2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy yazik kadina sana katıliyorum arkadasim sirf cocuklar arkadas olur yok ikisi bir elden cikar vs diye pespese yapmak anneye eziyet arada yas olsun her bebegin tadini cikara cikara bakilsin

canım benim merak ettiğim bir şey var, çok şükür senin bulantın geçti. Şimdi bizim bu bulantılar geçince tiksindiğimiz şeylere karşı nefretimiz diniyor mu? Mesela bakıyorum benim tiksinmediğim bir şey hemen hemen yok gibi, En başta et ve etin girdiği her yemek, salçalı tencere yemeği, süt, yumurta, ekmek ve her türlü hamur işi, kahve. Bir de bu süreçte çok sık tükettiğim meyveler, çubuk krakerler vs hepsinden tiksiniyorum.

Anladım cnm konuscam tabikide ama ben garantiye almak istiyorum isimi
Cunku arkadasimin esi prezervatif kullanirken yine oldu yirtilmis ben kendim garantiye almak istiyorum

Heralde ömrüm boyunca bakliyat yemeyeceğim Ben en çok bakliyat ceviz fındık kuruyemiş den tiksindim ve yemiyorum dün yemek yaptım bulantım yok diye o yağ soğan salça kokusunu alınca bi tiksindim yine tabi eskiden direk lavaboya koşardım

Ayy evet ben nefret listeme fındık,fıstık ve tüm türevlerini eklemeyi unutmuşum eyvah eyvah valla bu kötü haber bulantı geçse bana yiyecek hiçbir şey kalmadı Yemekte yapamam gibi geliyor Allah yardımcımız olsun ya

Canım bence de yapması gerekiyor benim 8. Haftada genel bi kan tahlilim yapıldı ve tsh yüksek çıktı mesela ilaç başladık o yüzden

Kızlar merhaba bugün doktor randevumuz vardı sabahtan gittim. İkili test yapıldı burun kemiğini gördü ve ense kalınlığı 0.7 çıktı çok şükür Cinsiyeti için de daha çok erken ama istersen bir tahmin yaparım dedi ve bana kız gibi geldi dedi Ama buna güvenerek alışveriş yapılmaz dedi

Kızlar merhaba, kontrolü olanlardan mutlu haberler gelir inşallah ☺☺
Bugün doktor Banu Çiftçi instagramda aptamil sayfasında canlı yayın konuğu saat 13.00 da. Konusu hamile sağlığı ve doğuma hazırlık. Ben çok faydalı buluyorum hocanın konuşmalarını. Size de haber vereyim dedim

Al benden de o kadar. Hicbir zeytinyagli yemegi goresim bile yok..

Yok canım ben hamile olduğumu bilmeden domatesli sosisli makarna yedim hala aklıma geldikçe kusacak gibi oluyorum

cnm ben simdi hayatımda hic korunmadım
İlkdefa koruncam da hamilelik bitince kacgun lohusa olucam sonra hemen korunmaya mi baslamam lazim
Canım emzireceğin için lohusa kanaması uzun sürebilir yani bende 2 aya yakın sürdü.. sonrasında korunman gerekir ilk 6 ay bebek sadece emdiği için zor hamile kalmak ama yine de şansa bırakmamak lazım kanama bitince korunmaya başla

Selamün aleyküm kızlaaar ben geldim

sabah 9 da randevu vardı
yeni doktor yeni hastane tüm hikayemi baştan anlattım

83 doğumlu genç bir doktor sevdim açıkçası
Zaman ayırdı açıkladı herşeyi

Pıhtılaşma dan ziyade 6 aylık ölü doğumum olduğu için riskimin tabi ki yüksek olduğunu söyledi

Daha erken gelseydin keşke burun kemiği ve ense ölçümüne bakardık dedi

kafa tası kalp bacaklar ayaklar eller gözler baktikan sonra burun kemiği var elhamdülillah dedi

tabi bunlar hiç bir şeyin garantisi değil sonuçta kendim yaşadım malum

59 kilo çıktım 61 le başlamıştım ama bu benim için iyi çünkü çok kilo alıyorum ilerleyen zamanda

Veeee 100% kesin olmamakla birlikte k ı z ı m ı z olacak inşallah

ah bir de 5 Kasım çıkıyor şuan yani 14+1 dedi tahrihi değişeceğim takvimde bir de bu haftalarda çok yanılma payı olabiliyor dedi söylemek istemedi bende bir tahmininiz varmı diyince kız olacak gibi görünüyor dedi kesin olmamakla beraber

ilk bebeğim kız di ve ölü doğum yapmıstım sonrasında bir kürtajım oldu ve iki sağlıklı pırlanta gibi oğlum var elhamdülillah

Fakat kızımız olacağını duyunca ne kadar ağladım tahmin edemezsiniz hem eski günler aklıma geldi hem sevindim çok farklı duygular şuan hala çok yoğun duygular içindeyim

dogum fiyatını soracaktım unuttum
kan tahlili listesi verdi sağlık ocağında hangisini yapabilir sen onu yaptır dedi

maddi açıdan yaptırmadım dedim 500₺ demişti diğer hastane

aklima gelenler bunlar kızlar

tmmcnm

Ayyy hadi gözün aydın arkadaşım çok sevindim. İnşAllah doktorun tahmini doğru çıkar bir kız bebişin olur. Çok sevindim herşeyin iyi çıkmasına.

Anne sütü sayesinde korunmasanda bebek olmaz diyolar ondan mı bahsediyorsun canım

Gözün Aydın canım inş bir kızçe annesi olacan sende

Ay gozun aydin cook sevindim saglikla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…