2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar günaydın
Benimde geçen kontrolde tansiyonum 14-8 çıktı. Bazende çok düşüyor o yüzden eve tansiyon aleti almaya karar verdim önerdiğiniz bi marka var mı?

Ayyy hadi gözün aydın arkadaşım çok sevindim. İnşAllah doktorun tahmini doğru çıkar bir kız bebişin olur. Çok sevindim herşeyin iyi çıkmasına.
Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim
11 Haziran da bir daha gel dedi bakalım değişir mi

Kızlar günaydın
Benimde geçen kontrolde tansiyonum 14-8 çıktı. Bazende çok düşüyor o yüzden eve tansiyon aleti almaya karar verdim önerdiğiniz bi marka var mı?
benim de 10 a 5 çıktı bugün
Hamilelikte benim genelde daha düşük oluyor oğlanlarda da öyle olmuştu hatırladığım

Bayağı düşük çıkmış senin ama bünyen hep öleyse normal diyolar
Nst de kadında sordu tansiyon problemin var mı diye bende tansiyon dan çok bazen çarpıntı oluyor dedim doktora da söyledim bu arada oda kansızlıksn olabilir dedi

Canim bi gittiginde sen soyle cunku hamileligin baslarinda tum kan testlerinin yapilmasi gerekiyo

Hosgeldin canim Rabbim gonlune gore verdi gozunaydin canim

Kızlar çarşamba günü 10+5 ken doktora gittim miniğimi gördüm elini ayağını kafasını felan gösterdi doktor kalbini dinledik gayet sağlıklı gözüküyor dedi 1 ay önce 65 dim şimdi 67.5 kilo olmuşum 10 gün sonra tekrar çağırdı ense kalınlığı ve cinsiyet tahmini için ikili testte verebilirmişiz duruma göre ikili test dediği kan tahlili mi sizin cinsiyet tahminleri ne durumda tahmin alan var mı

Kızlar günaydın
Geçmiş olsun canım dikkat et tuzdan uzak dur bol su tüket ben ekledigim markayı aldim uzun zamandır kullanıyorum memnunum canım

Eklentiler

• Screenshot_20200508-113141_Chrome.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 16
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Gözün aydın canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin
Gerçekten bu sene kız senesi galiba 2 oğlun varmış kız çok iyi gelecek

Canım ne kadar çok şeyden tiksinmişsin çok zor geçirmişsin bu dönemi. Benim de bulantım çok oldu ama çok az şeyden tiksindim. Gerçi bulantı devam bende

Maşallah canım peki cinsiyet konusunda senin bir hissin var mıydı merak ettim

Maşallah 2 li test kan alıyorlar hemde doktor ultrason da detaylı inceliyor ense kalınlığı karaciğeri burnu vs bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…