Ben kızımda öyle olmuştum. 6-13. Haftalar arası 5 kilo verdim. Bunda 5-11. Arası bulandı ama kusmasız, kilo vermesiz. O bile çok ağır geldi ki daha beterini yaşamıştım. İllaki geçiyor sadece biraz daha sabır. Önünüze kısa vadeli hedefler koymayın bugün geçecek, yarın geçecek diye. Daha yıpratıcı sinir bozucu oluyor. ‘Önümüzdeki hafta azalacak.’ diyerek motive olun. Bir de sürekli Ya Şafi tesbihi çekin gerçekten rahatlatıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben de artık sinirimden ağlıyorum. Evim de mutfağım da leş gibi yatağımdan çıkamıyorum etrafı gördükçe daha da midem bulanıyor, aç kalıyorum açım diye bulanıyor, bir şey yesem yediğim her şeyden tiksiniyorum. Yüzüstü yatıp bir yumruğumla mideme baskı yapıp biraz hafifletip bulantıyı öyle uyuyorum. Ben de 11+0 oldum bugün. Geçecek mi emin değilim artık, psikolojim çökmüş durumda
Bence sizinki kız anneyi daha çok yoruyor gibi kızlar12+2 artiyor eksilmiyor ağladım biraz evvel
10 hafta bitmiş 11.haftadan da 3 gün yaşamış demek okuyorBenim de kafamı çok karıştırıyordu da durum şöyleymiş: 10+3 yani onuncu hafta tam bitmiş, 11. haftanın üçüncü günündesin.Ben de çok zor anlamıştım bunu telefon uygulamalarında 10+3 yazıyor ultrasonda 11+3 hafta yazıyor orası bana da karışık geliyor ama durum böyleymiş
Allah kabul etsin arkadaşım.Kizlar aramızda oruç tutan arkadaşlar vardı, devam ediyor musunuz nasıl gidiyor? Ben gece prilam almayınca biraz zorlandım bugün bulantı oldu. Onun dışında iyiyim çok şükür decavit kullanıyorum enerjimizi arttırdı sanki. Oruç için de kendime yol arkadaşlari arıyorum
Evetttt10 hafta bitmiş 11.haftadan da 3 gün yaşamış demek okuyor
arkadaşım ben positiv test yaptığımdan beri göbekten vuruyorum bir sefer baldırdan vurdum çok daha fazla morarma oldu ve şişti iki üç sefer de eşim koldan vurduKızlar kan sulandırıcı iğneleri hep göbekten yapıyorum ben. Bir sağından bir solundan. Yirmi iğneyi geçti artık acımaya başladı. Sanki derinin altında tabaka oldu da iğne çok zor giriyor, ve acıyor girerken ve iğneyi yaparken. Sizin de böyle mi durum? Yoksa sizin bir çözümünüz var mı buna?
Ben de iğneyi zorla sokuyorum bazenarkadaşım ben positiv test yaptığımdan beri göbekten vuruyorum bir sefer baldırdan vurdum çok daha fazla morarma oldu ve şişti iki üç sefer de eşim koldan vurdu
bende bir gün sag bir gün sol vuruyorum bana hastanede o zamanlar elinle etini sikmam gerektiğini söylediler
o şekilde yağın içine vuruyoruz sanırım tam bilmiyorum nasıl oluyor diye
bazi günler çok zorlanıyorum üç dört kez denemem gerekiyor
bazen de yag gibi kayıyor iğne
işin püf noktası ne çözemedim
İğne yaparken yanma oluyor ilactan dolayı
zorlanirsam vururken iğne batarken de açıyor ama zorlanmazsam dediğim gibi hiç hiss etmiyieum
Topcuk topcuk şişlikler oluyor dokununca yada yanlışlıkla oraya bir şey değince açıyor
ah ne çok anlattım velhasıl bu işin sırrını çözen varsa bize anlatsın lütfen
bazi günler çok zor oluyor çünkü
Benim de öyle olmaya başladı canim. 45 50 iğne falan oldu benim. Önceki hamileliğinde 6. Aya kadar göbekten yapmıştık. Sonra göbek iyice sertleşince kola geçmiştik. Ama inan kol çok çok daha acıyor.Kızlar kan sulandırıcı iğneleri hep göbekten yapıyorum ben. Bir sağından bir solundan. Yirmi iğneyi geçti artık acımaya başladı. Sanki derinin altında tabaka oldu da iğne çok zor giriyor, ve acıyor girerken ve iğneyi yaparken. Sizin de böyle mi durum? Yoksa sizin bir çözümünüz var mı buna?
