Bazi arkadslar hissediyomus ama ben kendimi bagorsak hareketlendirmesine benzetiyorum 3.hamileligim ama bebek hareketleri kelebek kipirtisi gibi farkli bisey bisey olmamistir insallah gonlunu ferah tut kontrolun ne zamanKızlar ben 4 - 5 gündür damar atması şeklinde hissediyordum pıt pıt pıt şeklinde akşamları özellikle uzanınca. Aslında eminim bağırsak hareketi olmadığına ilk defa olan bir şey çünkü. Dün akşam ise değişik oldu damar atması olan yerde böyle bi an çok şiddetli baloncuk patladı gibi oldu sonra 10 dakika sonra yine oldu. Korktum hatta bebeğime birşey mi oldu diyeBu baloncuk patlaması olayını yaşayan var mı
Benimki keseye uzak rahim duvarinin arkasinda canim rabbim yardimcimiz olsun insallah yeri nerde seninBenim greyfurt büyüklüğünde canım.11cm .yeri önemli miyomun.kilo alma dedi,kanama yapar dedi,7.aydan sonra seni zorlar dedi.cinsel ilişki yasak,patlamasın diye.hic büyümemiş benim miyom.senin nasıl,yeri nerde
Canim gözün aydın, masallah, rabbim sağlıkla kucağına aldirsin insSelamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
yeni doktor yeni hastane tüm hikayemi baştan anlattım
83 doğumlu genç bir doktor sevdim açıkçası
Zaman ayırdı açıkladı herşeyi
Pıhtılaşma dan ziyade 6 aylık ölü doğumum olduğu için riskimin tabi ki yüksek olduğunu söyledi
Daha erken gelseydin keşke burun kemiği ve ense ölçümüne bakardık dedi
kafa tası kalp bacaklar ayaklar eller gözler baktikan sonra burun kemiği var elhamdülillah dedi
tabi bunlar hiç bir şeyin garantisi değil sonuçta kendim yaşadım malum
59 kilo çıktım 61 le başlamıştım ama bu benim için iyi çünkü çok kilo alıyorum ilerleyen zamanda
Veeee 100% kesin olmamakla birlikte k ı z ı m ı z olacak inşallah
ah bir de 5 Kasım çıkıyor şuan yani 14+1 dedi tahrihi değişeceğim takvimde bir de bu haftalarda çok yanılma payı olabiliyor dedi söylemek istemedi bende bir tahmininiz varmı diyince kız olacak gibi görünüyor dedi kesin olmamakla beraber
ilk bebeğim kız di ve ölü doğum yapmıstım sonrasında bir kürtajım oldu ve iki sağlıklı pırlanta gibi oğlum var elhamdülillah
Fakat kızımız olacağını duyunca ne kadar ağladım tahmin edemezsiniz hem eski günler aklıma geldi hem sevindim çok farklı duygular şuan hala çok yoğun duygular içindeyim
dogum fiyatını soracaktım unuttum
kan tahlili listesi verdi sağlık ocağında hangisini yapabilir sen onu yaptır dedi
maddi açıdan yaptırmadım dedim 500₺ demişti diğer hastane
aklima gelenler bunlar kızlar
Çok ama çok güzeller , hele de benim gibi mor aşığı biri icin. Rabbim içini doldursun ins canim.Eki Görüntüle 2631846 Eki Görüntüle 2631847
kızlar bunları ablam seneler evvel dikmişti bana
nasip olursa inşallah gerçekten giydirmek nasip olur
mor takımı hastane çıkışı olarak kullanacağım nasip olursa
el emeği göz nuru teyze hediyesi
diger iki oğluma da ablam dikmişti
Tam bir hafta sonra canım inşallah iyidir miniğim teşekkür ederimBazi arkadslar hissediyomus ama ben kendimi bagorsak hareketlendirmesine benzetiyorum 3.hamileligim ama bebek hareketleri kelebek kipirtisi gibi farkli bisey bisey olmamistir insallah gonlunu ferah tut kontrolun ne zaman
Kuzumm gözün aydınSelamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
yeni doktor yeni hastane tüm hikayemi baştan anlattım
83 doğumlu genç bir doktor sevdim açıkçası
Zaman ayırdı açıkladı herşeyi
