2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayakta yapmayın ben bir kez mecburiyeten alışveriş merkezinde ayakta yapmıştım korkunç acımıştı ayakta kaslar çok gergin oluyor
Ben kendim vuramadım için eşimede en rahat ayakta yaptırabiliyorum canım. ben her türlü kasılıyorum korkudan

Bayanlar ben dün sabah kahvaltı yapmadan meyve yedim. Birde gün içinde limonata yaptık onu içtim. Dün akşamdan beri ishal var ne yapabilirim yardım edin nolur. Şimdi patates haşlaması yedim ama kesilmiyor
Bir çay kaşığı kuru kahve ardından 1 bardak su içersen hemen keser inşallah canım yani ben hep bu şekil kesiyorum birde muz ve dediğin gibi patates haşlaması da etkili

Amin cümlemize canım ağlayarak vuruyorum ama olsun razıyım bebegimin gelmediği günlerde de çok ağlardım çok şükür Rabbime Benimde göbeğim çok yağlı aslında ama bu iğneyi elime aldığım an kaskatı oluyorum 3 tedavim boyunca sayısız iğne vurdum ama bu iğne beni bende alıyor

Evet arkadaşlar hastanemin doğum fiyatlarını öğrendim şimdi ben şok
Normal-20.600₺
Epidural normal-21.800₺
Sezeryan-23.850₺
Epidural sezeryan-24.200₺
Aman allahım o ne fiyatlar ya resmen soyguna çıkmışlar yazık günah o paralara sanki ne yapıyorlar

Artık iğneden de bıkmışsın sen de Allah yardımcımız olsun bebeler için artık napalım

Normal-20.600₺
Epidural normal-21.800₺
Sezeryan-23.850₺
Gören de acıyı onlar çekecek sanır acıyı sen çekiyorsun doğumu yapıyorsun birde deve yüküyle para şaka bir yana maslakta Acıbadem de bu civarı hatta 30 küsür sanırım doğum.. sigorta vs kabul etmiyor.. Medical park tavsiye ederim ben çok memnun kalmıştım hatta ikinci gün çok şık bir akşam yemeği getirdiler mum ışıklı falan bebeğini de hemşireler almıştı eşimle güzel yemek yedik

Bu arada kızlar aranızda kaşıntı problemi yaşayan varmı sırtım göbeğim bacaklarım her yerim kaşınıo
Benimde var aynı problem var. Kurulukta var ne kadar nemlendirsemde tekrar kuruyor.bünyem hep alerjikti zaten sürekli kortizonlu ilaç kullandım. Şuan kullanamadığım için ilaç kendime kaşıntı konusunda hakim olmaya çalışıyorum

Normal-20.600₺
Epidural normal-21.800₺
Sezeryan-23.850₺
Soyguncular resmen yani insanin bütçesi el verse bile vicdanı el vermez bu kadar para vermeye.Benim gittiğim hast tahmini 10 bin civari ona bile içim el vermiyor

Bahçelievler medical park mi canım

Kilo alıyor olabilirsin canım cildin geriliyordur tüm vücuduna vücut kremi sür mutlaka nemlendir
Sürüyorum sürekli bebe yağı sürüyorum n
medical park ta bana çok uzak geliyor. Ama bir araştırırım. Fulya acıbademde öyle odaya kuaför hizmeti bile var bunun yarı fiyatına hemde

Benim bugğne kadar hiç öyle bir problemim olmadı yaklaşık 2 haftadır yaşıyorum bbaya uykumdan uyandırıo kaşıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…