2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bence süper cok da mavi pembe yapmamak gerek ilerde kardesleri olursa da giyer bi de arkadasim bana kruvaze olanlardan almamı önerdi giydirmesi kolay bunlar da genelde oyle o yuzden iyi bence
Dimi bende çok sevmiyorum erkeğe hep mavi kiza hep pembe ye boğuyorlar. Sarı, su yeşili, kırmızı, gri ağırlıkda olur galiba

Yaaa çok tatlısın ben real madrid unutmusum gelince onu da hatırlatayım

vıtamın kullanıyorum eletenal dıye

Nasıl cıktı canım sonucun

Avene Bende var her zaman kullanıyordum ama gebelikte olur mu bilmiyorum. Sen sordun mu doktoruna canım? Ben haftaya gidecem kontrole o zaman soracağım

Kızımı 3250 gr 50cm doğurdum. İlk birkaç gün içinde 2800’e düştü, doğum kilosunun %10’u kadarını kaybedebiliyorlar. Ardından çok hızlı kilo aldı ve 1. Ayında 1,5 kilo almış haliyle hastane çıkışı artık olmamaya başladı. Yani 4,5 kilo civarında hastane çıkışı olmuyor artık. Ben 1. Ayına kadar 0-3 aylık 5 takımla rahat idare etmiştim sık yıkanıyorlar zaten. Fikir olsun sizlere de.

Yaaa çok güzel olur benim en büyük korkum 10 kasım a denk gelmesi Şimdi 6 kasım a denk geliyor eşim de bir galatasarayli olarak bu tarih bizim için hiç iyi şeyler hatırlatmiyor diyor
Ben 10 Kasım doğumluyum bebeğimin doğum tarihi 29 Kasım görünüyor sezeryn olacağım için 10 Kasım olmasını isterim. 1 ölür 1000 doğarız diyorum

Nasıl kızlar bunları almayi düşünüyorum. Renk seçeneği pek yok gri,mavi,yeşil, sarı
Oyy çok şekerler çok erkek bebekler için renkler hep böyle. Sen bir de içinde bebişinle düşün bunları ah ah nasıl tatlı oluyorlar yersin direkt allahım o günleri de göstersin

Tayinim çıkarsa eğer doğumum buradaki doktoruma denk gelmeyecek oda Samsun’da Tolga beyi önermişti nette yorumları pek beğenmedim. Sende biraz muzdaripsin galiba bu konuda. Randevun nasıl geçti?
Cnm bıraz agresif ama alanında uzman ıyı
Bugün ıyıdı bneım ıkılıteste kanverdım
Haftaya çıkacak
Ama ıste herks onu önerdi
Cok soru sormak zor buna
Ama bastan berı devam ettıgım ıcın bırakmadım
Birde sonzamanlarda ıyı davranıyor
Uyarı aldı herhalde
Ama sorunsuz guvenyorsun tuhaf bırsey

Nasıl cıktı canım sonucun
Canım çok şükür Rabbim yüzüme güldü sonuçlarım gayet iyi çıktı doktor sen yine de Nifty test yaptır istersen dedi ama sonuçlar iyiden sonrasını pek duymadım açıkçası Güzel Allahım senin de yüzüne gülsün evladını sağ Salim sana bağışlasın inşallah canım

Çok tatlı ama benden öyle bi bebek olmaz .anne baba kumral .kel bebekleri çok seviyorum
Yaa ben sariyim gozlerim renkli oglum dogdu saclar simsiyah gözler kahverengi ayni baba ben şokk hic mi bana cekmedi diye sonra kan grubunu benden almis duydum cok sevinmistim niye boyle bir rekabete girdiysem gülüyorum simdi bide doğum yaptığim gece sabaha kadar anneme bu nasil guzel bebek anne benim bebegim cok guzel dedim durdum hayran hayran simdide cok yakisikli oglusum ama o zamanki resimlere bakinca cok cirkinmis bana gorunen hali bambaskaydi diyorum

Aynı benim kuzum da 3255 doğdu 2800 e düştü 1 ayda 3800 oldu 2. Ayda 5.800 çok hızlı kilo alıyorlar ilk başta 2 ayda 3-6 ay takımları giydirmek istemiştim ve hayal kırıklığı yaşamıştım göbek komşu sıkmıştı

benim kız da aynı babası gerçekten daha kimse şunu senden almış demedi bana eşim benim tam tersimdir.. ben aşırı beyaz tenli siyah saçlı küçük kahve gözlerim vardır.. eşim kocaman yeşil gözlü kapkara tenlidir.. kızım bronz tenli kara kocaman gözlü saçlar kahve oldu

Bu arada bir erkek bebek haberi de ben vereyim bir paşa da bizim evimize neşe getirecek inşallah
Gözün aydın canım gün geçtikçe erkek bebek haberleri alıyoruz ne güzel.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sende tuttu mu cinsiyet tahminleri Çin Rus kese bebek vs

Kızlar benim bebeğim 15 h 4 g boyu 13cm 130gr kilosu ....sizin nasıl bana çok iri geldi de dr sordum tosun dedi

Kızlar benim bebeğim 15 h 4 g boyu 13cm 130gr kilosu ....sizin nasıl bana çok iri geldi de dr sordum tosun dedi
Şu an kaç haftadasın bilmiyorum ama ben oğlumda bu haftada gitmiştim 125 gr dı hatta doktor yarım margarin kadar olmuş demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…