2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hayırlı kandiller canım. Rabbim şifa versin inş anneciğine ve tüm hastalara. Duadır her kapıları açan. Bugün hepimiz grubumuzdaki tüm anne adayları ve yakınları içinde Dua edelim inş.

Canım çok geçmiş olsun allahtan çok yüksek değil şekeri ilaç kullanmaya başlayınca düzelir birde gerçekten sıkıntıdan çok öıkar şeker bişeylere üzüldüyse olabilir.. nöroloji den inşallah bişey çıkmaz şeker kaynaklı olabilir konuşma bozukluğu.. allah sağlık versin sen üzme kendini

Selam kızlar ismi azam duasını hergünmü okumamız gerekiyor diyelim cinsiyet kesinleşinceye karar ? Her sabah namazı sonrasımı?siz kaç kez okudunuz

Bende kaldım canım hiç bir tahmin benimde yok
Bende varım belirtiler bile iki türlü bende tahmin yada his bile yok doktor koz ve erkek olabilir dedi bu haftalarda çok benzer dedi 28 inde gideceğim 15 hafta civarı olacak o zaman kesinleşir herhalde

Şekeri ilaçla düşebilecek bir değer. Biraz da perhiz uygularsa daha güzel olur birşeyi stres yapmış olabilir .nöroloji atlamasın canım önemli bisey çıkmaz inşallah. Sen üzülme bi bayramdan sonra gitsin bakalım ne diyecekler

Selam kızlar ismi azam duasını hergünmü okumamız gerekiyor diyelim cinsiyet kesinleşinceye karar ? Her sabah namazı sonrasımı?siz kaç kez okudunuz
İsmi Azam duası ne için okunuyor hamileyken? İstediğiniz cinsiyet için mi okuyorsunuz hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat için mi

Canım rabbim annecigine iyilik versin tez zamanda mübarek gunler hurmetine acaba şekeri tansiyonu olduğu halde oruc mu tuttu şekerden haberi yok muydu ki canım eger yeni öğrendiyse orucuda yer ilaclarina başlarsa toparlar inşallah canım

İsmi Azam duası ne için okunuyor hamileyken? İstediğiniz cinsiyet için mi okuyorsunuz hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat için mi
Burda okumuştum bir arkadaş yazmış kim olduğunu şuan tam bilmiyorum evet ismi azam duası hertürlü dilek için okunur. Ben cinsiyet için okumayı düşündüm belki o arkadaş yazar.

Bendede olmustu canim Rabbim yardimcin olsun kacinci haftadasin jnsallah cabuk gecer
İnşallah geçer tedirgin oldum iz kalcak diye. 12+6 yım bugun
Geçecek olmasına sevindim canım çok sağol
Benimde ayaklarımı uzatıp yarım oturunca kalcama vık ağırlık gidince sol kalcam ağrıyor ama kramp gibi degişik bir ağrı. Bunlar normalmiş rahim genişliyor kaslar gevşiyor. Doktor bel ve bu tarz ağrılar için hamile yogası ve pilates önerdi daha baslayamadm kendim internetten açıp başlıcam

Canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin anneciğine dert bulunsun dermanı da vardır mutlaka, detaylıca tetkik edilsin önce bir ortaya çıksın belki çok kolay çözümü vardır. Bugün de mübarek gün hem bol bol dua edelim

Canım gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin sol tarafa yata yata sol yanım çürüdü diyorum ben de omuz ağrım oluyor

Hoşgeldinn
Aramızda 2 gün var. Benimde azcık yürüyünce nefes nefese kalıyorum ama bence cok normal vucut aşırı efor sarfediyor şimdi. Bir yerde okudum vucut bir dağa tırmanmış kadar cok yorulyormuş

Hoşgeldinn
Aramızda 2 gün var. Benimde azcık yürüyünce nefes nefese kalıyorum ama bence cok normal vucut aşırı efor sarfediyor şimdi. Bir yerde okudum vucut bir dağa tırmanmış kadar cok yorulyormuş
Nefesim yetmiyo gibi hissediyorum buda beni korkutuyor. Evet sizlede aramızda 2 gün var öğrendinizmi cinsiyeti

Canim tuzlu falan kesinlikle yeme yumurta bile yediginde tuz atma doktorun soylemistir perhiz verdimi lutfen dikkat et canim kac cikiyor
Tuz atmıyorum canım limon sıkıyorum sıkılıyosa o yemeğe, yarın sabah gidicem inşallah canım 2 li taramam da var tansiyonumu da söyliycem belki ilaç verir 14-8 oluyo en fazla canım normalde düşüktür tansiyonum 9-5, 9-6 dır nedense yükseliyo..

Canım benim yaş 37 oldugu için ikili üçlü riskli çıkıyormuş yaptırmamı önermedi doktor. Direk fetel dna yaptırdım bu sabah gelip kan aldılar. 10 güne kadar çıkacakmış sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…