2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ben 4 - 5 gündür damar atması şeklinde hissediyordum pıt pıt pıt şeklinde akşamları özellikle uzanınca. Aslında eminim bağırsak hareketi olmadığına ilk defa olan bir şey çünkü. Dün akşam ise değişik oldu damar atması olan yerde böyle bi an çok şiddetli baloncuk patladı gibi oldu sonra 10 dakika sonra yine oldu. Korktum hatta bebeğime birşey mi oldu diye Bu baloncuk patlaması olayını yaşayan var mı

Bazi arkadslar hissediyomus ama ben kendimi bagorsak hareketlendirmesine benzetiyorum 3.hamileligim ama bebek hareketleri kelebek kipirtisi gibi farkli bisey bisey olmamistir insallah gonlunu ferah tut kontrolun ne zaman

Benim greyfurt büyüklüğünde canım.11cm .yeri önemli miyomun.kilo alma dedi,kanama yapar dedi,7.aydan sonra seni zorlar dedi.cinsel ilişki yasak,patlamasın diye.hic büyümemiş benim miyom.senin nasıl,yeri nerde
Benimki keseye uzak rahim duvarinin arkasinda canim rabbim yardimcimiz olsun insallah yeri nerde senin

Bende bugün ultrasona göre 12+0 oldum sanırım.. sizin haberlerinizi aldıkça heyecanlanıyorum benim de randevum çarşamba günü ikili test için gideceğim bakalım cinsiyet tahmini olacak mı

benim yaramaz bir prensesim var inşallah Buda öncelikle sağlıklı bir erkek olur kızım olursa da sevinirim gerçi kızıma bir arkadaş gelmiş olur.. ama ailemdeki herkes erkek bekliyor

Canim gözün aydın, masallah, rabbim sağlıkla kucağına aldirsin ins

Çok ama çok güzeller , hele de benim gibi mor aşığı biri icin. Rabbim içini doldursun ins canim.

Bazi arkadslar hissediyomus ama ben kendimi bagorsak hareketlendirmesine benzetiyorum 3.hamileligim ama bebek hareketleri kelebek kipirtisi gibi farkli bisey bisey olmamistir insallah gonlunu ferah tut kontrolun ne zaman
Tam bir hafta sonra canım inşallah iyidir miniğim teşekkür ederim

Kuzumm gözün aydın yoğun duygularla geldin Benim de 4 Kasım görünüyor her gitmede ileri ileri bakalım ne olacak sonumuz. Keşke ben de böyle aklıma tam yatan bir doktor bulabilsemmm

Gözün aydın kuzum sağlıkla gelsin meleklerimiz

Gözün aydın canımm doktorun belli ki güleç tatlı dilli

Kuzum senin de gözün aydın gördün bebişi geldin oh

Maşallah canim gozun aydın bir kız daha saglikla gelsin insallah

Benimde muayenem 11+0 size 10 gün sonra ikili testi de yapacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…