- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Benim emzirirken hamile kalan arkadasim var cnm o da sok olmustu hatta ilk cocugu zor olmustu ikinci cat diye.. dikkat et yani eger istemiyosantmmcnm
aynen cnm mecbur edecemBenim emzirirken hamile kalan arkadasim var cnm o da sok olmustu hatta ilk cocugu zor olmustu ikinci cat diye.. dikkat et yani eger istemiyosan
Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederimAyyy hadi gözün aydın arkadaşım çok sevindim. İnşAllah doktorun tahmini doğru çıkar bir kız bebişin olur. Çok sevindim herşeyin iyi çıkmasına.
Allah razı olsun arkadaşım amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallahAy gozun aydin cook sevindim saglikla kucagina al insallah
benim de 10 a 5 çıktı bugünKızlar günaydın
Benimde geçen kontrolde tansiyonum 14-8 çıktı. Bazende çok düşüyor o yüzden eve tansiyon aleti almaya karar verdim önerdiğiniz bi marka var mı?
Bayağı düşük çıkmış senin ama bünyen hep öleyse normal diyolarbenim de 10 a 5 çıktı bugün
Hamilelikte benim genelde daha düşük oluyor oğlanlarda da öyle olmuştu hatırladığım
Nst de kadında sordu tansiyon problemin var mı diye bende tansiyon dan çok bazen çarpıntı oluyor dedim doktora da söyledim bu arada oda kansızlıksn olabilir dediBayağı düşük çıkmış senin ama bünyen hep öleyse normal diyolar
Canim bi gittiginde sen soyle cunku hamileligin baslarinda tum kan testlerinin yapilmasi gerekiyoHayırlı haberlerle gel inşallah.belli olmaz belki gösterir cinsiyeti.Benimde 12.hafta bitecek pazar günühaftaya randevum.şimdiye kadar ne kan ne idrar nede tansiyon hicbirine bakilmadı normalmiya.virusten dolayı hastaneye göndermek istemedi ama.ilk hamileligim erken dogum olmustu.bi taraftanda yapması gerekmiyormuydu diye aklimda hep.birtek folik asit kullanıyorum.
Hosgeldin canim Rabbim gonlune gore verdi gozunaydin canimSelamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
yeni doktor yeni hastane tüm hikayemi baştan anlattım
83 doğumlu genç bir doktor sevdim açıkçası
Zaman ayırdı açıkladı herşeyi
Pıhtılaşma dan ziyade 6 aylık ölü doğumum olduğu için riskimin tabi ki yüksek olduğunu söyledi
Daha erken gelseydin keşke burun kemiği ve ense ölçümüne bakardık dedi
kafa tası kalp bacaklar ayaklar eller gözler baktikan sonra burun kemiği var elhamdülillah dedi
tabi bunlar hiç bir şeyin garantisi değil sonuçta kendim yaşadım malum
59 kilo çıktım 61 le başlamıştım ama bu benim için iyi çünkü çok kilo alıyorum ilerleyen zamanda
Veeee 100% kesin olmamakla birlikte k ı z ı m ı z olacak inşallah
ah bir de 5 Kasım çıkıyor şuan yani 14+1 dedi tahrihi değişeceğim takvimde bir de bu haftalarda çok yanılma payı olabiliyor dedi söylemek istemedi bende bir tahmininiz varmı diyince kız olacak gibi görünüyor dedi kesin olmamakla beraber
ilk bebeğim kız di ve ölü doğum yapmıstım sonrasında bir kürtajım oldu ve iki sağlıklı pırlanta gibi oğlum var elhamdülillah
Fakat kızımız olacağını duyunca ne kadar ağladım tahmin edemezsiniz hem eski günler aklıma geldi hem sevindim çok farklı duygular şuan hala çok yoğun duygular içindeyim
dogum fiyatını soracaktım unuttum
kan tahlili listesi verdi sağlık ocağında hangisini yapabilir sen onu yaptır dedi
maddi açıdan yaptırmadım dedim 500₺ demişti diğer hastane
aklima gelenler bunlar kızlar
Canim gozunaydin Rabbim gonlune gore versin insallahAllah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim
11 Haziran da bir daha gel dedi bakalım değişir mi
Geçmiş olsun canım dikkat et tuzdan uzak dur bol su tüket ben ekledigim markayı aldim uzun zamandır kullanıyorum memnunum canımKızlar günaydın
Benimde geçen kontrolde tansiyonum 14-8 çıktı. Bazende çok düşüyor o yüzden eve tansiyon aleti almaya karar verdim önerdiğiniz bi marka var mı?
