremiyorum kendimi

Puset ile küçükken kullanılabilir diğeri de büyüdüğünde yani, mantıklı
aynen canım. biliyorum herşeye hevesleniyor insan. bende öyleydim. stokkeler var ya gerçekten çok güzel arabalar. ama pratik değiller. inan boşuna para veriliyor hevesten. ama kullanışsız oluyor belli süre sonra. ilk heyecanla bende aldım çoğu şeyi ama şimdi mantıklı düşünebiliyorum. o yüzden tecrübesiz annelere fikir vermek iyi oluyor

Valla bizim o fikirlere inanılmaz ihtiyacımız var unutmayın bizi
Bizim bebekler kış bebeği ya bilmiyorum ilk başta araba lazım olur mu?

Benim kız o kadar hareketli o kadar hareketliydi ki anlatamam oynak şey eşim de öyle görünce unuttu kamera falan durdu onu izledi

Ben de sadece cildini parlak görüyorum saçlarım benim de beyazladı boyatamıyorum ama karantina bitince beş altı aylıkken boyatayım hızlıca diyorum. 15 20 dakikada boyayabiliyorlar. Dün dinledim güvendiğim başarılı bir doktor boyatmanın bir sakıncası yok dedi. Kafa derisine etki etse oradan çok az geçebilir bebekle alakası yok dedi. Ama çok kapalı ortamda çok kokuya maruz kalmayın. Mümkünse açık ortamda boyatın diyor. Ben deöyle boyatırım sanırım ya da 7-8 aylık da olabilir. Doğuma güzel gireyim

Benim kız o kadar hareketli o kadar hareketliydi ki anlatamam oynak şey eşim de öyle görünce unuttu kamera falan durdu onu izledi
Geçen sefer benim eşim de girdi, kameraya al istersen dedim bir yandan gözleri doldu, elleri titriyor, sonra şarj bitti. Güldük biz de doktor da öyle söyledi. Ne güzel nasıl kıpırdadı öyle çikolata mı yedin, yoksa işve mi yaptı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…