2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende 14 ü yada 15 i gitmeyi düşünüyorum 13 hafta ya yakın olacak herkes cinsiyeti bekliyor bende strese girdim inşallah erkek olur da milleti başımdan atarım artık
Benim randevum 12’sinde Ben cinsiyet konusunda ikisine de eşit mesafedeyim gibi ama sanki kız bir tık ağır basıyor, eşim pek belli etmese de içten içe oğlu olsun istiyor. Böyle diyince de sonrası bir vicdan azabı Allah’ım sağlıkla versin evlatlarımızı kucağımıza

Ayakta yapmayın ben bir kez mecburiyeten alışveriş merkezinde ayakta yapmıştım korkunç acımıştı ayakta kaslar çok gergin oluyor

Gebeliklerinizde 9 ay iğne mi kullandınız peki sonraki çocuklarınızda
evet pozitif test yapar yapmaz iğne ve coraspin
30 hafta da coraspin bırakıyorum bebeğin kalbine mi ne zarari olurmuş çünkü öyle bir demiştiler tam hatırlamıyorum
dogum sonrası 40 gün daha iğne devam bende ki risk devam ettigi için

Evet arkadaşlar hastanemin doğum fiyatlarını öğrendim şimdi ben şok
Normal-20.600₺
Epidural normal-21.800₺
Sezeryan-23.850₺
Epidural sezeryan-24.200₺
Ay bu hangi hastane ay fiyatlarmi degisti dur bende bi arayayim bakim ben şok

Anladım canım, yanlar acımaya başlayınca araştırmıştım da üst de olabilir yazıyordu ama çok acıdı gerçekten ben de iğneyi yarım bırakmak zorunda kaldım altına bir deneyeyim olmazsa. Orası da rahime yakın diye çekiniyorum

Benim de eşim tutuyor ben yapıyorum elime yuvarlak yuvarlak gelmiyor bastırınca ama sanki sertleşmiş de zorla sokuyorum iğneyi bazen. İki gün sağdan iki gün soldan yapıcam artık dinlendire dinlendire

Ben de korkuyorum karın büyüyünce nasıl olacak acaba koldan öğrenir o zaman eşim mecburen her zaman hastaneye gidemem bu dönemde

Canım senin çok erken başlamış acılar. Benim bir kaç hafta hiç acı olmadı. Göbeğimde biraz yağ olduğu içindir belki sor canım en iyisini onlar bilir. Bana göbekten yap şimdilik demişti sağ sol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…