Benim bulantım 2 gündür yok arkadaşlar çok şükür yemek yemeğe de başladım bir anda kesildi sanki .Hastalık modumdan çıkıp sanırım annelik moduna geçiyorum darısı sizlerin başına ☺
Bennde bugune kadar ne igne kullandim ne hap spiralden korkuyorum zaten pezarvatif ve geri cekilme denedik kordon baglamada gunah heralde bizim bi arkadsimiz vardi kordonu bagli kisti var cok zor hamile kaliyo uc oglu vardi benim kizim dogdu Rabbim banada nasip etse ne guzel olurdu ama imkansiz diyodu ve hamile kaldi kizi oldu Rabbim ol deyince oluveriyo iste
Bennde bugune kadar ne igne kullandim ne hap spiralden korkuyorum zaten pezarvatif ve geri cekilme denedik kordon baglamada gunah heralde bizim bi arkadsimiz vardi kordonu bagli kisti var cok zor hamile kaliyo uc oglu vardi benim kizim dogdu Rabbim banada nasip etse ne guzel olurdu ama imkansiz diyodu ve hamile kaldi kizi oldu Rabbim ol deyince oluveriyo iste
Kızlar trendyolda gögüs kalkanı indirime girmiş yorumları cok iyi burdaki arkadaslardanda öneren olmustu almak isterseniz bakın derim gögüs ucu yara olmasın diye koruyucu
Yokcanim ben igne falan kullaniyirdum biraktim ama sen kacinci haftadasin kan degerlerine bakip bi eksik varsa ona gore doktor vitamin yaziyor vede 12.gaftadan sonra folik asiti biraktirip baska
Günaydın kızlar bulantılı bir günden merhaba yarın doktor kontrolümüz var ikili teste ve tsh a bakılacak bende yüksek çıkmıştı ilk kan tahlilimde çünkü. Bir de cinsiyetini soracağım ama benim doktor biraz garantici gibi geliyor bence 16. Haftayı bekle diyecek ama olsun bebişimi görecek olma fikri bile çok heyecanlandırıyor
Hayırlı haberlerle gel inşallah.belli olmaz belki gösterir cinsiyeti.Benimde 12.hafta bitecek pazar günühaftaya randevum.şimdiye kadar ne kan ne idrar nede tansiyon hicbirine bakilmadı normalmiya.virusten dolayı hastaneye göndermek istemedi ama.ilk hamileligim erken dogum olmustu.bi taraftanda yapması gerekmiyormuydu diye aklimda hep.birtek folik asit kullanıyorum.
Canım şimdiden söyle çünkü emziriyor olacaksın özel ilaç kullanacaksın.. spiral taktırsan oda adetleri artırıyormuş kanama çok oluyormuş oda tehlikeli birde kayarsa falan hamile kalabilirsin.. en kesini prez.. hemde kimseye zararı yok
Ne demek kullanmaz canım. Yani sen ilaçla iğneyle hormonlarını alt üst et eşin sefasını mi sürsün. Kusura bakma ama çok yanlış ben ilk evlendigim zaman 6 ay bende olan kistten dolayı doktor vermişti kistim yok olunca eşim hemen korunmaya başladı çünkü hap kullanırken bendeki değişimleri fark ediyordu .Bence dengeni bozma canim
Canım apartmanimda komşum var kadın peşpeşe doğurdu yaşıda gencecik. Evden gelen sesleri duydukça kadına dua ediyorum o kadar yaramazlar ki yaşları yakın old için heralde 1.5 yaş var aralarında kadının perti çıkmış. Kadin çok yıpranıyor eş ne kadar yardımcı olsa da yük annede oluyor ruhunu bozacak biseye izin verme aranızda konuşarak halledersiniz inş. Eğer esin çok neyse senin için en iyi korunma yöntemi iğne 3 aylık olandan sağlık ocaklari yapıyor. Çünkü hapı unutma vs oluyor düzensiz kullansan dengen şaşıyor falan
Günaydın arkadaşlar hastaneye gidecek arkadaşların hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bulantısı olan arkadaşlarımın da tez vakitte kesilmesini isiyorum çok zor ama geçince yemek yemeğe başlayınca ohhh beeee diyeceksiniz