- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Bende kaldım canım hiç bir tahmin benimde yokAh yaaa bir ben kaldım heralde iyi kotu bir tahmin bile yok benimcanim hayırlı ugurlu olsun seninde sağlıkla dogsun
Hayırlı kandiller canım. Rabbim şifa versin inş anneciğine ve tüm hastalara. Duadır her kapıları açan. Bugün hepimiz grubumuzdaki tüm anne adayları ve yakınları içinde Dua edelim inş.Kizlar kadir gecemiz mubarek olsun kimin ne derdi varsa rabbim tum dualari kabul eylesinbenimde moralim dunden bu yana cok bozuk annem tansiyon hastasi ve son zamanlarda iyi degilim diyordu bizlerde bu virus korkusundan hastaneye gitmesini istemiyorduk tabi annem bana durumunu cok anlatmamisti hamileyim uzulmeyim diye taaki dun ablam herseyi anlatana kadar annem 11 kilo vermis yemeden icmeden kesilmiş midesi biseyi almiyormus yani hic aclik hissi hissetmiyormus tabi bunun yaninda halsizlik kendi isini gorememeye baslamis buarada bu kadar ayrıntıyı ablamda bilmiyordu yaninda abim var ama oda sokaga cikmak yasak oldugu icin annem cikamiyor psikolojik zannetmis onada ayri sinirlendim ablam ben uzaktayiz elimiz kolumuz bagli bu durum olmasa zaten atlayip giderim neyse dun arastirdim temiz ozel bir hastane buldum oraya yonlendirdim detayli bakilmis şekeri cok yuksek cikmis ve konusmasinda hafif yavaslama hissetmis belli belirsiz onun icinde norolojiye yonlendirmis bayramdan sonra norolojiye gorunecek cok kotuyum kudura bakmayin sizide uzdum belki ama icimi dokmem gerekti lutfen dua bekliyorum hepinizden hamilelerin duasi kabul olurmuş annemin adi şengül
Canım çok geçmiş olsun allahtan çok yüksek değil şekeri ilaç kullanmaya başlayınca düzelir birde gerçekten sıkıntıdan çok öıkar şeker bişeylere üzüldüyse olabilir.. nöroloji den inşallah bişey çıkmaz şeker kaynaklı olabilir konuşma bozukluğu.. allah sağlık versin sen üzme kendiniCarsamba gunu şekere olcumu tekrar yapilacak aclik 177 cikmis sanirim şeker hastasi teshisi konulacak bu seker cok fenaymis ama konusmada yavaslama olmasida ben hergun konusurum hic farketmedim doktor farketmis ayriyeten onuda cok merak ediyorum insallah bisey cikmaz kizlar
Bende varım belirtiler bile iki türlü bende tahmin yada his bile yok doktor koz ve erkek olabilir dedi bu haftalarda çok benzer dedi 28 inde gideceğim 15 hafta civarı olacak o zaman kesinleşir herhaldeBende kaldım canım hiç bir tahmin benimde yok
Şekeri ilaçla düşebilecek bir değer. Biraz da perhiz uygularsa daha güzel olur birşeyi stres yapmış olabilir .nöroloji atlamasın canım önemli bisey çıkmaz inşallah. Sen üzülme bi bayramdan sonra gitsin bakalım ne diyeceklerCarsamba gunu şekere olcumu tekrar yapilacak aclik 177 cikmis sanirim şeker hastasi teshisi konulacak bu seker cok fenaymis ama konusmada yavaslama olmasida ben hergun konusurum hic farketmedim doktor farketmis ayriyeten onuda cok merak ediyorum insallah bisey cikmaz kizlar
