malesef : l
cuma günü ben soracağım 4-5 arası diye tahmin ediyorum ki o bile bana çok fakat en uygun hastanelerden bir tanesi
bakalim ne olacak nasıl olacak
Mrb hanımlar bende kasım annesi olacaktım hatırlayanlar vardır yazmıştım bikaç kere buraya. Maalesef geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bu ikinci kaybım oldu Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık hayırlı ömürler versin inşallah
Canim ama amerikan hastanesi ve maslak acibadem turkiyedeki en luks en pahali hastaneler. Yari fiyatina bulursun baska yerler. Doktorundan cok mu memnundun
Yapmadım düşünmüyorumda ben yaklaşık 1 sene cerrahpaşada tedavi gördüm Allah eksikliğini göstermesin ama bu evrede insan birazda olsa güler yüz görmek ister devlette maalesef sürekli bir sıkılganlık hali mevcut. He illaki düzgün doktor ve hastanelerde vardır ama cerrahpaşa bende maalesef ki travma yarattı
Mrb hanımlar bende kasım annesi olacaktım hatırlayanlar vardır yazmıştım bikaç kere buraya. Maalesef geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bu ikinci kaybım oldu Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık hayırlı ömürler versin inşallah
cok üzgünüm Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin
ümidini kaybetme gereken araştırmalar ne ise yaptırmaya çalış inşallah dermansız dert vermesin Rabbim
bir ölü doğum bir kürtaj sonrası genetik mutasyon olduğunu öğrendim ben mesela
Rabbim inşirah ferahlığı versin inşallah
cok üzgünüm Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin
ümidini kaybetme gereken araştırmalar ne ise yaptırmaya çalış inşallah dermansız dert vermesin Rabbim
bir ölü doğum bir kürtaj sonrası genetik mutasyon olduğunu öğrendim ben mesela
Rabbim inşirah ferahlığı versin inşallah
Yapmadım düşünmüyorumda ben yaklaşık 1 sene cerrahpaşada tedavi gördüm Allah eksikliğini göstermesin ama bu evrede insan birazda olsa güler yüz görmek ister devlette maalesef sürekli bir sıkılganlık hali mevcut. He illaki düzgün doktor ve hastanelerde vardır ama cerrahpaşa bende maalesef ki travma yarattı
anlıyorum
bende çok tedirginim bu konuda
burada iki devlet hastanesi var sadece
birinde arkadaşım doğum yapmıştı bebeği enfeksiyon kaptı yanlış iğne mu vurmuslar ne yoğun bakımda kaldı
diğer arkadaşta diğerine doğum yaptı basma etekle git filan demişti
: /
Canim ama amerikan hastanesi ve maslak acibadem turkiyedeki en luks en pahali hastaneler. Yari fiyatina bulursun baska yerler. Doktorundan cok mu memnundun
Çok memnunum ben en az 20 doktor değiştirdim. Şu anki doktorum sayesinde hamilelik yaşıyorum. Daha önce tüp bebekler tedaviler hepsi boşa gitti. Bilindik bilinmedik bir sürü doktora göründüm sadece bu çözüm sunabildi.
Tabiki sitem hastanelere onun farkındayım. Ama diyorum ya muayene ücreti bile normalden yüksek o yüzden rakamın yüksek olacağının farkındaydım ama bu kadar düşünmemiştim umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
anlıyorum
bende çok tedirginim bu konuda
burada iki devlet hastanesi var sadece
birinde arkadaşım doğum yapmıştı bebeği enfeksiyon kaptı yanlış iğne mu vurmuslar ne yoğun bakımda kaldı
diğer arkadaşta diğerine doğum yaptı basma etekle git filan demişti
: /
Galibaaa. Ya şaka bi yana eğer böyle çok çok zengin olsam doktorum için o hastanede doğum yaparım. Ama ya arabayı satıcam doğum için yada başka hastaneye gidicem. Mecburen önümüzdeki ay doktorumdan ayrılmak zorunda kalıcam en çok ona üzülüyorum. Çünkü o doğum işi eminim bu paralarlada bitmicek illaki ekstra çıkacak
ben iki doğumu da devlette yaptim mecburi ilk doğum riskĺydi oraya sevk edilmistim son anda...2.dogumumu yeni acilan 5 yildizli devlette yaptim elhamdulillah bo sıkıntı olmadi hersey tertemiz mis gibiydi
Galibaaa. Ya şaka bi yana eğer böyle çok çok zengin olsam doktorum için o hastanede doğum yaparım. Ama ya arabayı satıcam doğum için yada başka hastaneye gidicem. Mecburen önümüzdeki ay doktorumdan ayrılmak zorunda kalıcam en çok ona üzülüyorum. Çünkü o doğum işi eminim bu paralarlada bitmicek illaki ekstra çıkacak
Evet ya 1gece ekstra kalman gerekir birsey olur verilen ücret üzerine fiyati daha normal hastaneler icin bile kenarda ekstra 1500tl-2000tl gibi bekletmek gerekebiliyorki burasi oldukca pahali canim onlarida göze alarak karar vermelisin senin adına hayırlısı olsun ama şu da bir gercek Allah nasip edecekse heryerde her şartta saglikla kucagimiza alacagiz bebisimizi icini rahat tut doktor hastane vesile