Hepsi birden olmaz mı ki? Dinlendiren dinlendire. Bir dün sağ göbek diğer gün sol göbek, bir gün sağ kol diğer gün sol, ve de bacaklar mümkünse?Benim de öyle olmaya başladı canim. 45 50 iğne falan oldu benim. Önceki hamileliğinde 6. Aya kadar göbekten yapmıştık. Sonra göbek iyice sertleşince kola geçmiştik. Ama inan kol çok çok daha acıyor.
Ben de iğneyi zorla sokuyorum bazenöyle zamanlarda ilaç giderken de acıyor. Ama dediğin gibi diğer zamanlar iğne kayıp giriyor neredeyse hissetmiyorum. Ben de sıkıyorum elimle hafiften, üstelik göbeğimde yeterince yağ da var kayması lazım ama tutuyor bazen
kolda eşim vuruyor bana hassas ve yavaş vuruyorum diyor ama gerçekten daha çok acıyor ama göbekte ki gibi morarma olmuyor bende koldaBenim de öyle olmaya başladı canim. 45 50 iğne falan oldu benim. Önceki hamileliğinde 6. Aya kadar göbekten yapmıştık. Sonra göbek iyice sertleşince kola geçmiştik. Ama inan kol çok çok daha acıyor.
Ben dik vuruyorumAynen arkadaşım yağ konusunda hiç sıkıntım yok ama bilemiyorum
Dik değil de eğik vurmaya çalışıyorum bir de ben sen de öyle mi yapıyorsun
Ne güzel benim kayıplarım olduğu için endişeliyim biraz cuma günü güzel haberler alırım inşallahTamda anlattığın gibi yasadım bu süreci canım insallah bir dahada hicc bulanmaz
Avusturya da ki doktorum bana bacaktan yapmamı tavsiye etmişti daha çok yağ olduğu için ama ben bacaktan daha cok morarttımHepsi birden olmaz mı ki? Dinlendiren dinlendire. Bir dün sağ göbek diğer gün sol göbek, bir gün sağ kol diğer gün sol, ve de bacaklar mümkünse?
Canım bacak konusunda hiç bir bilgim yok gerçekten. Bana doktor direkt göbekten dedi.Avusturya da ki doktorum bana bacaktan yapmamı tavsiye etmişti daha çok yağ olduğu için ama ben bacaktan daha cok morarttım
bir de iç taraf mi vurmak lazım dış mi bacakfa?
ben dışta vurmaya çalışıyordum
ama şuan için göbekten devam edeceğim zor da olsa acısa da benim için şuan daha iyi çünkü göbek büyüyüp sertlesince mecbur başka yerden vuracağım
Kola ben tek başına vuramam eşim yapıyor gerekirseBen dik vuruyorum ☺ yağ dokusu azsa 45 derecelik açıyla vurun diyorlar. Bende maşallah yap dokusu varondan dik vuruyorum yağı atlayıp kasa geçemez yani iğne. O nedenle doksan derece vuruyorum. Ama kola bacağa nasıl vuruluyor bilmiyorum
arkadaşım seni anlıyorum anlıyoruzNe güzel benim kayıplarım olduğu için endişeliyim biraz cuma günü güzel haberler alırım inşallah
Bende geçen sene temmuz ayında düsük yaptım canım iyi düsün icini karartma bebisin gayet iyi annesini üzmüyor sadece mide bulandiripNe güzel benim kayıplarım olduğu için endişeliyim biraz cuma günü güzel haberler alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?