- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Teşekkür ederim canım benim rahatladım biraz bi de cinsiyetini öğrenseydim hayırlısıyla ❤❤Kuzum senin de gözün aydın gördün bebişi geldin oh
Sağol canımGözün aydın canımmdoktorun belli ki güleç tatlı dilli
Evet canım 10 gün sonra ikili test yapalım dediBenimde muayenem 11+0 size 10 gün sonra ikili testi de yapacak mı
Erken daha canim ilerleyen haftalarda onu da öğrenirsin inşallah herşey yolundaymış ne güzel bebeğini gördün gözün aydin canımTeşekkür ederim canım benim rahatladım biraz bi de cinsiyetini öğrenseydim hayırlısıyla ❤❤
Kızlar pek giremedim bu aralar maşallah ne güzel haberlerle gelmişsiniz ya cinsiyet öğrenenler artmış :) bebişlerinizi görmüşsünüz bir müddet rahatsınız artık darısı benim başıma bakalım haftaya perşembe tam 5 hafta olacak çat diye çatlamak üzereyimm :) Anladığım kadarıyla bazı doktorlar ultrasonda burun ense ölçümünde sıkıntı çıkmazsa ikili teste gerek yok demiş kızlar sorun çıkmayıp yine de kan veren var mı?
Bi oğlum var canım gönlüm kızdan yana kız hissediyorum bakalım nasip teşekkür ederimSaglıklıca kucagınıza alın inşallah. Nedense erkek hissettim sizin bebişi bende 11+0 ım bugun haftaya cuma gidicrm inş
Erken canım oğlumu 15+5 de öğrenmiştim sabırla beklemeye devam teşekkür ederimErken daha canim ilerleyen haftalarda onu da öğrenirsin inşallah herşey yolundaymış ne güzel bebeğini gördün gözün aydin canım
Sağol canım ikra meyraya sordum biraz önce nub u belli değil dedi tahmin edemedi 12-13. Haftada daha belirgin olurmuş sabır ☺☺Oy masallah bende gittigimde sasirmisstim 1 hafta bile cok etki ediyo inanamiyosun gozlerine iyi evde ultrasyon makinesi yok tlf gibi hic elimizden dusurmezdik heralde eminim dr tahmin ediyodur ama emin olmadan soylemek istemiyolar nub teorosine bi koysana ne tahmin yapacaklar bana bi kis bi erkek denildi bende heyacanla bekliyorum saliyi
Canim bizimde burda 4_5 arkadas mide bulantisindan olduk ama simdi seyrelmeye baslayanlar oldu bende endiseliyim ama genellikle 12.haftada bitiyo insallah sagliklidir bebislerimiz
Diğer bebeklerinde hissetmiş miydin canım?Teşekkür ederim canım benim rahatladım biraz bi de cinsiyetini öğrenseydim hayırlısıyla ❤❤
Büyüdükçe nasıl güzel görünüyorlar demiiSağol canımevet sakin ama çok kasıntı ciddi de değil bebişleri görmek çok güzel bir duygu elini kolunu kıpırdatıyordu minnoş ❤
Yanlış alıntı yapmışım pardon canım Sağol canımevet sakin ama çok kasıntı ciddi de değil bebişleri görmek çok güzel bir duygu elini kolunu kıpırdatıyordu minnoş ❤
Amin inşallah bakalım önümüzdeki ay belli olucakMaşallah canim gozun aydın bir kız daha saglikla gelsin insallah
Amin canım inşallah hepimizinkiGözün aydın kuzumsağlıkla gelsin meleklerimiz
Bende sordum geçen ikra meyraya erkek gibi dediSağol canım ikra meyraya sordum biraz önce nub u belli değil dedi tahmin edemedi 12-13. Haftada daha belirgin olurmuş sabır ☺☺
Oğlumda hissetmedim valla canım ya belki bunda kız istiyorum diye hissediyorum mu sanıyorum acabaDiğer bebeklerinde hissetmiş miydin canım?
