- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Oh maşallah çok sevindim.Benimde tsh yüksek çıkmıştı ilac basladik normale dönmüs çok şükür
Canım ben hep kız çocuk istemişimdir ama çin takviminde erkek çıktı heralde ondan etkilenip ben de erkek hissetmeye başlamıştımMaşallah canımpeki cinsiyet konusunda senin bir hissin var mıydı merak ettim
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasınaAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gözün aydın canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin
Gerçekten bu sene kız senesi galiba2 oğlun varmış kız çok iyi gelecek
Ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzuya. Bu arada herkese kız dıyorlar değişir mi acaba cinsiyet tahminleriKızlar merhaba bugün doktor randevumuz vardı sabahtan gittim. İkili test yapıldı burun kemiğini gördü ve ense kalınlığı 0.7 çıktı çok şükürCinsiyeti için de daha çok erken ama istersen bir tahmin yaparım dedi ve bana kız gibi geldi dedi Ama buna güvenerek alışveriş yapılmaz dedi
Sağol canımNe güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzuya. Bu arada herkese kız dıyorlar değişir mi acaba cinsiyet tahminleri
Çoğu degişir bebişler çok küçük dahaNe güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzuya. Bu arada herkese kız dıyorlar değişir mi acaba cinsiyet tahminleri
Çok güzel maşallah kuzuna. Doktorun içine sinmeside çok iyi olmuş doktorla iletişim çok önemli insan kendisini güvende hissediyorSelamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
yeni doktor yeni hastane tüm hikayemi baştan anlattım
83 doğumlu genç bir doktor sevdim açıkçası
Zaman ayırdı açıkladı herşeyi
Pıhtılaşma dan ziyade 6 aylık ölü doğumum olduğu için riskimin tabi ki yüksek olduğunu söyledi
Daha erken gelseydin keşke burun kemiği ve ense ölçümüne bakardık dedi
kafa tası kalp bacaklar ayaklar eller gözler baktikan sonra burun kemiği var elhamdülillah dedi
tabi bunlar hiç bir şeyin garantisi değil sonuçta kendim yaşadım malum
59 kilo çıktım 61 le başlamıştım ama bu benim için iyi çünkü çok kilo alıyorum ilerleyen zamanda
Veeee 100% kesin olmamakla birlikte k ı z ı m ı z olacak inşallah
ah bir de 5 Kasım çıkıyor şuan yani 14+1 dedi tahrihi değişeceğim takvimde bir de bu haftalarda çok yanılma payı olabiliyor dedi söylemek istemedi bende bir tahmininiz varmı diyince kız olacak gibi görünüyor dedi kesin olmamakla beraber
ilk bebeğim kız di ve ölü doğum yapmıstım sonrasında bir kürtajım oldu ve iki sağlıklı pırlanta gibi oğlum var elhamdülillah
Fakat kızımız olacağını duyunca ne kadar ağladım tahmin edemezsiniz hem eski günler aklıma geldi hem sevindim çok farklı duygular şuan hala çok yoğun duygular içindeyim
dogum fiyatını soracaktım unuttum
kan tahlili listesi verdi sağlık ocağında hangisini yapabilir sen onu yaptır dedi
maddi açıdan yaptırmadım dedim 500₺ demişti diğer hastane
aklima gelenler bunlar kızlar
Bende öyleyim 1 gün nefes alıyorsam sonra geneKizlar benim umudum kalmadi
Kusmaya dair
Hergun agliyorim resmen
Midem fena gorseniz
Agri aci bulanti kusma
10haftalik oldum azalmasi lazim degil mi
9aymi cekecem bilemiyorum
Saol canım. Nettede en çok bu markayı övüyolar bundan alayım ozamanGeçmiş olsun canım dikkat et tuzdan uzak dur bol su tüket ben ekledigim markayı aldim uzun zamandır kullanıyorum memnunum canım
Valla dua edelim değişmesin zaten 2 tane Allah bağışlasın oğluşun var bide kız annesi ol o duyguyuda tatmayı nasip etsin Rabbim sanaAllah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim
11 Haziran da bir daha gel dedi bakalım değişir mi
Hay maşAllah Allah size bağışlasın sağlıkla kucağına al kuzum inşAllahkızlar bende geldimm
10 da randevum vardı 11+0 ım tam uyumlu çıktı çok şükür 2 li tarama için erkenmiş 1-2 gün.. 10 gün sonra gel cinsiyeti de belli olabilir o zaman dedi tahmininiz var mı dedim güldü henüz erken dedi pis ☺☺
folik asiti de bırakabilirsin artık dedi zaten sevmiyorum ağzım hep acı oluyo bütün gün
bu dabenim bıcırığım kızlar ❤❤❤
Ben verdim. Bir sorun çıkmamasına rağmen. Zaten daha muayeneye girmeden ücreti tahsil ettiler sağolsunlarKızlar pek giremedim bu aralar maşallah ne güzel haberlerle gelmişsiniz ya cinsiyet öğrenenler artmış :) bebişlerinizi görmüşsünüz bir müddet rahatsınız artık darısı benim başıma bakalım haftaya perşembe tam 5 hafta olacak çat diye çatlamak üzereyimm :) Anladığım kadarıyla bazı doktorlar ultrasonda burun ense ölçümünde sıkıntı çıkmazsa ikili teste gerek yok demiş kızlar sorun çıkmayıp yine de kan veren var mı?
