2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kola ben tek başına vuramam eşim yapıyor gerekirse
bacakta yine aynı göbek gibi bir el ile tutup diğer el ile iğneyi vuruyorum yada vurmaya çalışıyorum ah gorseniz bazen halden hale giriyorum
Ben de acıdığınzaman sanki çekiçle iğneyi göbeğine çakmış gibi hissediyorum sonra da pozdan poza giriyorum bir dakika kadar acıyor çünkü

Ben bir gün tutuyorum bir gün tutmuyorum canım. Su azalmasından korkuyorum o yüzden bir gün ara veriyorum doğru mudur yanlış mıdır bilemiyorum tabii

Kola ben tek başına vuramam eşim yapıyor gerekirse
bacakta yine aynı göbek gibi bir el ile tutup diğer el ile iğneyi vuruyorum yada vurmaya çalışıyorum ah gorseniz bazen halden hale giriyorum
Bazen kanama da oluyor göbekte ödemde oluyor ben hibor 5000 kullandım clexane mahfetmişti beni hibor morarma da yapmıyor. Bir önceki İğne vurduğun yerlerde boşluk olsun iğne girmiyorsa zorlama hemen başka yere geç. İğne içinde hava olmamasına dikkat et tamamen boşalt. İğneyi sokarken iki parmakla yerini tut iğne girdikten sonra parmaklarını çek ki ilaç rahat dağılsın. Hemen pamuk ve kolonya ile bastırma silme biraz bekle.

Ben bir gün tutuyorum bir gün tutmuyorum canım. Su azalmasından korkuyorum o yüzden bir gün ara veriyorum doğru mudur yanlış mıdır bilemiyorum tabii
Allah kabul etsin arkadaşım
oruc hakkında sağlıklı bir cevap alabileceğim bir doktor tanımıyorum malesef yani hem ilmi bilgisi olan hem de tıbbi bilgisi olan
Fetva su yönde hamile ve emzikli olanlar tutmayabilir kaza tutarlar
bende iğne ve ilaç mevzu söz konusu olduğu için cesaret edemedim
Allah nasip ederse inşallah doğum sonrasi kaza tutarım

ah hibor u daha önce hiç duymadım arkadaşım
lovenox clexane ve oksapar kullandim ben
evet bazen kanama da oluyor
Vurduktan sonra hiç bir şey bastırıyordum biraz yanması geçince hemen kapatıyordum
tamam inşallah dediklerini dikkate alacağım bir de öyle deneyeyim

Ben tutuyorum Allah’a şükür çokta rahatım ama bu akşam yengem aradı çok kızdı niye tutuyorsun ara ver sonradan çok sıkıntı çekersin falan diye korkuttu beni.. hiç acıkmıyordum bile doktor da bol su iç tut istersen aralıklı tut dedi ama strese girdim bir kere

Canım benim doktorum sağ sol değilde göbekten iki parmak mesafe ile u şeklinde yapabilirsin demişti. Göbekten iki parmak aşağıda yapıyordum sağ sol dışında. Ne kadar olsada acıyor morarıyor. Benimki her gün değilde gün aşırıya düşmüştü. şimdiki kontrolde elimdeki son kutu bitene kadar üç günde bir devam edelim dedi doktor.

Bende tutmak istiyorum ama eşim böle bir zorunluluğun şuan yokken neden bebeğe zarar veresinki diye karşı çıkıyor. aksi bişey olursa da kendimi çok kötü hissederim o yüzden cesaret edemedim henüz

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Doktorlar artık riskleri söylüyor bize bırakıyor açıkçası ama iğne kullanan özellikle de midesi çok kötü olan arkadaşlar var mümkün değil tutmalari. Hem dinimiz böyle bir izni vermiş bize Elimden geldiğince tutma niyetindeyim tutamadiklarimin kazasını eda etmeyi Rabbim nasip etsin inşallah

Bende tutmak istiyorum ama eşim böle bir zorunluluğun şuan yokken neden bebeğe zarar veresinki diye karşı çıkıyor. aksi bişey olursa da kendimi çok kötü hissederim o yüzden cesaret edemedim henüz
Tutmak mecburiyetinde değiliz dinimiz öyle güzel ki bize bunun iznini vermiş nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım

U Canim bende kullaniyorum kolda bacakta daha cok agriyo 7 ayindan sonra kola bacaga geciyorum gobekten yaparken sansa bazen zor giriyo bazen yag gibi sıķıp vurun ve ayakta daha rahat vurabiliyorum ben bide buz komleksi yapanlarda var igneden once Rabbim saglicakla kucagimza almayi nasip etsin

Sağol canım desteğin için, umarım önümüzdeki hafta azalır Ona da razıyım, allah yardımcımız olsun

Tebrikler!! 1. Trimester dönemim sona erdi. Kullandığım hamilelik uygulaması öyle dedi. Ama mide bulantım bugün fenaydı. Arkadaşlar bende şöyle oluyor sadece bulantı başka bişi yok. Birde haftada bir gün fenalaşıyorum ben böyle halsizliğim çok oluyor ilk trimesteri bu şekilde atlattım. Darısı herkesin başına inşAllah

Ahh canım göbeğimi görsen korkarsın mosmor heryeri artık yer kalmadı önceki gebelik te böyle olmuyodu şimdi ağlaya ağlaya yapıyoruz artık benim 100 ü geçti yaptığım ve daha inş 180 daha var sayıyorum resmen

Kaslarını gerdiğin için oluyor olabilir aslında çok kolay emiliyor vücutta öyle beze bırakmıyor. Derin nefes alıp verirken ken dini rahat bırak sonrasında hafif bastır ama ovalama.

Kızımda biriktirip resim çekmişim enjektörlerle bundada biriktiriyorum inşallah naisp olur bununlada foto çeker hatıra saklarız çok güzel fotolar var iğneler le

Merhaba kasim anneleri cinsiyet ogrenen varmi merak ediyorum keseleriniz ne tarafta acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…