Canım ilk gebeliğinse 20. haftaları bulabiliyor hissetmekBu arada 16.haftam bitecek ben daha bebeğe hic birsekilde hissetmiyorum ben de mi bir anormallik var acaba.
Çok sağol canım inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz yaptırdığımız testlerdenAaaa en güzelini yapmışsın o zaman canım, yaştan dolayı belliyse ikilinin üçlünün riskli çıkacağı boşuna sana moral bozukluğu olacaktı belki de, tek seferde halletmiş olacaksın biraz masraflı olsa da. İnşallah güzel temiz sonuçlar gelsin bir an evvel
Ever prenatal Panaroma yaptırdım 10.haftamda. sonucum iyi geldi, cinsiyete belli oldu. ikili de 12+5 Ken devlet Hastanesi'nde oldu. Şimdi detaylı ultrason için gun verdiler o da 12 Haziran'da 20.haftama girdiğimde. Geçen sene düşük yapmıştım 8.haftamda o yüzden hep bir korkuyla beklemedeyim. Yurt dışında yaşıyorum. Yaz için Türkiye'ye gelecektik uçuşlar durunca gelemedik.burda devam ettirdim.Canım pretenal genetikte mi yurt dışında yapılan testlerden? Sonucun ne geldi? İkiliyi daha önce mi yaptırdın?
İnşallah bu sefer sağlıklıca kucagına alırsın canım. Yurt dışında da bu kadar maliyetli mi bu testler.?Hangi ülkedesinEver prenatal Panaroma yaptırdım 10.haftamda. sonucum iyi geldi, cinsiyete belli oldu. ikili de 12+5 Ken devlet Hastanesi'nde oldu. Şimdi detaylı ultrason için gun verdiler o da 12 Haziran'da 20.haftama girdiğimde. Geçen sene düşük yapmıştım 8.haftamda o yüzden hep bir korkuyla beklemedeyim. Yurt dışında yaşıyorum. Yaz için Türkiye'ye gelecektik uçuşlar durunca gelemedik.burda devam ettirdim.
İrlandadayim. Panaroma testine 430 euro ödedik. Diğerleri ikili test ve detaylı ultrason ücretsiz devlet Hastanesi'nde yaptırıyorum burda.İnşallah bu sefer sağlıklıca kucagına alırsın canım. Yurt dışında da bu kadar maliyetli mi bu testler.?Hangi ülkedesin
Canım benim doktor burun kemiğini gördü, ense kalınlığına da baktı ölçüyü yazdı. Sonra dedi ki asagida kan vereceksin ikili test için. Ama ben gidip vermedim yani doktor ne karışıyor o kadar anlamadım. Üçlü- dörtlü testte sonuca göre müdahale imkanı var, erken teşhis önem arz ediyor. Ama ikili testte tek müdahale şansın kürtaj. Bebeğin engelli olma ihtimali ile, bak kesinlik demiyorum ihtimal ile bebeği aldiririm düşüncesi var ise yaptırilabilir. Diğer türlü niye yaptırilsin. Doktorun değil senin kararın önemli.Kızlar eğer ultrasonda bakinca hersey normalsede ikili testi yapıyorlar yine değil mi
Beim doktorum kesin kararlida
bu ıstıyor yapmazsam kabul etmezkıCanım benim doktor burun kemiğini gördü, ense kalınlığına da baktı ölçüyü yazdı. Sonra dedi ki asagida kan vereceksin ikili test için. Ama ben gidip vermedim yani doktor ne karışıyor o kadar anlamadım. Üçlü- dörtlü testte sonuca göre müdahale imkanı var, erken teşhis önem arz ediyor. Ama ikili testte tek müdahale şansın kürtaj. Bebeğin engelli olma ihtimali ile, bak kesinlik demiyorum ihtimal ile bebeği aldiririm düşüncesi var ise yaptırilabilir. Diğer türlü niye yaptırilsin. Doktorun değil senin kararın önemli.