Pıhtılaşma dan ziyade 6 aylık ölü doğumum olduğu için riskimin tabi ki yüksek olduğunu söyledi
Daha erken gelseydin keşke burun kemiği ve ense ölçümüne bakardık dedi
kafa tası kalp bacaklar ayaklar eller gözler baktikan sonra burun kemiği var elhamdülillah dedi
tabi bunlar hiç bir şeyin garantisi değil sonuçta kendim yaşadım malum
59 kilo çıktım 61 le başlamıştım ama bu benim için iyi çünkü çok kilo alıyorum ilerleyen zamanda
Veeee 100% kesin olmamakla birlikte k ı z ı m ı z olacak inşallah
ah bir de 5 Kasım çıkıyor şuan yani 14+1 dedi tahrihi değişeceğim takvimde bir de bu haftalarda çok yanılma payı olabiliyor dedi söylemek istemedi bende bir tahmininiz varmı diyince kız olacak gibi görünüyor dedi kesin olmamakla beraber
ilk bebeğim kız di ve ölü doğum yapmıstım sonrasında bir kürtajım oldu ve iki sağlıklı pırlanta gibi oğlum var elhamdülillah
Fakat kızımız olacağını duyunca ne kadar ağladım tahmin edemezsiniz hem eski günler aklıma geldi hem sevindim çok farklı duygular şuan hala çok yoğun duygular içindeyim
dogum fiyatını soracaktım unuttum
kan tahlili listesi verdi sağlık ocağında hangisini yapabilir sen onu yaptır dedi
maddi açıdan yaptırmadım dedim 500₺ demişti diğer hastane
aklima gelenler bunlar kızlar
Gözün aydın kuzumAz önce bende ikili testten geldim şükür herşeyi yerinde ve yolunda12+3 günüm bugün ama ultrasonda 12+6 çıktı cinsiyet için erken göremedim dedi ama kız olabilir dedi bir kızım var şükür 8 yaşında sağlıklı olsunda yeter
Gözün aydın canımmKızlar merhaba bugün doktor randevumuz vardı sabahtan gittim. İkili test yapıldı burun kemiğini gördü ve ense kalınlığı 0.7 çıktı çok şükürCinsiyeti için de daha çok erken ama istersen bir tahmin yaparım dedi ve bana kız gibi geldi dedi ❤ Ama buna güvenerek alışveriş yapılmaz dedi
Anladım canımm inşallah sağlıkla atlatırızMaşallah2 li test kan alıyorlar hemde doktor ultrason da detaylı inceliyor ense kalınlığı karaciğeri burnu vs bakıyor
Kuzum senin de gözün aydın gördün bebişi geldin ohkızlar bende geldimm
10 da randevum vardı 11+0 ım tam uyumlu çıktı çok şükür 2 li tarama için erkenmiş 1-2 gün.. 10 gün sonra gel cinsiyeti de belli olabilir o zaman dedi tahmininiz var mı dedim güldü henüz erken dedi pis ☺☺
folik asiti de bırakabilirsin artık dedi zaten sevmiyorum ağzım hep acı oluyo bütün gün
bu dabenim bıcırığım kızlar ❤❤❤
Maşallah canim gozun aydın bir kız daha saglikla gelsin insallahAz önce bende ikili testten geldim şükür herşeyi yerinde ve yolunda12+3 günüm bugün ama ultrasonda 12+6 çıktı cinsiyet için erken göremedim dedi ama kız olabilir dedi bir kızım var şükür 8 yaşında sağlıklı olsunda yeter
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum sağlıklı olsunlardaCanım ben hep kız çocuk istemişimdir ama çin takviminde erkek çıktı heralde ondan etkilenip ben de erkek hissetmeye başlamıştım
Benimde muayenem 11+0 size 10 gün sonra ikili testi de yapacak mıkızlar bende geldimm
10 da randevum vardı 11+0 ım tam uyumlu çıktı çok şükür 2 li tarama için erkenmiş 1-2 gün.. 10 gün sonra gel cinsiyeti de belli olabilir o zaman dedi tahmininiz var mı dedim güldü henüz erken dedi pis ☺☺
folik asiti de bırakabilirsin artık dedi zaten sevmiyorum ağzım hep acı oluyo bütün gün
bu dabenim bıcırığım kızlar ❤❤❤
Sağol canım Amin inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum sağlıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?