2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
4kılo vedım cnm
Valla yıyorum kusuyorum o modda
Umarım bebek ıyıdır
Canım ben gitmişken rica edicem doktora bütün kan değerlerime bakılsın diye nasılsa ikili tarama için kan vericez sende çok kilo vermişsin sende baktır istersen belki vitamin b12 vs. Bişey önerebilir canım aklında olsun

Hmm ben şu asamada ılac kullanamıyorum ıste

Kan sulandırıcı kullanan anneler yazın bu sıcaklarda iğneleri nasıl muhafaza edeceğiz 25 derecenin altında diyor dolaba koysak vururken bi yan etkisi olur mu acaba sertleşme gibi
aslında serin ve güneş görmeyen bir yerde muhafaza etmen yeterli. ama ben de ilk hamileliğimdede şimdide hep buzdolabına koyuyorum öyle içim daha rahat ediyo. bi yan etkiside yok sorun olmuyo

Ben bu yüzden hastaneyi değiştirdim canım.. ikili test için başka doktora yönlendirdi ve o doktor da yüzüme bile bakmadı aynen dediğin gibi moralimi bozdu kendi doktorumu da hastaneyi de değiştirdim bende 28 inde randevum var onu bekliyorum

böyleleri yüzünden insanda heves falan kalmıyor gerçekten

Anladım canım farklı bir doktor arayışına girdim çünkü o yüzden sordum
Amin inşallah canım ben bugün ikili test sonucumu almaya gidiyorum ama risk yüksek çıksa bile kendimi çok üzmemeye söz verdim çünkü o da bir tanı testi değil. Olmadı ben de Nifty test yaptıracağım.

Kizlar ben 14 mayis aksamindan beri kusmamistm hala ilacsiz duramiyorm ve mide bulantim var ama en azindan kusmuyordm. Acikinca hemen ekmek, grissini fln yeme ihtiyaci duyuyorm hep hamur isi yiyebiliyorum ki normalde hic sevmezdim, ama sebze yiyemedm. 5 gunde 1.5 kg almisim bile nasil oluyor. Kusarken 2 ayda 2.5 kg vermistm

Canim bende sana yaziyodum guzel haberlerle gel diye bu dr cok degisik en azindan bi tahminde bulin ense kalinligina falandami bakmadi

Haklısın canım

Kendi doktorum çok iyi ama izinliymiş cuma günü gelecekmiş keşke bilseydim randevu da alamıyorum bir türlü mhrs den hep hep dolu çok canım sıkıldı oğluma da bu devlet hastanesinde doğum yaptım ama bunda yapmıycam üniversite hastanesine gidicem artık cinsiyet için de özele gidicem en azından burnumdan gelmez

Dasmer bende 3 kilo vermistim korkma bu donemlerde bebek senden besleniyo insallah su mide bulantilarin gecerde normal hayata gecersin benimde mide bulantim cok yok ama reflum gecmedi yiyemiyorum hale gavisgon kullsniyorum ama cok etki etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…