2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende ultrason da bir sorun görünmedi ama kan aldılar biraz doktorla alakalı sanırım. Mesela burda okuyorum ilk muayenem de koronavirus den dolayı sağlık ocağına gidememiştim. Kan idrar vs tahlili için doktor hemen kan aldırdı halbuki 1 hafta sonra çağırdığında sen bunları sağlık ocağında yaptır gel diyebilirdi demedi ücretsiz yapılacak kan testine 650 Tl verdim .Bu hafta hem muayene ücreti hem ikili test ücreti verdim .Sanırım ya doktor un işini garantisine kalmis yada hastaneye para kazandırmak bilmiyorum

Sağol canım ikra meyraya sordum biraz önce nub u belli değil dedi tahmin edemedi 12-13. Haftada daha belirgin olurmuş sabır ☺☺

Teşekkür ederim canım benim rahatladım biraz bi de cinsiyetini öğrenseydim hayırlısıyla ❤❤
Diğer bebeklerinde hissetmiş miydin canım?
Sağol canım evet sakin ama çok kasıntı ciddi de değil bebişleri görmek çok güzel bir duygu elini kolunu kıpırdatıyordu minnoş ❤
Büyüdükçe nasıl güzel görünüyorlar demii başlarda böyle nokta gibi belli belirsiz sonra bi gidiyosun ki zıplıyo

Yanlış alıntı yapmışım pardon canım Sağol canım evet sakin ama çok kasıntı ciddi de değil bebişleri görmek çok güzel bir duygu elini kolunu kıpırdatıyordu minnoş ❤
MelodiminEsi Ay bişey diyim mi canım aramızda kalsın kadın doktorlar pek bir tripli atarlı valla

Erkek doktora gittim bu sefer oğlumda da gitmiştim çok ilgili yatış verdi ben odadayken birine kadın çıktı diyoki o gün nöbetçiyim hemen öğlen arasında kırt kırt hallederim dedi asistanı da dedi ki maşallah hocam oruçken bile enerjiniz iyi dedi asistanlarıyla baya iyiler maşallah hep bu doktora devam edicem ☺☺

Canım ne kadar çok şeyden tiksinmişsin çok zor geçirmişsin bu dönemi. Benim de bulantım çok oldu ama çok az şeyden tiksindim. Gerçi bulantı devam bende
Evet canım bulantıların, kusmanın yanında bir de açlıkla imtihan verdim. Aç kalınca da bulanıyordu, ekmekten tiksindiğim halde iki aydır ağzımda büyüye büyüye tost yedim bir kaç tane de meyve, şimdi onları da yiyemiyorum.
Al benden de o kadar. Hicbir zeytinyagli yemegi goresim bile yok..
napıcaz biz böyle peki hiç bir çaresi de yok bu işin Acıkmamak için zorla uyutuyorum kendimi.
Yok canım ben hamile olduğumu bilmeden domatesli sosisli makarna yedim hala aklıma geldikçe kusacak gibi oluyorum
eyvah yandık öyleyse Valla nasıl geçiririz bu kadar zamanı böyle ben artık bilmiyorum, ölücem açlıktan allahım yardım etsin hepimize.

Kızlar bir de benim doktorum bugün ikili teste gittiğimde bir sonraki randevuda dörtlü test de yapılacağını söyledi her gebeye yapılıyor dedi. Sizin doktorunuz da dörtlü test yapıyor mu?
Bence gerek yok hep risk yüksek çıkıyor olan anneye oluyor tüm hamileliği stresle geçiyor

Benim eşim aşırı kıskanç kızımda riskli diye doktorum erkekti neler çektim eşimden bu konuda aşırı kıskanç malesef şimdi kadın doktora gidiyorum allah için çok ilgili gecenin yarısı bile mesaj atarım cevap verir.. ama erkek doktorlar daha sakin ve ileri görüşlü oluyor gibi geliyor bana ama bazıları da acayip gıcık oluyor kadınla yine kafadar

Harika haberler, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…