2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızımda biriktirip resim çekmişim enjektörlerle bundada biriktiriyorum inşallah naisp olur bununlada foto çeker hatıra saklarız çok güzel fotolar var iğneler le
Bende gormustum oyle bir foto ayy benim igneleri gormeye tahammul yok direk gozumun onunden kaybediyorum

Merhaba kasim anneleri cinsiyet ogrenen varmi merak ediyorum keseleriniz ne tarafta acaba
Evet 3 kizim8z 1 oglumuzun cinsiyeti belli oldu benimki sag gibi geliyo

iğneli kalp resmi görmüştüm bende
hos bir anı fakat bende atıyorum ilkinde düşündüm bende ama biriktiremedim sonra

evet kesinlikle İslam kolaylık dinidir hakikatten
yaşlıya hastaya hamileye Elhamdülillah kolaylıklar nasip ediyor

Bu arada cuma gününe az kaldı günler yaklaştıkça heyecan artıyor 5 hafta olmuş ben gitmeyeli doktora Allahu alem bebeğimiz iyidir inşallah

hayirli sahurlar şimdi sofrayı hazırlayın önce kk ya baktım

Göbeğin üstüne de denedim o çok acıdı altına da deneyeyim o zaman acıyor ama kaçış yok demek ki neden kesiyor iğneyi ki? Benim ablamda damar problemi olduğundan tüm hamileliğinde olmuştu. Damar sorunu olmayınca kesiliyor mu ki?

Çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah buz deneyebilirim ben de acısını alır hem bakalım daha ne kadar kullanacağım ben

Kaslarını gerdiğin için oluyor olabilir aslında çok kolay emiliyor vücutta öyle beze bırakmıyor. Derin nefes alıp verirken ken dini rahat bırak sonrasında hafif bastır ama ovalama.
Oturup iyice büzüşüp yapıyorum aslında ama ben hep nefes tutarım, bir de derin nefes alayım bakalım. Geçen haftaya kadar benim de kayıyordu hemen oluyordu. Bu hafta arada sıkıntı çekiyorum

Ah canım yaaa sana da geçmiş olsun her şey miniğimiz için. Acısa da katlanıcaz yapacak bir şey yok malesef sen de kolu bacağı bir sor istersen belki biraz dinlendirirsin göbeğini?

Gözün aydın darısı başımıza... herkese günaydın kızlar!! Kontrolü olanlar var mı? Güzel haberlerinizi bekliyoruz bugün

hayırlı sabahlar arkadaşlar hayırlı güzel bir gün olsun inşallah
Bizim burda hava yağmurlu ve soğuk böyle günlerde evde durmak daha kolay geliyor

herkese günaydınlar hayırlı günler arkadaşlar

bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin inşallah benim randevum cuma günü bekliyorum

arkadaşım benim de randevum cuma günü
Evham yapmaya başladım
gece sırt üstü yatarak bir şeyler hissetmeye çalıştım ama yok hiç bir şey hissetmedim
Allahu alem cuma yı bekleyeceğim mecbur

Canım ilk bebeğin mi.. 15. Haftadan sonra karınca gibi hissettirmeye başlıyo kendini bebişler bende ikili tarama yaptırcam inşallah cuma günü 11. Haftama gircem

Gunaydin guzel anne adayları
Bende dun sirt ustu yattim acaba biseyler hissedermiyim diye yok hic bisey hissetmiyorum İlk bebek olunca insan sabredemiyor o his nasil bisey insan merak ediyor aklima geldikce bazen mutluluktan guluyorum eşim bana bakiyor adamcağızda şasiriyor hallerime kendi kendime guluyorum

Canım ilk bebeğin mi.. 15. Haftadan sonra karınca gibi hissettirmeye başlıyo kendini bebişler bende ikili tarama yaptırcam inşallah cuma günü 11. Haftama gircem
yok arkadaşım benim bir 6 aylık ölü doğan kızım var bir 8 haftalık kürtajım var
sonra nasip oldu iki oğlum oldu
ama ben ikisini de öyle erken hiss etmedim
19-20 hafta da ilkini
ikinciyi daha geç çünkü plasenta öndeydi
bende tam bilmiyorum açıkçası hafta ve günü
adetim düzensizdi
tahmini doğum tarihi kesin değildi bakalım ne derler

ben kelebek pıtpıtlari gibi hiss etmeye başlamıştım

Şuan bende hiç bir şey yok
inşallah herşey yolundadır

Cinsiyeti falan erkenden öğrenince beklenti değişiyo tabi ben ilk oğlusumu 17nci haftada falan hissetmistim seyirme gibi ama sonra bir hareketleniyor göbeğimin seklini degistiriyordu sabırlı ol geliyor o günler

Tutmak mecburiyetinde değiliz dinimiz öyle güzel ki bize bunun iznini vermiş
göbeğin Üstü olmaz daha acır. İki parmak boşluk bırakarak Göbek çevresinde u şeklinde olacak.
tüp bebek tedavisinde herkese veriyorlar bu iğneleri herhangi bir damar sorunum yok neden kullandığımı açıkçası bilmiyorum. Yumurta transferineden sonra başlıyor iğneler tutunmasında faydalı galiba.

Cinsiyeti falan erkenden öğrenince beklenti değişiyo tabi ben ilk oğlusumu 17nci haftada falan hissetmistim seyirme gibi ama sonra bir hareketleniyor göbeğimin seklini degistiriyordu sabırlı ol geliyor o günler
Yaaa gercektenmi oyy kiyamam ben oyy sabirsizlikla bekliyorum

Ayyy insallah biran once hissederiz canim benimde carsamba tam 14 hafta olacak
biz seninle şuan aynı günde ilerliyoruz arkadaşım tarihine baktım da
bakalim.cuma günü verilen tarihe göre değişirim gerekirse
Allah'ım sağlıkla bu dönemi geçirmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…