Allah razı olsun arkadaşım amin inşallah çok teşekkür ederimCanim gozunaydin Rabbim gonlune gore versin insallah
Hayırlı haberlerle gel inşallah
Herkese günaydın 6 da uyandım heyecandan daha uyuyamadım bıcırığımı görücem inşallah bu sabah 10.00 da randevum..
Cinsiyetini kesin söylemez bugün 11+0 ım bakalım ikili tarama yapar inşallah ☺ görüşmek üzere kızlar
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasınaSelamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
Pıhtılaşma dan ziyade 6 aylık ölü doğumum olduğu için riskimin tabi ki yüksek olduğunu söyledi
kafa tası kalp bacaklar ayaklar eller gözler baktikan sonra burun kemiği var elhamdülillah dedi
59 kilo çıktım 61 le başlamıştım ama bu benim için iyi çünkü çok kilo alıyorum ilerleyen zamanda
ah bir de 5 Kasım çıkıyor şuan yani 14+1 dedi tahrihi değişeceğim takvimde bir de bu haftalarda çok yanılma payı olabiliyor dedi söylemek istemedi bende bir tahmininiz varmı diyince kız olacak gibi görünüyor dedi kesin olmamakla beraber
ilk bebeğim kız di ve ölü doğum yapmıstım sonrasında bir kürtajım oldu ve iki sağlıklı pırlanta gibi oğlum var elhamdülillah
Fakat kızımız olacağını duyunca ne kadar ağladım tahmin edemezsiniz hem eski günler aklıma geldi hem sevindim çok farklı duygular şuan hala çok yoğun duygular içindeyim
kan tahlili listesi verdi sağlık ocağında hangisini yapabilir sen onu yaptır dedi
Gözün aydın canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsinSelamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
Canım ne kadar çok şeyden tiksinmişsin çok zor geçirmişsin bu dönemi. Benim de bulantım çok oldu ama çok az şeyden tiksindim. Gerçi bulantı devam bendecanım benim merak ettiğim bir şey var, çok şükür senin bulantın geçti. Şimdi bizim bu bulantılar geçince tiksindiğimiz şeylere karşı nefretimiz diniyor mu? Mesela bakıyorum benim tiksinmediğim bir şey hemen hemen yok gibi, En başta et ve etin girdiği her yemek, salçalı tencere yemeği, süt, yumurta, ekmek ve her türlü hamur işi, kahve. Bir de bu süreçte çok sık tükettiğim meyveler, çubuk krakerler vs hepsinden tiksiniyorum.
Maşallah canımKızlar merhaba bugün doktor randevumuz vardı sabahtan gittim. İkili test yapıldı burun kemiğini gördü ve ense kalınlığı 0.7 çıktı çok şükürCinsiyeti için de daha çok erken ama istersen bir tahmin yaparım dedi ve bana kız gibi geldi dedi Ama buna güvenerek alışveriş yapılmaz dedi
MaşallahKızlar çarşamba günü 10+5 ken doktora gittim miniğimi gördüm elini ayağını kafasını felan gösterdi doktor kalbini dinledik gayet sağlıklı gözüküyor dedi 1 ay önce 65 dim şimdi 67.5 kilo olmuşum10 gün sonra tekrar çağırdı ense kalınlığı ve cinsiyet tahmini için ikili testte verebilirmişiz duruma göre ikili test dediği kan tahlili mi sizin cinsiyet tahminleri ne durumda tahmin alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?