Carsamba gunu şekere olcumu tekrar yapilacak aclik 177 cikmis sanirim şeker hastasi teshisi konulacak bu seker cok fenaymis ama konusmada yavaslama olmasida ben hergun konusurum hic farketmedim doktor farketmis ayriyeten onuda cok merak ediyorum insallah bisey cikmaz kizlar
O kadar haklısın ki bugün biraz araştırdım 20. Haftadan sonra sol yana yatılması daha iyiymiş 20. Haftaya kadar sıvı içinde olduğundan bebek bir sorun olmaz yazıyordu
Carsamba gunu şekere olcumu tekrar yapilacak aclik 177 cikmis sanirim şeker hastasi teshisi konulacak bu seker cok fenaymis ama konusmada yavaslama olmasida ben hergun konusurum hic farketmedim doktor farketmis ayriyeten onuda cok merak ediyorum insallah bisey cikmaz kizlar
O kadar haklısın ki bugün biraz araştırdım 20. Haftadan sonra sol yana yatılması daha iyiymiş 20. Haftaya kadar sıvı içinde olduğundan bebek bir sorun olmaz yazıyordu
Pardon canım şimdi okudum annenmiş sen sandım ben son yazdığını okumuşum Rabbim acil şifalar versin İnşallah canım adıyla dua ettim Anneciğine Allah başınızdan eksik etmesin inşallah ❤❤
Suyun içinde yine sadece keseye dayanıyor büyüdüğü için öyle olunca dolardaki baskıları daha fazla hissediyor şey gibi düşün suyun içinde eşine yumruk atmaya çalış vursan da dışarda ki gibi acımaz
Korkulcak bisey deil cnm benim 2 gebeligimde 7 ayda ped kullanmaya basliyorum doktor onemli bisey olmafigini soylemisti hatta ne guzel iste hemen emzircen dedi
Suyun içinde yine sadece keseye dayanıyor büyüdüğü için öyle olunca dolardaki baskıları daha fazla hissediyor şey gibi düşün suyun içinde eşine yumruk atmaya çalış vursan da dışarda ki gibi acımaz
Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. 12 hafta ile bu hafta ikili test yapılacak. Ama takip yaptıracağım hastaneyi henüz seçemedim. Ankara'da olup deneyimini paylaşabilecek olan var mı? Hastane ve doktor adı ile birlikte. Liv-Başak Güler, Medicana-Ayşe Kırbaş ve Başkent hastanelerinden biri olabilir gibi. Ama hastane ile devam etmek mi yoksa muayenehanesi olan bir doktora gidip anlaşmalı bir hastanede doğum yapmak mı daha iyi karar da veremiyorum. Bu konuda tavsiyelere çok ihtiyacım var.