2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bennde bugune kadar ne igne kullandim ne hap spiralden korkuyorum zaten pezarvatif ve geri cekilme denedik kordon baglamada gunah heralde bizim bi arkadsimiz vardi kordonu bagli kisti var cok zor hamile kaliyo uc oglu vardi benim kizim dogdu Rabbim banada nasip etse ne guzel olurdu ama imkansiz diyodu ve hamile kaldi kizi oldu Rabbim ol deyince oluveriyo iste

Allah isteyen herkese verir inşallah

Yokcanim ben igne falan kullaniyirdum biraktim ama sen kacinci haftadasin kan degerlerine bakip bi eksik varsa ona gore doktor vitamin yaziyor vede 12.gaftadan sonra folik asiti biraktirip baska
Hayırlı haberlerle gel inşallah.belli olmaz belki gösterir cinsiyeti.Benimde 12.hafta bitecek pazar günühaftaya randevum.şimdiye kadar ne kan ne idrar nede tansiyon hicbirine bakilmadı normalmiya.virusten dolayı hastaneye göndermek istemedi ama.ilk hamileligim erken dogum olmustu.bi taraftanda yapması gerekmiyormuydu diye aklimda hep.birtek folik asit kullanıyorum.

Güzel haberlerini bekliyoruzmuhtemelen söylemez ama görmek bile yetiyor ya ben de özledim hemen salı olsa da görsem

cnm ben simdi hayatımda hic korunmadım
İlkdefa koruncam da hamilelik bitince kacgun lohusa olucam sonra hemen korunmaya mi baslamam lazim

hakliisn benim esim çocuk konuusnda yasimdan dolayı pespese 2tane olsun istiyor
Ben istemiyorum oyuzden kontrol hapı kullansam diyordum bakalim

hakliisn benim esim çocuk konuusnda yasimdan dolayı pespese 2tane olsun istiyor
Ben istemiyorum oyuzden kontrol hapı kullansam diyordum bakalim
Canım apartmanimda komşum var kadın peşpeşe doğurdu yaşıda gencecik. Evden gelen sesleri duydukça kadına dua ediyorum o kadar yaramazlar ki yaşları yakın old için heralde 1.5 yaş var aralarında kadının perti çıkmış. Kadin çok yıpranıyor eş ne kadar yardımcı olsa da yük annede oluyor ruhunu bozacak biseye izin verme aranızda konuşarak halledersiniz inş. Eğer esin çok neyse senin için en iyi korunma yöntemi iğne 3 aylık olandan sağlık ocaklari yapıyor. Çünkü hapı unutma vs oluyor düzensiz kullansan dengen şaşıyor falan

Günaydın arkadaşlar hastaneye gidecek arkadaşların hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bulantısı olan arkadaşlarımın da tez vakitte kesilmesini isiyorum çok zor ama geçince yemek yemeğe başlayınca ohhh beeee diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…