- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Muz ye canım bol da su iç Allah şifa versinBayanlar ben dün sabah kahvaltı yapmadan meyve yedim. Birde gün içinde limonata yaptık onu içtim. Dün akşamdan beri ishal var ne yapabilirim yardım edin nolur. Şimdi patates haşlaması yedim ama kesilmiyor
Ben Bursa’dayım canım☺ Buralarda da çok güzel yerler var çoğu Kapalı, çoğu da yasak olmadığında çok kalabalık oluyor evimin çevresinde takılabiliyorum
aa bende bursadayım canım kasımda olucak benimkide inşallah hangi semttesin :)Ben Bursa’dayım canım☺ Buralarda da çok güzel yerler var çoğu Kapalı, çoğu da yasak olmadığında çok kalabalık oluyor evimin çevresinde takılabiliyorum
Çok fazla canım sezeryan kaç dk işlem ki kesip atıyorlar 10 binden başlıyor. Ama bu sürece çok zor geldiğim için mecbur diyorsun eğer gebeligim olumlu ve sorunsuz giderse evime yakın daha uygun bi yer bulup doktorumu bırakacağım canım ben10 milyar bile bir doğum için aşırı fazla değil mi?İş ticarete dönmüş resmen
Canım l senin görüşünü bilemem ama Eşime bile yemin verdirdim bir gün ölürsem benim devlet hast morguna bile koyma dedim orda bile başıma bi iş gelir. Şuan sağlık sistemino herkes çok beğeniyor ama bilemem belki bana denk gelmiştir ilk tedavim yaklaşık 1 yıl sürdü vakıf hast.doktor sırf ezcaneden para kazanmak için 1 yıl git gel yaptırdı bana ameliyatlar daha neler neler Allah beni düşürmesin diyorum hepkızlar devlet te doğum yapmayı düşünen var mı? Yahut daha evvel yapan?
bende bursaaa bende bursadayım canım kasımda olucak benimkide inşallah hangi semttesin :)
Maşallah canım gözün aydın sağlıcakla ilerlesin haftalarınKızlar bugün kontrolüm vardı 2’li test yapıldı
Cinsiyetinide öğrendik kızmış
Rabbim sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin canım.Mrb hanımlar bende kasım annesi olacaktım hatırlayanlar vardır yazmıştım bikaç kere buraya. Maalesef geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bu ikinci kaybım olduRabbim sizlerin bebeklerine sağlık hayırlı ömürler versin inşallah
Çok çok haklısın hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşAllahEvet ya 1gece ekstra kalman gerekir birsey olur verilen ücret üzerine fiyati daha normal hastaneler icin bile kenarda ekstra 1500tl-2000tl gibi bekletmek gerekebiliyorki burasi oldukca pahali canim onlarida göze alarak karar vermelisin senin adına hayırlısı olsunama şu da bir gercek Allah nasip edecekse heryerde her şartta saglikla kucagimiza alacagiz bebisimizi icini rahat tut doktor hastane vesile
Ayy yazık ya valla. Hadi doktor senden para kazanmış benden onuda kazanmadılar rahim ağzım kapalı olmasına rağmen habire aşılama yaptılar git-gel git-gel tutmayıncada sen problemlisin tüp bebeğe git dediler. Meğer problemli onlarmış kapalı tahim ağzına sperm enjekte etmeye çalışmışlar bi sene. İlk doktor bakıp ne yazdıysa diğerlrride kontrol etmeden dosyaya bakarak işlem yapıodu haftada bi kere doktor değişiodu zatenCanım l senin görüşünü bilemem ama Eşime bile yemin verdirdim bir gün ölürsem benim devlet hast morguna bile koyma dedim orda bile başıma bi iş gelir. Şuan sağlık sistemino herkes çok beğeniyor ama bilemem belki bana denk gelmiştir ilk tedavim yaklaşık 1 yıl sürdü vakıf hast.doktor sırf ezcaneden para kazanmak için 1 yıl git gel yaptırdı bana ameliyatlar daha neler neler Allah beni düşürmesin diyorum hep
arkadaşım ah ne güzelben iki doğumu da devlette yaptim mecburi ilk doğum riskĺydi oraya sevk edilmistim son anda...2.dogumumu yeni acilan 5 yildizli devlette yaptim elhamdulillah bo sıkıntı olmadi hersey tertemiz mis gibiydi
bursa dayim cnm ben sezeryan oldugum icin direk ameliyata alındım ortam cok guzeldi..2 .dogumda gun verdi doktorum direk ameliyat a girdim..acikcasi normal dogum hakkinda pek bisey diyemem cunku normal dogum um olmadi.dogum sonrasi herkes 2 li kalıyordu ama benim sans diyelim nasip kismet tekli odaya almislardi cok güzeldi hersey cok sukur..arkadaşım ah ne güzel
hangi şehirde sin sen?
bizde eşimle konuşuyoruz muayeneye özele gidip belki doğuma devlete giderim diye ama korkuyorum da
devlette gerçekten bir kaç kadın aynı odada mi difum yapıyor?
Yok Göztepe Medical canımBahçelievler medical park mi canım
nasildi peki memnun kaldin miBen ilk doğumumu devlet hastanesinde yapmıştım bu kez şartlardan dolayı ozele gidiyorum doğumu bu gidişimde konuşacagım bakalim ucreti imkanları neler☺
anlıyorumbursa dayim cnm ben sezeryan oldugum icin direk ameliyata alındım ortam cok guzeldi..2 .dogumda gun verdi doktorum direk ameliyat a girdim..acikcasi normal dogum hakkinda pek bisey diyemem cunku normal dogum um olmadi.dogum sonrasi herkes 2 li kalıyordu ama benim sans diyelim nasip kismet tekli odaya almislardi cok güzeldi hersey cok sukur..
ben de simdi korona dan dolayı özele gidiyirum devlet biraz kalabalik risk istemedim ama ilerleyen donemde oraya da kayit actirabilirim..ozeller bazen pat diye ortada birakiyo ilk dogumum ve ilk doktorum Allah a havale ettim o ozel deki doktoru..nasildi peki memnun kaldin mi
Bende preeklampsi çıktığı dönemde hiçbir hastane kabul etmedi Araştırma Ümraniye ye gittim özel hastaneden daha iyiydi emin ol.. hemşireler falan o kadar Güler yüzlü iyiydi odaklar falan aşırı temizdi doktorlar bile özel ilgilendiler allah için ben çok beğendim bazı devletler kötüymüş ama bazıları da özel hastane gibi.. yatağımdan kalkmama bile izin vermediler tansiyon çıkmasın diye refakatçim de yoktu hemşirelerden allah razı olsun çikolata bile getirdiler bana istediğim için..Yapmadım düşünmüyorumda ben yaklaşık 1 sene cerrahpaşada tedavi gördüm Allah eksikliğini göstermesin ama bu evrede insan birazda olsa güler yüz görmek ister devlette maalesef sürekli bir sıkılganlık hali mevcut. He illaki düzgün doktor ve hastanelerde vardır ama cerrahpaşa bende maalesef ki travma yarattı
Birde aklıma şey geldi. Kolestorol kaşıntı yapıyor bir ara bende öyle olmuştu kan değerlerine bi baktır istersenBenim bugğne kadar hiç öyle bir problemim olmadı yaklaşık 2 haftadır yaşıyorum bbaya uykumdan uyandırıo kaşıntı
Rabbim size sağlıklı evlat nasip etsin üzüldüm çokAmin inşallah sağolasın. Genetik test yaptırıcam bende sonuca göre hareket edicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?