2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de size güneş kremi soracaktım doktoruna bunu danışan marka öğrenen var mi ya da araştırıp kullanmaya Karar verdiğiniz gebeler için uygun bi marka paylaşırsanız çok iyi olur kizlar
Ben bebeğime mustela 50 faktör almıştım onu kullanıyoruz beraber

Canım hayırlı olsun. Benim bebekte 1 hafta önden gidiyordu. Sana Önceden de doktor erkek demişti şimdi kesinleşti demi.
Sağol canım evet kesin erkek dedi.Seninle doğum tarihimiz aynı şuan doktora göre benim yine değişti 6 kasım yazmış

Son düzenleme:
Kızlar benim cinsiyet netlestigi için artık biseyler almak istiyorum 1-3 ay mi çoğunlukta alsam 3-6 ay mi .0 ay da var 0-3 hangisini çoğunlukta alsam ki e bebek de yenidoğan yazıyor aylık yazmıyor 50 cm çok küçük olmaz mi veya çok kısa kullanır heralde

Son düzenleme:
0 ay 0-3 ay hemen kuculuyormus bi kac tane al dedi arkadasm sadece

Sağol canım evet kesin erkek dedi.Seninle doğum tarihimiz aynı şuan doktora göre benim yine değişti 6 kasım yazmış
Bende gittigimde normalde 12 haftalık olması lazım dı. 13+4 çıktı
Saglıcakla kucagına al inşanlah doktora dedim ne zaman kesinleşir dediki 2 hafta sonra, e bana da randevuyu 6 hafta sonraya verdi. Artık kısmet bence sen artık alışveriş yapabilirsin. Çok şirin oluyor eline ulaştığında

Valla ben bi 0-3 ay zıbın aldım da elim kadar bundan sonrakileri daha büyük almayı düşünüyorum. İki üç takım hastane çıkışı alsak onlar zaten 0-3 aya denk geliyor. Çok beğendiklerimi büyük almaya karar verdim açıkçası

50 cm olanları en Sona sakla bebek kilolu doğarsa direk 1-3 aydan başlarsın.. 3 civarı doğarsa 1-2 adet alırsın.. kaliteli aldığın şeyleri genelde büyük al uzun süre giyer yani 3-6 falan alırsın 6-9 alırsın 1-3 ay 1 yada maksimum 2 ay giyer.. bebek küçük doğarsa 3 kilo altı olursa o zaman 50 cmleri de 15-20 gün giyer belki biraz daha fazla.. ilk doğduklarında avuç içi kadar oluyorlar 1-2 aya büyüyorlar hemen

Randevu bulmak zor canım neyse bekliycez artık yapacak bişey yok :)

kızlar bana önceki gebeliğimde doktor SOLANTE nin güneş kremini tavsiye etmişti hamileler için. onu alabilirsiniz. bende şu an avene var onı kullanıyorum.

kıyafeti 0-3 çok almayın. 1 ay anca giyiliyor. 2 tane hastane çıkışı 3 tane de takım olsa yeter yani.hediye de geliyor. ben 3-6 tulum aldım şu ana kadar. 0-3 alışveriş yapmadım henüz.

Ben de şunu merak ediyorum araştırdığımda zıbınlar genelde bacaksız oluyor bacakları için bir daha alt almak gerek heralde onların ama o da takım değil bir de yeni doğmuş bebeğin göbek bağına değmemesi iyi olmaz mı direk uzun bacaklı zıbın daha iyi olur diye düşündüm. Şimdi yaz diye mi acaba hep zıbınlar kısacık bacaksız. Sonuçta kış bebeği olacakları için biraz daha beklicem heralde üst baş almak için. Beni en çok daha büyük şeyler korkutuyo beşik ana kucağı vb şeyler

Ne güzel seninki devamlı öne geliyor=) Benim de 3 4 gün önde gidiyordu ama dr sata göre hesaplanır doğum tarihi dedi önde gitmesi gelişimin güzel olduğunu gösterir dedi, hatta sezeryan olursa da 11.11den önce almayın dedi hatta 11.11 tarihini de çok beğendi o gün doğsun güzel olur dedi=)

Bu mu cnm dediğin solante hamileler için olan

Doğru diyorsun 2 hafta giyilecek gibi duruyor bende 3 -6 alayim bi tek bady lerini doğmaya yakın bedenine göre alayim diyorum

Fikir olsun ayaksız tulum lar çok iyi olck birde kış bebekleri oldukları örgü den falan çok hoş

Eklentiler

• Screenshot_20200520_160019.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20200520_155958.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20200520_155935.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20200520_155946.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20200520_160227.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…