2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sen ilac aliyo musun

Kizlar bu sac dokulmelerinde bitkisel sampuan kullanın hem bebek icinde iyi ben normalde duş jelini cok severim ama hamile oldugumdan bu yana hep dogal seyler kullaniyorum cunku diger turlu icletibd zararli seyler oluyor bebek acisindanda onemli

Yemek yapmayi da ozledim valla millet karantinada pizzalar acti lahmacunlar pideler havada ucustu herkesin mutfak yetenekleri arşa çikti ben ha bire kocama bana tost yap tost yap yagsiz yap diyorm mutfaga girmeden

Canim onceki hamileliklerinde peki kotuyken ve her gun kusuyoken mi bir anda kesildi. Benim 11+3 ve hala ilacla ayaktayim 12de kesilmez heralde diye dusunuyorm cunku;(
Evet canim onlarda kalp atisini alir almaz basliyodu 12.haftaya kadar öluyodum bunda reflum vardi cok sukur diyodum 8_9 haftalarda basladi hala suruyo bide orucluk oruc tutamiyorum ama esim icin kalkip yemek yapmak zorundayim kotu oluyorum

Biraz internetten arastirdim sag bileginizin ic kisminda 3 parmak olcun altina masaj yapin
Zencefil cayi cok iyi geliyomus kok zencefil
Bide sasiracaksiniz ama odun kulu varya o cok iyi geliyomus

Yemek yapmayi da ozledim valla millet karantinada pizzalar acti lahmacunlar pideler havada ucustu herkesin mutfak yetenekleri arşa çikti ben ha bire kocama bana tost yap tost yap yagsiz yap diyorm mutfaga girmeden
Kpcoislere Allah yardim etsin bide cocuklarla ugrasiyolar bu bebegi o cok istedi bak dedim bizimkiler cok zor geciyo dusuk tehlikesi igne bulanti sende yipraniyosun dedim yok olsun dedi bide orucluga denk geldi ailecek guzel gunleri bekliyoruz bakalim ne zaman

Cok sinirleniyorum artik biliyor musun sinirden ağlıyorum sizi de öyle iyi anlıyorum ki düşündükçe iyice asabim bozuluyor bu nereye kadar diye ne çektik diye
arkadaşım hesabın neden pasif senin : /

Canım bende de oluyordu bu. Çok büyük bir acı hissediyordum kıvrılıyordum hemen. Şimdi hapşuracapım zaman hemen dizilerimi çekiyorum yukarı, kıvrılıveriyorum acımıyor o zaman.
Bana da oluyordu 1-2 hafta önce hapşırınca bende korkuyordum şimdi olmuyor
Ben de korktum zararlı bir şey mi ne oluyor acaba diye doktora mı gitsem yarın diyordum iyi ki size sormuşum

Ben de korktum zararlı bir şey mi ne oluyor acaba diye doktora mı gitsem yarın diyordum iyi ki size sormuşum
Bebek öyle bir mucize ki sıkı sıkı tutunuyor anneye onu öyle kolay koparamazsın canım sen yine hapşırırken dizlerini çek biraz yukarı o zaman acımıyor

Ya ben o bilek alti icin bileklikler aldim ilk gun inanamadim ne kadar iyi olduguma ama ertesi gun basladi yine kusmam. Yine de haftalardir takmaya devam ediyorum umut dunyasi

Merhaba biz de geldik bu haftalarda bulantısı ve göğüs hassasiyeti azalan var mı...? Kontrolüm cuma günü korkmaya başladım herkesin midesi bulanıyor benimki neden bulamıyor

Merhaba biz de geldik bu haftalarda bulantısı ve göğüs hassasiyeti azalan var mı...? Kontrolüm cuma günü korkmaya başladım herkesin midesi bulanıyor benimki neden bulamıyor
Benimde azaldı ve bende korktum açıkçası inşaAllah normaldir.

Benimde azaldı ve bende korktum açıkçası inşaAllah normaldir.
Normal tabii ki, herkesin bulanmiyor benim hicbi arkadasimin bulanmamisti. Korkmayin sukredin;(

Canim hic korkma bazilarinki cok guzel geciyo hamileligi bence sukret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…