2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaaa çok güzel olur benim en büyük korkum 10 kasım a denk gelmesi Şimdi 6 kasım a denk geliyor eşim de bir galatasarayli olarak bu tarih bizim için hiç iyi şeyler hatırlatmiyor diyor

Peki canım ben 3-6 ay alayim şimdilik. Zaten hastane çıkışını yaptırmayı düşünüyorum hazır erkek bebekler için pek bisey yok o da ufak gelir bi kaç parça da 1-3 takımlar alırım yeterli olur.Ben zaten bebekler geniş rahat giyinsin istiyorum dar seyleri hiç sevmiyorum

Doğru diyorsun 2 hafta giyilecek gibi duruyor bende 3 -6 alayim bi tek bady lerini doğmaya yakın bedenine göre alayim diyorum
Aynen canım o yüzden ben de çok beğendiğim bir şey varsa onları büyük beden olarak alacağım. Doğuma yakın ilk zaman giyeceklerini almayı düşünüyorum

Nasıl kızlar bunları almayi düşünüyorum. Renk seçeneği pek yok gri,mavi,yeşil, sarı

Eklentiler

• Screenshot_20200520-160709_ebebek.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20200520-160720_ebebek.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20200520-160750_LCWaikiki.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200520-160853_LCWaikiki.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200520-161127_LCWaikiki.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200520-161224_LCWaikiki.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 34
Kzlar bu solanteyi alıyım dedim ama cok yağlı katman kalıyor demişler yorumlarda gerçi makyaj yapmıyorum ama cildim sivilceye yatkındı geçen sene biraz sıkıntı oldu cildimde zor toparladım korkuyorum sivilce yapmasin

Nasıl kızlar bunları almayi düşünüyorum. Renk seçeneği pek yok gri,mavi,yeşil, sarı
Bence süper cok da mavi pembe yapmamak gerek ilerde kardesleri olursa da giyer bi de arkadasim bana kruvaze olanlardan almamı önerdi giydirmesi kolay bunlar da genelde oyle o yuzden iyi bence

Yaaa çok güzel olur benim en büyük korkum 10 kasım a denk gelmesi Şimdi 6 kasım a denk geliyor eşim de bir galatasarayli olarak bu tarih bizim için hiç iyi şeyler hatırlatmiyor diyor
Hahahahah aynen benim de en yakın arkadaşımın geçen sene 6 kasımda doğdu onun da eşi gs'li, ben de sıkı gs'liyimdir. O gün real madrid maçı vardı ve yine 6 gol yemiştik Neyse eşin için güzel şeyler hatırlatmaya başlar belki bundan sonra. 10 kasımdan neden korkuyosun cnm ne olacak 9u5 geçe yas tutarsınız akşamına doğumgünü kutlarsınız.

Hmm ben şu asamada ılac kullanamıyorum ıste
Canım kilon kaç zayıfsan eğer ekstra vitamin vs serum isteyebilirsin doktorundan. Ben 47 kg ım serum istedim geçenlerde. Smdi hala dogru duzgun yemek yiyemesemde meyve flan az az yiyorum
Ben de size güneş kremi soracaktım doktoruna bunu danışan marka öğrenen var mi ya da araştırıp kullanmaya Karar verdiğiniz gebeler için uygun bi marka paylaşırsanız çok iyi olur kizlar
Ben doktoruma danıstım solante pregna al dedi birde cok beyazım hemen çil leke olabiliyor. Aldım kullanıyorum komodojenik degil sivilce yapmaz o yuzden paraben alkol vs hiçbir zararlo içerik yok o hoşuma gitti. Yapısı yogun zor emiliyor tek sıkıntısı bu ama ben cok beğendim koruyuculugu baya yuksek. Eczanede sordum 175 tl idi n11 den aldım 150 tl ye

Ben de aldım şimdi go dermo diye bi yerden 139 a hatta multivitaminim de azalmış onu da aldım. Cok dikkat etmemiz lazım hamilelik lekeleri cok sınır bozucu olabiliyor.

Ben de size güneş kremi soracaktım doktoruna bunu danışan marka öğrenen var mi ya da araştırıp kullanmaya Karar verdiğiniz gebeler için uygun bi marka paylaşırsanız çok iyi olur kizlar
Sulenta pregna canım,eczaneye de sordum çok iyi dedi,azcik pahalı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…