2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok sağol canım inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz yaptırdığımız testlerden

Canım pretenal genetikte mi yurt dışında yapılan testlerden? Sonucun ne geldi? İkiliyi daha önce mi yaptırdın?
Ever prenatal Panaroma yaptırdım 10.haftamda. sonucum iyi geldi, cinsiyete belli oldu. ikili de 12+5 Ken devlet Hastanesi'nde oldu. Şimdi detaylı ultrason için gun verdiler o da 12 Haziran'da 20.haftama girdiğimde. Geçen sene düşük yapmıştım 8.haftamda o yüzden hep bir korkuyla beklemedeyim. Yurt dışında yaşıyorum. Yaz için Türkiye'ye gelecektik uçuşlar durunca gelemedik.burda devam ettirdim.

İnşallah bu sefer sağlıklıca kucagına alırsın canım. Yurt dışında da bu kadar maliyetli mi bu testler.?Hangi ülkedesin

İnşallah bu sefer sağlıklıca kucagına alırsın canım. Yurt dışında da bu kadar maliyetli mi bu testler.?Hangi ülkedesin
İrlandadayim. Panaroma testine 430 euro ödedik. Diğerleri ikili test ve detaylı ultrason ücretsiz devlet Hastanesi'nde yaptırıyorum burda.

Kızlar eğer ultrasonda bakinca hersey normalsede ikili testi yapıyorlar yine değil mi
Beim doktorum kesin kararlida
Canım benim doktor burun kemiğini gördü, ense kalınlığına da baktı ölçüyü yazdı. Sonra dedi ki asagida kan vereceksin ikili test için. Ama ben gidip vermedim yani doktor ne karışıyor o kadar anlamadım. Üçlü- dörtlü testte sonuca göre müdahale imkanı var, erken teşhis önem arz ediyor. Ama ikili testte tek müdahale şansın kürtaj. Bebeğin engelli olma ihtimali ile, bak kesinlik demiyorum ihtimal ile bebeği aldiririm düşüncesi var ise yaptırilabilir. Diğer türlü niye yaptırilsin. Doktorun değil senin kararın önemli.

bu ıstıyor yapmazsam kabul etmezkı

Merhaba kızlar İstanbul’da oturuyorsanız şuan ikili test için zeynep kamilde boş randevu var haberiniz olsun

Canım çok geçmiş olsun. Bu mübarek günde şifa versin Rabbim. Senin de gönlüne ferahlık versin. Nörolojik bir sıkıntı değildir de inşallah, şekerin aşırı yükselmesi konuşmada ve bilincte sorunlara yol acabilir, geçicidir. Annende de oyledir insllah. Hem psikolojik olarak bunaltıcı bir dönem, hem tansiyon hem şeker bünye sarsilmistir, doktor kontrolü ile toparlanır inşallah gönlünü ferah tut. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin, ölmüş olanlara rahmet eylesin

Bebegımın ense kalınlığı 3,5 cıktı fetal dna testı yaptrdım bakalım test sonucu ne cıkck dunyam yıkıldı
Canım çok üzülme kendini de bebeğini de yıpratma benim de geçen hafta 3.1 ölçtüler doktor rahatlatacak bir şey de söylemedi ikili test için kan verdim sonuçları yatın alacağım. İnşallah ikimizi de bebeği sağlıklıdır mübarek Kadir gecesi ikimiz için de dua edeceğim. Ben bir haftadır deli gibi araştırıyorum ense Kalınlığı Yüksek çıkıp sağlıkla bebeklerini kucağına alan çok anne var. Rabbim yardımcımız olsun

Amin canim bu gece kadir gecesi bol bol dua edelim

Benim de henüz belli değil, 16. Hafta kontrolünde belli olur insallah. İlk hamileliğim o yüzden cinsiyet için ne bariz bir belirti ne hoş hiç yok
Bende öyleyim canım ilk hamileliğim 12. Hafta doktorum tahmin bile söylemdi Özellikle sordum tahmininiz varmı diye 16. Hafta Göreceğiz dedi şimdi 29 mayısı iple çekiyorum

Bende varım belirtiler bile iki türlü bende tahmin yada his bile yok doktor koz ve erkek olabilir dedi bu haftalarda çok benzer dedi 28 inde gideceğim 15 hafta civarı olacak o zaman kesinleşir herhalde
Benim etrafımdaki herkes kızın diyerek konuşuyor eşimde erkek gibi hissediyorum diyor. Bende de hiç bir his yok cinsiyete dair beni 16. Haftanın sonuna doğru çağırdı birde doktorum çok merak ediyorum sağlıklı olsunlarda inş erkekte kızda güzel

Hoşgeldin aramıza
sıcaklar başladığımdan beri bende de var NeFes darlığı ama doktorum normal dedi iki kişilik oksijen alıyorsun dedi

Kizlar dualariniz icin hepinizden tek tek allah razi olsun B bsrhezaren canim bi nemzede olsa icime su serptin cok ama cok sagol inan dunden bu yana surekli arastirma halindeyim evet yapabiliyormus insallah biran once toparlanir rabbim seninde dualarini kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…