2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ç

Çok geçmiş olsun canım
allah hepinizden razi olsun arkadaşlarim rabbim her birinizin dualarini kabul eylesin inşallah dunya bi yana annem biyana o derece anneme aşığım

allah hepinizden razi olsun arkadaşlarim rabbim her birinizin dualarini kabul eylesin inşallah dunya bi yana annem biyana o derece anneme aşığım❤
Allah şifa versin canım, çok geçmiş olsun. İnşallah her şey yoluna girer. Sanırkm şeker hastalığı tanısı konsa da tedavisi var. Perhiz ve ilaç diye biliyorum iğne de olabilir. Allah dermansız dert vermesin, anneciğini başından eksik etmesin

Allah şifa versin inş.

Canım benim yaş 37 oldugu için ikili üçlü riskli çıkıyormuş yaptırmamı önermedi doktor. Direk fetel dna yaptırdım bu sabah gelip kan aldılar. 10 güne kadar çıkacakmış sonuç
Aaaa en güzelini yapmışsın o zaman canım, yaştan dolayı belliyse ikilinin üçlünün riskli çıkacağı boşuna sana moral bozukluğu olacaktı belki de, tek seferde halletmiş olacaksın biraz masraflı olsa da. İnşallah güzel temiz sonuçlar gelsin bir an evvel

Ben ayrıntılı usg için medipole gitmeyi düşünüyorum , birkaç kez de kontrole gittim.. siz oraya mı gidiyorsunuz ?
Yok canım medicana gidiyordum benim serklaj operasyonum var şuan ki gittiğim doktor atmadı. Araştırmalarım sonucu buraya karar verdim.Evime de çok çok uzak değil diğer hastane çok uzaktı.Doktorunuz kimdi

P Positivevibes canım dün umut beyle görüştüm sağolsun beni çok rahatlattı. Tesadüf hastanedeymiş dosyamı incelemiş ameliyat cd mi izlemiş.Beni aradı ben serklaj atılmasını istiyorum dedi tabi yine size kalmış ama bu asamaya zor geldiniz riske atmazdım yerinizde olsaydınız dedi .Sonra benim yine hastaneden bi arkadaşım var onunlada aramızda 2 gün var transferde çok şükür onunda tuttu hamile.O bana medipol den doktor tavsiye etti randevu aldim görüşmeye gideceğim.Insallah iyi birine denk gelirim

Selam güzel hanımlar Kadir geceniz mübarek olsun.Aranızda 12.haftada bebeğin olduğu yeri sertleşen var mı?Benim bu sabah taş gibiydi portakal büyüklüğünde

Canım benim yaş 37 oldugu için ikili üçlü riskli çıkıyormuş yaptırmamı önermedi doktor. Direk fetel dna yaptırdım bu sabah gelip kan aldılar. 10 güne kadar çıkacakmış sonuç
Ben de 37 yaşındayım. Prenatal genetik test yaptırdım ben de 10.haftamda. onun dışında ikili de yaptırdım ne olur ne olmaz diye :) şimdi 16.haftami bitiriyorum. Detaylı ultrasonum var 3 hafta sonra 20.haftamda

Bu arada 16.haftam bitecek ben daha bebeğe hic birsekilde hissetmiyorum ben de mi bir anormallik var acaba.

Ben de 37 yaşındayım. Prenatal genetik test yaptırdım ben de 10.haftamda. onun dışında ikili de yaptırdım ne olur ne olmaz diye :) şimdi 16.haftami bitiriyorum. Detaylı ultrasonum var 3 hafta sonra 20.haftamda
Canım pretenal genetikte mi yurt dışında yapılan testlerden? Sonucun ne geldi? İkiliyi daha önce mi yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…