Canım çok geçmiş olsun. Bu mübarek günde şifa versin Rabbim. Senin de gönlüne ferahlık versin. Nörolojik bir sıkıntı değildir de inşallah, şekerin aşırı yükselmesi konuşmada ve bilincte sorunlara yol acabilir, geçicidir. Annende de oyledir insllah. Hem psikolojik olarak bunaltıcı bir dönem, hem tansiyon hem şeker bünye sarsilmistir, doktor kontrolü ile toparlanır inşallah gönlünü ferah tut. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin, ölmüş olanlara rahmet eylesinKizlar kadir gecemiz mubarek olsun kimin ne derdi varsa rabbim tum dualari kabul eylesinbenimde moralim dunden bu yana cok bozuk annem tansiyon hastasi ve son zamanlarda iyi degilim diyordu bizlerde bu virus korkusundan hastaneye gitmesini istemiyorduk tabi annem bana durumunu cok anlatmamisti hamileyim uzulmeyim diye taaki dun ablam herseyi anlatana kadar annem 11 kilo vermis yemeden icmeden kesilmiş midesi biseyi almiyormus yani hic aclik hissi hissetmiyormus tabi bunun yaninda halsizlik kendi isini gorememeye baslamis buarada bu kadar ayrıntıyı ablamda bilmiyordu yaninda abim var ama oda sokaga cikmak yasak oldugu icin annem cikamiyor psikolojik zannetmis onada ayri sinirlendim ablam ben uzaktayiz elimiz kolumuz bagli bu durum olmasa zaten atlayip giderim neyse dun arastirdim temiz ozel bir hastane buldum oraya yonlendirdim detayli bakilmis şekeri cok yuksek cikmis ve konusmasinda hafif yavaslama hissetmis belli belirsiz onun icinde norolojiye yonlendirmis bayramdan sonra norolojiye gorunecek cok kotuyum kudura bakmayin sizide uzdum belki ama icimi dokmem gerekti lutfen dua bekliyorum hepinizden hamilelerin duasi kabul olurmuş annemin adi şengül
Doktorun da kaprislisi zor vallahi ne diyeyimbu ıstıyor yapmazsam kabul etmezkı
Benim de henüz belli değil, 16. Hafta kontrolünde belli olur insallah. İlk hamileliğim o yüzden cinsiyet için ne bariz bir belirti ne hoş hiç yokBende kaldım canım hiç bir tahmin benimde yok
Canım çok üzülme kendini de bebeğini de yıpratma benim de geçen hafta 3.1 ölçtüler doktor rahatlatacak bir şey de söylemediBebegımın ense kalınlığı 3,5 cıktı fetal dna testı yaptrdım bakalım test sonucu ne cıkck dunyam yıkıldı
aynen cnmDoktorun da kaprislisi zor vallahi ne diyeyim ☺ doktordan memnunsan yaptır gönlü olsun o zaman bunca sıkıntının arasında onun havasıyla uğraşma
Amin canim bu gece kadir gecesi bol bol dua edelimCanım çok üzülme kendini de bebeğini de yıpratma benim de geçen hafta 3.1 ölçtüler doktor rahatlatacak bir şey de söylemediikili test için kan verdim sonuçları yatın alacağım. İnşallah ikimizi de bebeği sağlıklıdır mübarek Kadir gecesi ikimiz için de dua edeceğim. Ben bir haftadır deli gibi araştırıyorum ense Kalınlığı Yüksek çıkıp sağlıkla bebeklerini kucağına alan çok anne var. Rabbim yardımcımız olsun
aynen suratsız sırf tedavıye onla basladım alanında ıyı dıye devam edıyorumDoktorun da kaprislisi zor vallahi ne diyeyim ☺ doktordan memnunsan yaptır gönlü olsun o zaman bunca sıkıntının arasında onun havasıyla uğraşma
12de bellı olmazmı cinsiyetBenim de henüz belli değil, 16. Hafta kontrolünde belli olur insallah. İlk hamileliğim o yüzden cinsiyet için ne bariz bir belirti ne hoş hiç yok
Bende öyleyim canım ilk hamileliğim 12. Hafta doktorum tahmin bile söylemdi Özellikle sordum tahmininiz varmı diye 16. Hafta Göreceğiz dediBenim de henüz belli değil, 16. Hafta kontrolünde belli olur insallah. İlk hamileliğim o yüzden cinsiyet için ne bariz bir belirti ne hoş hiç yok
Benim etrafımdaki herkes kızın diyerek konuşuyor eşimde erkek gibi hissediyorum diyor. Bende de hiç bir his yok cinsiyete dair beni 16. Haftanın sonuna doğru çağırdı birde doktorum çok merak ediyorumBende varım belirtiler bile iki türlü bende tahmin yada his bile yok doktor koz ve erkek olabilir dedi bu haftalarda çok benzer dedi 28 inde gideceğim 15 hafta civarı olacak o zaman kesinleşir herhalde
Hoşgeldin aramızaMerhaba bende yeni katıldım aranıza 12+3 tryim sürekli takip ediyorum ama şimdi yazabildim çarşamba kontrolüm var ikili test yapılacak cinsiyetinide öğrenirim inşalşahbenim nefes darlığım oluyo sizlerde böyle bişey yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?