Bende gormustum oyle bir foto ayy benim igneleri gormeye tahammul yok direk gozumun onunden kaybediyorumKızımda biriktirip resim çekmişim enjektörlerle bundada biriktiriyorum inşallah naisp olur bununlada foto çeker hatıra saklarız çok güzel fotolar var iğneler le
Evet 3 kizim8z 1 oglumuzun cinsiyeti belli oldu benimki sag gibi geliyoMerhaba kasim anneleri cinsiyet ogrenen varmi merak ediyorum keseleriniz ne tarafta acaba
Aynen benimde karnım cok acıyor o anKızlar biz sorum olacak öksürünce veya hapşırınca kasıklarıma inanılmaz bir ağrı saplanıyor iki büklüm oluyorum bazen. Sizde de oluyor mu böyle bişey?
Göbeğin üstüne de denedim o çok acıdıCanım benim doktorum sağ sol değilde göbekten iki parmak mesafe ile u şeklinde yapabilirsin demişti. Göbekten iki parmak aşağıda yapıyordum sağ sol dışında. Ne kadar olsada acıyor morarıyor. Benimki her gün değilde gün aşırıya düşmüştü. şimdiki kontrolde elimdeki son kutu bitene kadar üç günde bir devam edelim dedi doktor.
Çok teşekkür ederim canımU
Canim bende kullaniyorum kolda bacakta daha cok agriyo 7 ayindan sonra kola bacaga geciyorum gobekten yaparken sansa bazen zor giriyo bazen yag gibi sıķıp vurun ve ayakta daha rahat vurabiliyorum ben bide buz komleksi yapanlarda var igneden once Rabbim saglicakla kucagimza almayi nasip etsin
Oturup iyice büzüşüp yapıyorum aslında ama ben hep nefes tutarım, bir de derin nefes alayım bakalım. Geçen haftaya kadar benim de kayıyordu hemen oluyordu. Bu hafta arada sıkıntı çekiyorumKaslarını gerdiğin için oluyor olabilir aslında çok kolay emiliyor vücutta öyle beze bırakmıyor. Derin nefes alıp verirken ken dini rahat bırak sonrasında hafif bastır ama ovalama.
Ah canım yaaa sana da geçmiş olsunAhh canım göbeğimi görsen korkarsın mosmor heryeri artık yer kalmadı önceki gebelik te böyle olmuyodu şimdi ağlaya ağlaya yapıyoruz artık benim 100 ü geçti yaptığım ve daha inş 180 daha var sayıyorum resmen
Gözün aydın darısı başımızaTebrikler!! 1. Trimester dönemim sona erdi. Kullandığım hamilelik uygulaması öyle dedi. Ama mide bulantım bugün fenaydı. Arkadaşlar bende şöyle oluyor sadece bulantı başka bişi yok. Birde haftada bir gün fenalaşıyorum ben böyle halsizliğim çok oluyor ilk trimesteri bu şekilde atlattım. Darısı herkesin başına inşAllah
herkese günaydınlar hayırlı günler arkadaşlar
bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin inşallah benim randevum cuma günü bekliyorum
hayırlı sabahlar arkadaşlar hayırlı güzel bir gün olsun inşallah
Bizim burda hava yağmurlu ve soğuk böyle günlerde evde durmak daha kolay geliyor
arkadaşım benim de randevum cuma günü
Evham yapmaya başladım
gece sırt üstü yatarak bir şeyler hissetmeye çalıştım ama yok hiç bir şey hissetmedim
Allahu alem cuma yı bekleyeceğim mecbur
yok arkadaşım benim bir 6 aylık ölü doğan kızım var bir 8 haftalık kürtajım varCanım ilk bebeğin mi.. 15. Haftadan sonra karınca gibi hissettirmeye başlıyo kendini bebişler bende ikili tarama yaptırcam inşallah cuma günü 11. Haftama gircem
ben kelebek pıtpıtlari gibi hiss etmeye başlamıştımGunaydin guzel anne adayları
Bende dun sirt ustu yattim acaba biseyler hissedermiyim diye yok hic bisey hissetmiyorumİlk bebek olunca insan sabredemiyor o his nasil bisey insan merak ediyor aklima geldikce bazen mutluluktan guluyorum eşim bana bakiyor adamcağızda şasiriyor hallerime kendi kendime guluyorum
Cinsiyeti falan erkenden öğrenince beklenti değişiyo tabiGunaydin guzel anne adayları
Bende dun sirt ustu yattim acaba biseyler hissedermiyim diye yok hic bisey hissetmiyorumİlk bebek olunca insan sabredemiyor o his nasil bisey insan merak ediyor aklima geldikce bazen mutluluktan guluyorum eşim bana bakiyor adamcağızda şasiriyor hallerime kendi kendime guluyorum
Tutmak mecburiyetinde değiliz dinimiz öyle güzel ki bize bunun iznini vermiş
göbeğin Üstü olmaz daha acır. İki parmak boşluk bırakarak Göbek çevresinde u şeklinde olacak.Göbeğin üstüne de denedim o çok acıdıaltına da deneyeyim o zaman ☺ acıyor ama kaçış yok demek ki neden kesiyor iğneyi ki? Benim ablamda damar problemi olduğundan tüm hamileliğinde olmuştu. Damar sorunu olmayınca kesiliyor mu ki?
Ayyy insallah biran once hissederiz canim benimde carsamba tam 14 hafta olacakben kelebek pıtpıtlari gibi hiss etmeye başlamıştım
Şuan bende hiç bir şey yok
inşallah herşey yolundadır
Yaaa gercektenmi oyy kiyamam ben oyyCinsiyeti falan erkenden öğrenince beklenti değişiyo tabiben ilk oğlusumu 17nci haftada falan hissetmistim seyirme gibi ama sonra bir hareketleniyor göbeğimin seklini degistiriyordu sabırlı ol geliyor o günler
biz seninle şuan aynı günde ilerliyoruz arkadaşımAyyy insallah biran once hissederiz canim benimde carsamba tam 14 hafta olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?