- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Ayy yazik kadina sana katıliyorum arkadasim sirf cocuklar arkadas olur yok ikisi bir elden cikar vs diye pespese yapmak anneye eziyet arada yas olsun her bebegin tadini cikara cikara bakilsinCanım apartmanimda komşum var kadın peşpeşe doğurdu yaşıda gencecik. Evden gelen sesleri duydukça kadına dua ediyorum o kadar yaramazlar ki yaşları yakın old için heralde 1.5 yaş var aralarında kadının perti çıkmış. Kadin çok yıpranıyor eş ne kadar yardımcı olsa da yük annede oluyor ruhunu bozacak biseye izin verme aranızda konuşarak halledersiniz inş. Eğer esin çok neyse senin için en iyi korunma yöntemi iğne 3 aylık olandan sağlık ocaklari yapıyor. Çünkü hapı unutma vs oluyor düzensiz kullansan dengen şaşıyor falan
canım benim merak ettiğim bir şey var, çok şükür senin bulantın geçti. Şimdi bizim bu bulantılar geçince tiksindiğimiz şeylere karşı nefretimiz diniyor mu? Mesela bakıyorum benim tiksinmediğim bir şey hemen hemen yok gibi, En başta et ve etin girdiği her yemek, salçalı tencere yemeği, süt, yumurta, ekmek ve her türlü hamur işi, kahve. Bir de bu süreçte çok sık tükettiğim meyveler, çubuk krakerler vs hepsinden tiksiniyorum.Günaydın arkadaşlar hastaneye gidecek arkadaşların hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bulantısı olan arkadaşlarımın da tez vakitte kesilmesini isiyorum çok zor ama geçince yemek yemeğe başlayınca ohhh beeee diyeceksiniz
Anladım cnm konuscam tabikide ama ben garantiye almak istiyorum isimiCanım apartmanimda komşum var kadın peşpeşe doğurdu yaşıda gencecik. Evden gelen sesleri duydukça kadına dua ediyorum o kadar yaramazlar ki yaşları yakın old için heralde 1.5 yaş var aralarında kadının perti çıkmış. Kadin çok yıpranıyor eş ne kadar yardımcı olsa da yük annede oluyor ruhunu bozacak biseye izin verme aranızda konuşarak halledersiniz inş. Eğer esin çok neyse senin için en iyi korunma yöntemi iğne 3 aylık olandan sağlık ocaklari yapıyor. Çünkü hapı unutma vs oluyor düzensiz kullansan dengen şaşıyor falan
Heralde ömrüm boyunca bakliyat yemeyeceğimcanım benim merak ettiğim bir şey var, çok şükür senin bulantın geçti. Şimdi bizim bu bulantılar geçince tiksindiğimiz şeylere karşı nefretimiz diniyor mu? Mesela bakıyorum benim tiksinmediğim bir şey hemen hemen yok gibi, En başta et ve etin girdiği her yemek, salçalı tencere yemeği, süt, yumurta, ekmek ve her türlü hamur işi, kahve. Bir de bu süreçte çok sık tükettiğim meyveler, çubuk krakerler vs hepsinden tiksiniyorum.
Ayy evet ben nefret listeme fındık,fıstık ve tüm türevlerini eklemeyi unutmuşumHeralde ömrüm boyunca bakliyat yemeyeceğimBen en çok bakliyat ceviz fındık kuruyemiş den tiksindim ve yemiyorum dün yemek yaptım bulantım yok diye o yağ soğan salça kokusunu alınca bi tiksindim yine tabi eskiden direk lavaboya koşardım
Evet inmiş canım fiyatı yaklaşık bi 50 tl daha uygun .Ben alicam sağol haber verdiğin içinKızlar trendyolda gögüs kalkanı indirime girmiş yorumları cok iyi burdaki arkadaslardanda öneren olmustu almak isterseniz bakın derim gögüs ucu yara olmasın diye koruyucuEki Görüntüle 2631682
Canım bence de yapması gerekiyor benim 8. Haftada genel bi kan tahlilim yapıldı ve tsh yüksek çıktı mesela ilaç başladık o yüzdenHayırlı haberlerle gel inşallah.belli olmaz belki gösterir cinsiyeti.Benimde 12.hafta bitecek pazar günühaftaya randevum.şimdiye kadar ne kan ne idrar nede tansiyon hicbirine bakilmadı normalmiya.virusten dolayı hastaneye göndermek istemedi ama.ilk hamileligim erken dogum olmustu.bi taraftanda yapması gerekmiyormuydu diye aklimda hep.birtek folik asit kullanıyorum.
Evet canım bu fiyata hic denk gelmemistim bende verdim siparisi hemenEvet inmiş canım fiyatı yaklaşık bi 50 tl daha uygun .Ben alicam sağol haber verdiğin için
Benimde tsh yüksek çıkmıştı ilac basladik normale dönmüs çok şükürCanım bence de yapması gerekiyor benim 8. Haftada genel bi kan tahlilim yapıldı ve tsh yüksek çıktı mesela ilaç başladık o yüzden
Al benden de o kadar. Hicbir zeytinyagli yemegi goresim bile yok..canım benim merak ettiğim bir şey var, çok şükür senin bulantın geçti. Şimdi bizim bu bulantılar geçince tiksindiğimiz şeylere karşı nefretimiz diniyor mu? Mesela bakıyorum benim tiksinmediğim bir şey hemen hemen yok gibi, En başta et ve etin girdiği her yemek, salçalı tencere yemeği, süt, yumurta, ekmek ve her türlü hamur işi, kahve. Bir de bu süreçte çok sık tükettiğim meyveler, çubuk krakerler vs hepsinden tiksiniyorum.