Büyüdükçe nasıl güzel görünüyorlar demiibaşlarda böyle nokta gibi belli belirsiz sonra bi gidiyosun ki zıplıyo
OlabilirrrOğlumda hissetmedim valla canım ya belki bunda kız istiyorum diye hissediyorum mu sanıyorum acaba
Hadi hayırlısı ya kız olacak ya erkek başka şans yokBende sordum geçen ikra meyraya erkek gibi dedi
Gözünaydın canım maşallah keşke evde de tv gibi izleyebilsek kuzularımızı ☺Sağol canımevet sakin ama çok kasıntı ciddi de değil bebişleri görmek çok güzel bir duygu elini kolunu kıpırdatıyordu minnoş ❤
Evet canım bulantıların, kusmanın yanında bir de açlıkla imtihan verdim. Aç kalınca da bulanıyordu, ekmekten tiksindiğim halde iki aydır ağzımda büyüye büyüye tost yedim bir kaç tane de meyve, şimdi onları da yiyemiyorum.Canım ne kadar çok şeyden tiksinmişsin çok zor geçirmişsin bu dönemi. Benim de bulantım çok oldu ama çok az şeyden tiksindim. Gerçi bulantı devam bende
napıcaz biz böyle pekiAl benden de o kadar. Hicbir zeytinyagli yemegi goresim bile yok..
eyvah yandık öyleyseYok canım ben hamile olduğumu bilmeden domatesli sosisli makarna yedim hala aklıma geldikçe kusacak gibi oluyorum
Bence gerek yok hep risk yüksek çıkıyor olan anneye oluyor tüm hamileliği stresle geçiyorKızlar bir de benim doktorum bugün ikili teste gittiğimde bir sonraki randevuda dörtlü test de yapılacağını söyledi her gebeye yapılıyor dedi. Sizin doktorunuz da dörtlü test yapıyor mu?
Benim eşim aşırı kıskanç kızımda riskli diye doktorum erkekti neler çektim eşimden bu konuda aşırı kıskanç malesef şimdi kadın doktora gidiyorum allah için çok ilgili gecenin yarısı bile mesaj atarım cevap verir.. ama erkek doktorlar daha sakin ve ileri görüşlü oluyor gibi geliyor bana ama bazıları da acayip gıcık oluyor kadınla yine kafadarMelodiminEsi Ay bişey diyim mi canım aramızda kalsın kadın doktorlar pek bir tripli atarlı valla
Erkek doktora gittim bu sefer oğlumda da gitmiştim çok ilgili yatış verdi ben odadayken birine kadın çıktı diyoki o gün nöbetçiyim hemen öğlen arasında kırt kırt hallederim dedi asistanı da dedi ki maşallah hocam oruçken bile enerjiniz iyi dedi asistanlarıyla baya iyiler maşallah hep bu doktora devam edicem ☺☺
Harika haberler, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelamün aleyküm kızlaaar ben geldim
sabah 9 da randevu vardı
yeni doktor yeni hastane tüm hikayemi baştan anlattım
83 doğumlu genç bir doktor sevdim açıkçası
Zaman ayırdı açıkladı herşeyi
Pıhtılaşma dan ziyade 6 aylık ölü doğumum olduğu için riskimin tabi ki yüksek olduğunu söyledi
Daha erken gelseydin keşke burun kemiği ve ense ölçümüne bakardık dedi
kafa tası kalp bacaklar ayaklar eller gözler baktikan sonra burun kemiği var elhamdülillah dedi
tabi bunlar hiç bir şeyin garantisi değil sonuçta kendim yaşadım malum
59 kilo çıktım 61 le başlamıştım ama bu benim için iyi çünkü çok kilo alıyorum ilerleyen zamanda
Veeee 100% kesin olmamakla birlikte k ı z ı m ı z olacak inşallah
ah bir de 5 Kasım çıkıyor şuan yani 14+1 dedi tahrihi değişeceğim takvimde bir de bu haftalarda çok yanılma payı olabiliyor dedi söylemek istemedi bende bir tahmininiz varmı diyince kız olacak gibi görünüyor dedi kesin olmamakla beraber
ilk bebeğim kız di ve ölü doğum yapmıstım sonrasında bir kürtajım oldu ve iki sağlıklı pırlanta gibi oğlum var elhamdülillah
Fakat kızımız olacağını duyunca ne kadar ağladım tahmin edemezsiniz hem eski günler aklıma geldi hem sevindim çok farklı duygular şuan hala çok yoğun duygular içindeyim
dogum fiyatını soracaktım unuttum
kan tahlili listesi verdi sağlık ocağında hangisini yapabilir sen onu yaptır dedi
maddi açıdan yaptırmadım dedim 500₺ demişti diğer hastane
aklima gelenler bunlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?