Canım benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin anneciğine dert bulunsun dermanı da vardır mutlaka, detaylıca tetkik edilsin önce bir ortaya çıksın belki çok kolay çözümü vardır. Bugün de mübarek gün hem bol bol dua edelim
Allah şifa versin canım, çok geçmiş olsun. İnşallah her şey yoluna girer. Sanırkm şeker hastalığı tanısı konsa da tedavisi var. Perhiz ve ilaç diye biliyorum iğne de olabilir. Allah dermansız dert vermesin, anneciğini başından eksik etmesin
d vitaminime baktıramadım sağlık ocağında. o yüzden konuşmadık doktorla bu durumu. ama evde oceanın d vitamini var. haftaya kontrolde sorup başlayacağım ona
Carsamba gunu şekere olcumu tekrar yapilacak aclik 177 cikmis sanirim şeker hastasi teshisi konulacak bu seker cok fenaymis ama konusmada yavaslama olmasida ben hergun konusurum hic farketmedim doktor farketmis ayriyeten onuda cok merak ediyorum insallah bisey cikmaz kizlar
Canım benim yaş 37 oldugu için ikili üçlü riskli çıkıyormuş yaptırmamı önermedi doktor. Direk fetel dna yaptırdım bu sabah gelip kan aldılar. 10 güne kadar çıkacakmış sonuç
Aaaa en güzelini yapmışsın o zaman canım, yaştan dolayı belliyse ikilinin üçlünün riskli çıkacağı boşuna sana moral bozukluğu olacaktı belki de, tek seferde halletmiş olacaksın biraz masraflı olsa da. İnşallah güzel temiz sonuçlar gelsin bir an evvel
Yok canım medicana gidiyordum benim serklaj operasyonum var şuan ki gittiğim doktor atmadı. Araştırmalarım sonucu buraya karar verdim.Evime de çok çok uzak değil diğer hastane çok uzaktı.Doktorunuz kimdi
Yok canım medicana gidiyordum benim serklaj operasyonum var şuan ki gittiğim doktor atmadı. Araştırmalarım sonucu buraya karar verdim.Evime de çok çok uzak değil diğer hastane çok uzaktı.Doktorunuz kimdi
Duymuştum memnun musun peki .Bana eski tüp bebek merkezimden arkadaşım gökhan yıldırım i tavsiye etti tanımıyorum hakkında bilgi de yok sadece prof ve riskli gebelik doktoru old okudum inş iyi biridir
PPositivevibes
canım dün umut beyle görüştüm sağolsun beni çok rahatlattı. Tesadüf hastanedeymiş dosyamı incelemiş ameliyat cd mi izlemiş.Beni aradı ben serklaj atılmasını istiyorum dedi tabi yine size kalmış ama bu asamaya zor geldiniz riske atmazdım yerinizde olsaydınız dedi .Sonra benim yine hastaneden bi arkadaşım var onunlada aramızda 2 gün var transferde çok şükür onunda tuttu hamile.O bana medipol den doktor tavsiye etti randevu aldim görüşmeye gideceğim.Insallah iyi birine denk gelirim
Selam güzel hanımlar Kadir geceniz mübarek olsun.Aranızda 12.haftada bebeğin olduğu yeri sertleşen var mı?Benim bu sabah taş gibiydi portakal büyüklüğünde
Canım benim yaş 37 oldugu için ikili üçlü riskli çıkıyormuş yaptırmamı önermedi doktor. Direk fetel dna yaptırdım bu sabah gelip kan aldılar. 10 güne kadar çıkacakmış sonuç
Ben de 37 yaşındayım. Prenatal genetik test yaptırdım ben de 10.haftamda. onun dışında ikili de yaptırdım ne olur ne olmaz diye :) şimdi 16.haftami bitiriyorum. Detaylı ultrasonum var 3 hafta sonra 20.haftamda
Ben de 37 yaşındayım. Prenatal genetik test yaptırdım ben de 10.haftamda. onun dışında ikili de yaptırdım ne olur ne olmaz diye :) şimdi 16.haftami bitiriyorum. Detaylı ultrasonum var 3 hafta sonra 20.haftamda