Yok canım ben hamile olduğumu bilmeden domatesli sosisli makarna yedim hala aklıma geldikçe kusacak gibi oluyorumcanım benim merak ettiğim bir şey var, çok şükür senin bulantın geçti. Şimdi bizim bu bulantılar geçince tiksindiğimiz şeylere karşı nefretimiz diniyor mu? Mesela bakıyorum benim tiksinmediğim bir şey hemen hemen yok gibi, En başta et ve etin girdiği her yemek, salçalı tencere yemeği, süt, yumurta, ekmek ve her türlü hamur işi, kahve. Bir de bu süreçte çok sık tükettiğim meyveler, çubuk krakerler vs hepsinden tiksiniyorum.
Canım emzireceğin için lohusa kanaması uzun sürebilir yani bende 2 aya yakın sürdü.. sonrasında korunman gerekir ilk 6 ay bebek sadece emdiği için zor hamile kalmak ama yine de şansa bırakmamak lazım kanama bitince korunmaya başlacnm ben simdi hayatımda hic korunmadım
İlkdefa koruncam da hamilelik bitince kacgun lohusa olucam sonra hemen korunmaya mi baslamam lazim
Canım emzireceğin için lohusa kanaması uzun sürebilir yani bende 2 aya yakın sürdü.. sonrasında korunman gerekir ilk 6 ay bebek sadece emdiği için zor hamile kalmak ama yine de şansa bırakmamak lazım kanama bitince korunmaya başla
Ayyy hadi gözün aydın arkadaşım çok sevindim. İnşAllah doktorun tahmini doğru çıkar bir kız bebişin olur. Çok sevindim herşeyin iyi çıkmasına.Selamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
yeni doktor yeni hastane tüm hikayemi baştan anlattım
83 doğumlu genç bir doktor sevdim açıkçası
Zaman ayırdı açıkladı herşeyi
Pıhtılaşma dan ziyade 6 aylık ölü doğumum olduğu için riskimin tabi ki yüksek olduğunu söyledi
Daha erken gelseydin keşke burun kemiği ve ense ölçümüne bakardık dedi
kafa tası kalp bacaklar ayaklar eller gözler baktikan sonra burun kemiği var elhamdülillah dedi
tabi bunlar hiç bir şeyin garantisi değil sonuçta kendim yaşadım malum
59 kilo çıktım 61 le başlamıştım ama bu benim için iyi çünkü çok kilo alıyorum ilerleyen zamanda
Veeee 100% kesin olmamakla birlikte k ı z ı m ı z olacak inşallah
ah bir de 5 Kasım çıkıyor şuan yani 14+1 dedi tahrihi değişeceğim takvimde bir de bu haftalarda çok yanılma payı olabiliyor dedi söylemek istemedi bende bir tahmininiz varmı diyince kız olacak gibi görünüyor dedi kesin olmamakla beraber
ilk bebeğim kız di ve ölü doğum yapmıstım sonrasında bir kürtajım oldu ve iki sağlıklı pırlanta gibi oğlum var elhamdülillah
Fakat kızımız olacağını duyunca ne kadar ağladım tahmin edemezsiniz hem eski günler aklıma geldi hem sevindim çok farklı duygular şuan hala çok yoğun duygular içindeyim
dogum fiyatını soracaktım unuttum
kan tahlili listesi verdi sağlık ocağında hangisini yapabilir sen onu yaptır dedi
maddi açıdan yaptırmadım dedim 500₺ demişti diğer hastane
aklima gelenler bunlar kızlar
Anne sütü sayesinde korunmasanda bebek olmaz diyolar ondan mı bahsediyorsun canımCanım emzireceğin için lohusa kanaması uzun sürebilir yani bende 2 aya yakın sürdü.. sonrasında korunman gerekir ilk 6 ay bebek sadece emdiği için zor hamile kalmak ama yine de şansa bırakmamak lazım kanama bitince korunmaya başla
Gözün Aydın canım inş bir kızçe annesi olacan sendeSelamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
Pıhtılaşma dan ziyade 6 aylık ölü doğumum olduğu için riskimin tabi ki yüksek olduğunu söyledi
kafa tası kalp bacaklar ayaklar eller gözler baktikan sonra burun kemiği var elhamdülillah dedi
59 kilo çıktım 61 le başlamıştım ama bu benim için iyi çünkü çok kilo alıyorum ilerleyen zamanda
ah bir de 5 Kasım çıkıyor şuan yani 14+1 dedi tahrihi değişeceğim takvimde bir de bu haftalarda çok yanılma payı olabiliyor dedi söylemek istemedi bende bir tahmininiz varmı diyince kız olacak gibi görünüyor dedi kesin olmamakla beraber
ilk bebeğim kız di ve ölü doğum yapmıstım sonrasında bir kürtajım oldu ve iki sağlıklı pırlanta gibi oğlum var elhamdülillah
Fakat kızımız olacağını duyunca ne kadar ağladım tahmin edemezsiniz hem eski günler aklıma geldi hem sevindim çok farklı duygular şuan hala çok yoğun duygular içindeyim
kan tahlili listesi verdi sağlık ocağında hangisini yapabilir sen onu yaptır dedi
Selamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?