İsmi Azam duası ne için okunuyor hamileyken? İstediğiniz cinsiyet için mi okuyorsunuz hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat için miSelam kızlar ismi azam duasını hergünmü okumamız gerekiyor diyelim cinsiyet kesinleşinceye karar ? Her sabah namazı sonrasımı?siz kaç kez okudunuz
Canım rabbim annecigine iyilik versin tez zamanda mübarek gunler hurmetine acaba şekeri tansiyonu olduğu halde oruc mu tuttu şekerden haberi yok muydu ki canım eger yeni öğrendiyse orucuda yer ilaclarina başlarsa toparlar inşallah canımKizlar kadir gecemiz mubarek olsun kimin ne derdi varsa rabbim tum dualari kabul eylesinbenimde moralim dunden bu yana cok bozuk annem tansiyon hastasi ve son zamanlarda iyi degilim diyordu bizlerde bu virus korkusundan hastaneye gitmesini istemiyorduk tabi annem bana durumunu cok anlatmamisti hamileyim uzulmeyim diye taaki dun ablam herseyi anlatana kadar annem 11 kilo vermis yemeden icmeden kesilmiş midesi biseyi almiyormus yani hic aclik hissi hissetmiyormus tabi bunun yaninda halsizlik kendi isini gorememeye baslamis buarada bu kadar ayrıntıyı ablamda bilmiyordu yaninda abim var ama oda sokaga cikmak yasak oldugu icin annem cikamiyor psikolojik zannetmis onada ayri sinirlendim ablam ben uzaktayiz elimiz kolumuz bagli bu durum olmasa zaten atlayip giderim neyse dun arastirdim temiz ozel bir hastane buldum oraya yonlendirdim detayli bakilmis şekeri cok yuksek cikmis ve konusmasinda hafif yavaslama hissetmis belli belirsiz onun icinde norolojiye yonlendirmis bayramdan sonra norolojiye gorunecek cok kotuyum kudura bakmayin sizide uzdum belki ama icimi dokmem gerekti lutfen dua bekliyorum hepinizden hamilelerin duasi kabul olurmuş annemin adi şengül
Burda okumuştum bir arkadaş yazmış kim olduğunu şuan tam bilmiyorum evet ismi azam duası hertürlü dilek için okunur. Ben cinsiyet için okumayı düşündüm belki o arkadaş yazar.İsmi Azam duası ne için okunuyor hamileyken? İstediğiniz cinsiyet için mi okuyorsunuz hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat için mi
İnşallah geçer tedirgin oldum iz kalcak diye. 12+6 yım bugunBendede olmustu canim Rabbim yardimcin olsun kacinci haftadasin jnsallah cabuk gecer
Geçecek olmasına sevindim canım çok sağolKusmayla göz altı gibi yerlerde kırmızı noktalar olması çok normal. Kusmanın verdiği basınçla minik kılcal damarlar kanıyor. Bana da birkaç kez oldu, dermatolağa da danıştım. Birkaç güne kendiliğinden tamamen geçiyorlar endişenlenmeyin,.
Benimde ayaklarımı uzatıp yarım oturunca kalcama vık ağırlık gidince sol kalcam ağrıyor ama kramp gibi degişik bir ağrı. Bunlar normalmiş rahim genişliyor kaslar gevşiyor. Doktor bel ve bu tarz ağrılar için hamile yogası ve pilates önerdi daha baslayamadm kendim internetten açıp başlıcamGünaydın herkeseee günün güzel olsun , bulantısı olanların bulantısı geçsin, ağrıları olanların ağrıları azalsıııınnn.
Benim de kızım olacak annişler ☺
İkili testim de temiz çıktı şükür.
