2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gözün aydın canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin
Gerçekten bu sene kız senesi galiba 2 oğlun varmış kız çok iyi gelecek

Allah razı olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim
bu arada ben herhangi bir cinsiyet takvimi tahmini ne bakmadım
sadece iki erkekte istifra ediyordum bu sefer değil kendi değişikliklerimden son bir iki haftadır oda anca kız diye düşünüyordum

Ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzuya. Bu arada herkese kız dıyorlar değişir mi acaba cinsiyet tahminleri

Kızlar bir de benim doktorum bugün ikili teste gittiğimde bir sonraki randevuda dörtlü test de yapılacağını söyledi her gebeye yapılıyor dedi. Sizin doktorunuz da dörtlü test yapıyor mu?

Ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzuya. Bu arada herkese kız dıyorlar değişir mi acaba cinsiyet tahminleri
Sağol canım Doktorum değişebilir daha çok küçük sakın alışveriş yapma dedi ama annem ve kız kardeşim baştan beri kız diyorlardı zaten bakalım 1 ay sonra yeniden gidince kesin olarak öğreneceğiz inşallah

Çok güzel maşallah kuzuna. Doktorun içine sinmeside çok iyi olmuş doktorla iletişim çok önemli insan kendisini güvende hissediyor

kızlar bende geldimm

10 da randevum vardı 11+0 ım tam uyumlu çıktı çok şükür 2 li tarama için erkenmiş 1-2 gün.. 10 gün sonra gel cinsiyeti de belli olabilir o zaman dedi tahmininiz var mı dedim güldü henüz erken dedi pis ☺☺

folik asiti de bırakabilirsin artık dedi zaten sevmiyorum ağzım hep acı oluyo bütün gün

bu dabenim bıcırığım kızlar ❤❤❤

Eklentiler

• 20200508_110518.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar pek giremedim bu aralar maşallah ne güzel haberlerle gelmişsiniz ya cinsiyet öğrenenler artmış :) bebişlerinizi görmüşsünüz bir müddet rahatsınız artık darısı benim başıma bakalım haftaya perşembe tam 5 hafta olacak çat diye çatlamak üzereyimm :) Anladığım kadarıyla bazı doktorlar ultrasonda burun ense ölçümünde sıkıntı çıkmazsa ikili teste gerek yok demiş kızlar sorun çıkmayıp yine de kan veren var mı?

Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim
11 Haziran da bir daha gel dedi bakalım değişir mi
Valla dua edelim değişmesin zaten 2 tane Allah bağışlasın oğluşun var bide kız annesi ol o duyguyuda tatmayı nasip etsin Rabbim sana
Hay maşAllah Allah size bağışlasın sağlıkla kucağına al kuzum inşAllah
Ben verdim. Bir sorun çıkmamasına rağmen. Zaten daha muayeneye girmeden ücreti tahsil ettiler sağolsunlar
Kızlar merhaba bende Kasım annesi olucam nasipse :) 13. Haftam bitti bulantılarım azaldı henüz hareket hissetmediğimden hep bir endişe içindeyim iyimi acaba diye benim gibi olan varmı
Klübümüze hoş geldin canımm biz bebek hareketini hissedemediğimizden acaba bişimi oldu diye erkenden randevu alan kızlarız. Yani tek sen diilsin merak etme hepimiz öyleyiz

Canım gözün aydın 14 hafta gözüküyorsa bende kızımı o zaman öğrendim değişmiyor emin ol
Anne sütü sayesinde korunmasanda bebek olmaz diyolar ondan mı bahsediyorsun canım
Canım kesin değil tabiki ama bebek ek gıdaya başlayana kadar bazı kadınlarda anne sütü %95 koruma sağlıyor ama kesin değil onu riske atmamak laxım yinede
Benim emzirirken hamile kalan arkadasim var cnm o da sok olmustu hatta ilk cocugu zor olmustu ikinci cat diye.. dikkat et yani eger istemiyosan
Bende emzirirken hamile kaldım ama benim kıxım 21 aylıktı ve bırakma aşamasındaydık muhtemelen tam yumurta çalışmaya başladı ama geç başladı
Kızlar günaydın
Benimde geçen kontrolde tansiyonum 14-8 çıktı. Bazende çok düşüyor o yüzden eve tansiyon aleti almaya karar verdim önerdiğiniz bi marka var mı?
Omron iyi bir alet o modellerde bir iki marka var ben omron alacaktım farklı bir marka aldım şimdi unuttum benim de tansiyon problemim oluyor

Kızlar merhaba bende Kasım annesi olucam nasipse :) 13. Haftam bitti bulantılarım azaldı henüz hareket hissetmediğimden hep bir endişe içindeyim iyimi acaba diye benim gibi olan varmı
Merhaba hoşgeldin canım daha çok erken hareket hissetmek için endişelenme ben sadece kasıkta seğirme nabız atışı gibi hissediyorum ama başka bişide olabilir heyecandan ona yoruyorum galiba

Evet bebek sütüyle kesinlik yokmuş hamilede kalınınca süt kesiliyor dikkat etmek gerek bebişlerimiz anne sütünden mahrum kalmasın.
evet en çok omron öneriliyor. Sende sürekli takip et canım tansiyonda önemli bizim için.

Çok şükür herşey normal gidiyor. Yazınızı okuyunca çok duygulandım bende Rabbim sağ salim kucagınıza almayo nasip etsin

Oy masallah bende gittigimde sasirmisstim 1 hafta bile cok etki ediyo inanamiyosun gozlerine iyi evde ultrasyon makinesi yok tlf gibi hic elimizden dusurmezdik heralde eminim dr tahmin ediyodur ama emin olmadan soylemek istemiyolar nub teorosine bi koysana ne tahmin yapacaklar bana bi kis bi erkek denildi bende heyacanla bekliyorum saliyi
Canim bizimde burda 4_5 arkadas mide bulantisindan olduk ama simdi seyrelmeye baslayanlar oldu bende endiseliyim ama genellikle 12.haftada bitiyo insallah sagliklidir bebislerimiz

Saglıklıca kucagınıza alın inşallah. Nedense erkek hissettim sizin bebişi bende 11+0 ım bugun haftaya cuma gidicrm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…