Klübümüze hoş geldin canımm biz bebek hareketini hissedemediğimizden acaba bişimi oldu diye erkenden randevu alan kızlarız. Yani tek sen diilsin merak etme hepimiz öyleyizKızlar merhaba bende Kasım annesi olucam nasipse :) 13. Haftam bitti bulantılarım azaldı henüz hareket hissetmediğimden hep bir endişe içindeyim iyimi acaba diye benim gibi olan varmı
Canım gözün aydın 14 hafta gözüküyorsa bende kızımı o zaman öğrendim değişmiyor emin olSelamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
Pıhtılaşma dan ziyade 6 aylık ölü doğumum olduğu için riskimin tabi ki yüksek olduğunu söyledi
kafa tası kalp bacaklar ayaklar eller gözler baktikan sonra burun kemiği var elhamdülillah dedi
59 kilo çıktım 61 le başlamıştım ama bu benim için iyi çünkü çok kilo alıyorum ilerleyen zamanda
ah bir de 5 Kasım çıkıyor şuan yani 14+1 dedi tahrihi değişeceğim takvimde bir de bu haftalarda çok yanılma payı olabiliyor dedi söylemek istemedi bende bir tahmininiz varmı diyince kız olacak gibi görünüyor dedi kesin olmamakla beraber
ilk bebeğim kız di ve ölü doğum yapmıstım sonrasında bir kürtajım oldu ve iki sağlıklı pırlanta gibi oğlum var elhamdülillah
Fakat kızımız olacağını duyunca ne kadar ağladım tahmin edemezsiniz hem eski günler aklıma geldi hem sevindim çok farklı duygular şuan hala çok yoğun duygular içindeyim
kan tahlili listesi verdi sağlık ocağında hangisini yapabilir sen onu yaptır dedi
Canım kesin değil tabiki ama bebek ek gıdaya başlayana kadar bazı kadınlarda anne sütü %95 koruma sağlıyor ama kesin değil onu riske atmamak laxım yinedeAnne sütü sayesinde korunmasanda bebek olmaz diyolar ondan mı bahsediyorsun canım
Bende emzirirken hamile kaldım ama benim kıxım 21 aylıktı ve bırakma aşamasındaydık muhtemelen tam yumurta çalışmaya başladı ama geç başladıBenim emzirirken hamile kalan arkadasim var cnm o da sok olmustu hatta ilk cocugu zor olmustu ikinci cat diye.. dikkat et yani eger istemiyosan
Omron iyi bir alet o modellerde bir iki marka var ben omron alacaktım farklı bir marka aldım şimdi unuttum benim de tansiyon problemim oluyorKızlar günaydın
Benimde geçen kontrolde tansiyonum 14-8 çıktı. Bazende çok düşüyor o yüzden eve tansiyon aleti almaya karar verdim önerdiğiniz bi marka var mı?
Merhaba hoşgeldin canım daha çok erken hareket hissetmek için endişelenme ben sadece kasıkta seğirme nabız atışı gibi hissediyorum ama başka bişide olabilir heyecandan ona yoruyorum galibaKızlar merhaba bende Kasım annesi olucam nasipse :) 13. Haftam bitti bulantılarım azaldı henüz hareket hissetmediğimden hep bir endişe içindeyim iyimi acaba diye benim gibi olan varmı
Evet bebek sütüyle kesinlik yokmuş hamilede kalınınca süt kesiliyor dikkat etmek gerek bebişlerimiz anne sütünden mahrum kalmasın.Canım gözün aydın 14 hafta gözüküyorsa bende kızımı o zaman öğrendim değişmiyor emin ol
Canım kesin değil tabiki ama bebek ek gıdaya başlayana kadar bazı kadınlarda anne sütü %95 koruma sağlıyor ama kesin değil onu riske atmamak laxım yinede
Bende emzirirken hamile kaldım ama benim kıxım 21 aylıktı ve bırakma aşamasındaydık muhtemelen tam yumurta çalışmaya başladı ama geç başladı
Omron iyi bir alet o modellerde bir iki marka var ben omron alacaktım farklı bir marka aldım şimdi unuttum benim de tansiyon problemim oluyor
Çok şükür herşey normal gidiyor. Yazınızı okuyunca çok duygulandım bende Rabbim sağ salim kucagınıza almayo nasip etsinSelamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
Oy masallah bende gittigimde sasirmisstim 1 hafta bile cok etki ediyo inanamiyosun gozlerine iyi evde ultrasyon makinesi yok tlf gibi hic elimizden dusurmezdik heralde eminim dr tahmin ediyodur ama emin olmadan soylemek istemiyolar nub teorosine bi koysana ne tahmin yapacaklar bana bi kis bi erkek denildi bende heyacanla bekliyorum saliyikızlar bende geldimm
10 da randevum vardı 11+0 ım tam uyumlu çıktı çok şükür 2 li tarama için erkenmiş 1-2 gün.. 10 gün sonra gel cinsiyeti de belli olabilir o zaman dedi tahmininiz var mı dedim güldü henüz erken dedi pis ☺☺
folik asiti de bırakabilirsin artık dedi zaten sevmiyorum ağzım hep acı oluyo bütün gün
Canim bizimde burda 4_5 arkadas mide bulantisindan olduk ama simdi seyrelmeye baslayanlar oldu bende endiseliyim ama genellikle 12.haftada bitiyo insallah sagliklidir bebislerimizKızlar merhaba bende Kasım annesi olucam nasipse :) 13. Haftam bitti bulantılarım azaldı henüz hareket hissetmediğimden hep bir endişe içindeyim iyimi acaba diye benim gibi olan varmı
Saglıklıca kucagınıza alın inşallah. Nedense erkek hissettim sizin bebişi bende 11+0 ım bugun haftaya cuma gidicrm inşkızlar bende geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?