benim gibi olan var mı ?Sol kalçamda bir ağrı bir ağrı ki sormayın adım atarken aklım çıkıyor sanki sinir sızısı gibi . Eh tabi bir de sıcaklar malum çok çabuk yorulma ayak ağrıları da cabası, üstüne uyku sorunu sol tarafıma yatarken omuzlarımda bir ağrı off
Kizlar kadir gecemiz mubarek olsun kimin ne derdi varsa rabbim tum dualari kabul eylesinbenimde moralim dunden bu yana cok bozuk annem tansiyon hastasi ve son zamanlarda iyi degilim diyordu bizlerde bu virus korkusundan hastaneye gitmesini istemiyorduk tabi annem bana durumunu cok anlatmamisti hamileyim uzulmeyim diye taaki dun ablam herseyi anlatana kadar annem 11 kilo vermis yemeden icmeden kesilmiş midesi biseyi almiyormus yani hic aclik hissi hissetmiyormus tabi bunun yaninda halsizlik kendi isini gorememeye baslamis buarada bu kadar ayrıntıyı ablamda bilmiyordu yaninda abim var ama oda sokaga cikmak yasak oldugu icin annem cikamiyor psikolojik zannetmis onada ayri sinirlendim ablam ben uzaktayiz elimiz kolumuz bagli bu durum olmasa zaten atlayip giderim neyse dun arastirdim temiz ozel bir hastane buldum oraya yonlendirdim detayli bakilmis şekeri cok yuksek cikmis ve konusmasinda hafif yavaslama hissetmis belli belirsiz onun icinde norolojiye yonlendirmis bayramdan sonra norolojiye gorunecek cok kotuyum kudura bakmayin sizide uzdum belki ama icimi dokmem gerekti lutfen dua bekliyorum hepinizden hamilelerin duasi kabul olurmuş annemin adi şengül
Canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin anneciğineCarsamba gunu şekere olcumu tekrar yapilacak aclik 177 cikmis sanirim şeker hastasi teshisi konulacak bu seker cok fenaymis ama konusmada yavaslama olmasida ben hergun konusurum hic farketmedim doktor farketmis ayriyeten onuda cok merak ediyorum insallah bisey cikmaz kizlar
Evet hatta doğumdan sonra bebek de kullanıyormuş ilkkez duydumD vitaminini araştırdımda bebegin gelişimi için çok önemliymiş doğuma kadar kullancaz dedi benim doktor
Canım gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsinGünaydın herkeseee günün güzel olsun , bulantısı olanların bulantısı geçsin, ağrıları olanların ağrıları azalsıııınnn.
Benim de kızım olacak annişler ☺
İkili testim de temiz çıktı şükür.
benim gibi olan var mı ?Sol kalçamda bir ağrı bir ağrı ki sormayın adım atarken aklım çıkıyor sanki sinir sızısı gibi . Eh tabi bir de sıcaklar malum çok çabuk yorulma ayak ağrıları da cabası, üstüne uyku sorunu sol tarafıma yatarken omuzlarımda bir ağrı off
HoşgeldinnMerhaba bende yeni katıldım aranıza 12+3 tryim sürekli takip ediyorum ama şimdi yazabildim çarşamba kontrolüm var ikili test yapılacak cinsiyetinide öğrenirim inşalşahbenim nefes darlığım oluyo sizlerde böyle bişey yaşayan varmı
Nefesim yetmiyo gibi hissediyorum buda beni korkutuyor. Evet sizlede aramızda 2 gün var öğrendinizmi cinsiyetiHoşgeldinn
Aramızda 2 gün var. Benimde azcık yürüyünce nefes nefese kalıyorum ama bence cok normal vucut aşırı efor sarfediyor şimdi. Bir yerde okudum vucut bir dağa tırmanmış kadar cok yorulyormuş
Tuz atmıyorum canım limon sıkıyorum sıkılıyosa o yemeğe, yarın sabah gidicem inşallah canım 2 li taramam da var tansiyonumu da söyliycem belki ilaç verir 14-8 oluyo en fazla canım normalde düşüktür tansiyonum 9-5, 9-6 dır nedense yükseliyo..Canim tuzlu falan kesinlikle yeme yumurta bile yediginde tuz atma doktorun soylemistir perhiz verdimi lutfen dikkat et canim kac cikiyor
Canım benim yaş 37 oldugu için ikili üçlü riskli çıkıyormuş yaptırmamı önermedi doktor. Direk fetel dna yaptırdım bu sabah gelip kan aldılar. 10 güne kadar çıkacakmış sonuçCanım senin testi yaptırmak istemiyorum deme hakkın var. Ben doktoruma siz uygun görürseniz yaptıracağım dedim, ense normal ve burun kemiği izlendi ama yine de yaptırsan iyi olur deyince yaptırdım.
Canım ikili test yaptırmış mıydın? Yoksa direkt olarak fetal dna mı yaptıracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?