2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Insallah cnm iyi dusun iyi denk gelirsin kotu dusunme. Bence de riske atmamak lazim en azindan baska bi doktorun daha tavsiyesini almis olursun. Bi de umut beye sordun mu dr tavsiyesi var mi

Insallah cnm iyi dusun iyi denk gelirsin kotu dusunme. Bence de riske atmamak lazim en azindan baska bi doktorun daha tavsiyesini almis olursun. Bi de umut beye sordun mu dr tavsiyesi var mi
Oyle Allah karsımıza iyi doktorlar iyi insanlar denk getirsin Direk cihangir beyi dedi hastanedeki doktor ☺☺

Nasılsın canım mide yanmasi için hep gaviskon şurup içerdik hamileler içindi galiba yada hamilelik te rahatlıkla kullanılan bir surup dr una soyle bi istersen yarin
cnm ben bırseu ıcemıyorum hemen kusuyorum r harfı ıle baslayan bır ılacverdı
Onuda ıcemedım
Gavıskonı sorayım bır
Mıde yanmam fena
Sabah safra suyu geldı herhalde

Amın canım ınsallah bende senin için dua edıcem bugun cvs yaptırdım cuma gunu ön sonuc cıkacak benım doktorum 3 ve 3,5 arası ise %93 saglıklı %7 saglıksız ıhtımal var uzme kendını dedı ınsan ıcını yıyor suphe ınsallah rabbım ıkımızınde dualarını kabul eder

inşallah canım benim şu mübarek günde

Kaşıntı bende de var ama sanki sivri sinek ısırmış gibi tek taraflı ama.. birde bazen yanıyor bazen üşüyor
Bir haftaya kadar benimde ayaklar üşüyordu ısıtamıyordum şimdi yangın resmen ateş düşüyor sanki ayaklarıma ondan kaşınıyor hep benim

24 saate bitireceksin canım benim günün her saatinde' de okuyabilirsin rabbim kalbinden geçeni versin sana
Allah razı olsun canım

doğru anladım değilmi

bu saydıklarım birkere ediyor değilmi
3 fatiha 3 ihlas bir ayet el kursi
33 er defa f
erd, Hay, Kayyûm, Hakem, Adl ve Kuddûs tespihi çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…