2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben ilk doğumumu devlet hastanesinde yapmıştım bu kez şartlardan dolayı ozele gidiyorum doğumu bu gidişimde konuşacagım bakalim ucreti imkanları neler

Ben Bursa’dayım canım☺ Buralarda da çok güzel yerler var çoğu Kapalı, çoğu da yasak olmadığında çok kalabalık oluyor evimin çevresinde takılabiliyorum
Ben Bursa’dayım canım☺ Buralarda da çok güzel yerler var çoğu Kapalı, çoğu da yasak olmadığında çok kalabalık oluyor evimin çevresinde takılabiliyorum
aa bende bursadayım canım kasımda olucak benimkide inşallah hangi semttesin :)

10 milyar bile bir doğum için aşırı fazla değil mi? İş ticarete dönmüş resmen
Çok fazla canım sezeryan kaç dk işlem ki kesip atıyorlar 10 binden başlıyor. Ama bu sürece çok zor geldiğim için mecbur diyorsun eğer gebeligim olumlu ve sorunsuz giderse evime yakın daha uygun bi yer bulup doktorumu bırakacağım canım ben

kızlar devlet te doğum yapmayı düşünen var mı? Yahut daha evvel yapan?
Canım l senin görüşünü bilemem ama Eşime bile yemin verdirdim bir gün ölürsem benim devlet hast morguna bile koyma dedim orda bile başıma bi iş gelir. Şuan sağlık sistemino herkes çok beğeniyor ama bilemem belki bana denk gelmiştir ilk tedavim yaklaşık 1 yıl sürdü vakıf hast.doktor sırf ezcaneden para kazanmak için 1 yıl git gel yaptırdı bana ameliyatlar daha neler neler Allah beni düşürmesin diyorum hep

Kızlar bugün kontrolüm vardı 2’li test yapıldı
Cinsiyetinide öğrendik kızmış
Maşallah canım gözün aydın sağlıcakla ilerlesin haftaların
Rabbim sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin canım.

Çok çok haklısın hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşAllah
Ayy yazık ya valla. Hadi doktor senden para kazanmış benden onuda kazanmadılar rahim ağzım kapalı olmasına rağmen habire aşılama yaptılar git-gel git-gel tutmayıncada sen problemlisin tüp bebeğe git dediler. Meğer problemli onlarmış kapalı tahim ağzına sperm enjekte etmeye çalışmışlar bi sene. İlk doktor bakıp ne yazdıysa diğerlrride kontrol etmeden dosyaya bakarak işlem yapıodu haftada bi kere doktor değişiodu zaten diorum ya Allah eksikliğini göstermesin ama yolumuda düşürmesin.

ben iki doğumu da devlette yaptim mecburi ilk doğum riskĺydi oraya sevk edilmistim son anda...2.dogumumu yeni acilan 5 yildizli devlette yaptim elhamdulillah bo sıkıntı olmadi hersey tertemiz mis gibiydi
arkadaşım ah ne güzel
hangi şehirde sin sen?
bizde eşimle konuşuyoruz muayeneye özele gidip belki doğuma devlete giderim diye ama korkuyorum da
devlette gerçekten bir kaç kadın aynı odada mi difum yapıyor?

arkadaşım ah ne güzel
hangi şehirde sin sen?
bizde eşimle konuşuyoruz muayeneye özele gidip belki doğuma devlete giderim diye ama korkuyorum da
devlette gerçekten bir kaç kadın aynı odada mi difum yapıyor?
bursa dayim cnm ben sezeryan oldugum icin direk ameliyata alındım ortam cok guzeldi..2 .dogumda gun verdi doktorum direk ameliyat a girdim..acikcasi normal dogum hakkinda pek bisey diyemem cunku normal dogum um olmadi.dogum sonrasi herkes 2 li kalıyordu ama benim sans diyelim nasip kismet tekli odaya almislardi cok güzeldi hersey cok sukur..

anlıyorum
Bu sefer de devlet düşünüyor musun

nasildi peki memnun kaldin mi
ben de simdi korona dan dolayı özele gidiyirum devlet biraz kalabalik risk istemedim ama ilerleyen donemde oraya da kayit actirabilirim..ozeller bazen pat diye ortada birakiyo ilk dogumum ve ilk doktorum Allah a havale ettim o ozel deki doktoru..

Bende preeklampsi çıktığı dönemde hiçbir hastane kabul etmedi Araştırma Ümraniye ye gittim özel hastaneden daha iyiydi emin ol.. hemşireler falan o kadar Güler yüzlü iyiydi odaklar falan aşırı temizdi doktorlar bile özel ilgilendiler allah için ben çok beğendim bazı devletler kötüymüş ama bazıları da özel hastane gibi.. yatağımdan kalkmama bile izin vermediler tansiyon çıkmasın diye refakatçim de yoktu hemşirelerden allah razı olsun çikolata bile getirdiler bana istediğim için..

İlk hamileliğimde son haftalar devlet hastanesine gitmiştim bir arkadaşın doktor önerisi ile. Günüm bitti 40 haftam doldu yani ama bebeğim doğmuyor ve hiçte sancım falanda yok. İki güne birde kontrole gidiyorum. Ta ki 41+4 oldu nst de kalp atışında sıkıntı çıktı acil sezeryan dendi. Beni sancı odasına aldılar tabi paravanlar var herkes normal sancı çekiyor. Damar yolu falan açıyorlar bana ama stajyerler kolumu mosmor yaptılar. Beni normal doğuma hazırlıyorlar ısrarla. Damar yolu açamadılar o sırada hala uğraşıyorlar. Güvenlik geldi eşiniz kavga ediyor sizi çıkarmak istiyor diye. Bende evet çıkmak istiyorum dedim ama bırakmıyorlar beni imza atmanız gerekir çıkamazsınız yasak diye tartışıyorlar. Apar topar çıktık hastaneden özele gittik. Ve ultrasonda baktığımızda bebeğimin bir çay bardağı bile suyunun kalmadığını öğrendik. Yarım saat içinde sezaryen ile bebeğim doğdu. Mosmor ve kakasını yapmış şekilde doğdu. Devlet hastanesine rabbim düşmanımı düşürmesin o derece karşıyım. Ne çocuğum ne eşim için nede kendim giderim herhangi bi problem için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…