2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben sola yatamiyorum kan akisi icin cok iyiymis bebegimi sagda hissediyorum soluma yatinca rahatsiz oluyorum
Canım önemli olan senin rahat hissetmen bence. Sonuçta düz yatma da sağ sol çok farketmez kan akışı için. ileriki haftalarda sola yatınca bebek normal doğum pozisyonuna kolayca giriyormuş bu yüzden önemliymiş bir doktorun canlı yayınında öğrendim

Hepimiz için dua edelim inş benim doktorum ikili teste falan çok güvenmiyor o yüzden yaptırmadım. Hatta bana anlattığı örneklerde de dediğin gibi ense kalınlığı 3 ün Üstünde ölçüyor ama çocuk sağlıklı doğuyor. Bazen Normal ölçülüyor downlu doğabiliyor çocuk. Bu testlere ölçümlere takılma dedi. Hamilelikte güzel düşün güzel geçir hep Moral bozukluğunu önermiyorum dedi. İçini ferah tut hep dua et sağlıklı olsun bebişlerimiz inş

Üçlü dörtlü test ne için yapılıyor?

Amin inşallah sağlıklı olmaları uzun ömürlü olmaları en büyük temennimiz benim bir prensesim olduğu için herkes erkek istiyor ve bekliyor ama bakalım allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Burda okumuştum bir arkadaş yazmış kim olduğunu şuan tam bilmiyorum evet ismi azam duası hertürlü dilek için okunur. Ben cinsiyet için okumayı düşündüm belki o arkadaş yazar.
111 kere oku canım benim ne dinliyorsan sonra dile rabbim saglıklı sıhhatlı evlatlar versin.

Kan sulandırıcı kullanan anneler yazın bu sıcaklarda iğneleri nasıl muhafaza edeceğiz 25 derecenin altında diyor dolaba koysak vururken bi yan etkisi olur mu acaba sertleşme gibi

Ne güzel söylemiş doktorun her doktor bu kadar Anlayışlı yaklaşmıyor ne yazık ki benim doktorum bana hiç bir şey açıklamadığı için eve diken üstünde döndük ne zaman ki bu hikayelere ulaştım yüreğime biraz su serpildi. Doktorunu ve hastaneyi paylaşırsan çok sevinirim. Ben İstanbul Anadolu yakasındayım belki bana da yakınsındır

Bizim ölçüm 0.7 çıktı ama doktor ense tek başına bi anlam ifade etmez deyip ikili test istedi yani sizin içinde tek başına bir anlamı yok ense kalınlığının bir çok şey bir arada olursa risk artıyor ki o bile kesin değil

Evet bazı doktorlar her detayı açıklamıyor. Ki bizler endişeli ve heyecanlıyız doktorumuzun her söylediği Bizi etkiliyor. Sağolsun doktorum çok destek oluyor. Ben Bursa’dayım canım Jinemed Murat Erdemir e gidiyorum.

Kan sulandırıcı kullanan anneler yazın bu sıcaklarda iğneleri nasıl muhafaza edeceğiz 25 derecenin altında diyor dolaba koysak vururken bi yan etkisi olur mu acaba sertleşme gibi
Canım ben kullanmıyorum ama eşim eczacı ona sordum güneş almayan serin bir dolapta saklayabilirler dedi. Buzdolabına gerek yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…