2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynı durum bende de var canım resmen 5 aya yakındır isteğim yok geçici mi bende çok merak ediyorum.

bende de tam tersi istek var bu ara. ama yine de temkinli olarak devam ediyoruz. az ve öz

Hem isteksizlik hemde bebeğe bişey olur mu korkusu var bende eşimde bile istek bırakmıyorum böyle olunca
o kaygıyla ilk gebeliğimde ve sonrasında nerdeyse 12 ay bacı kardeş olduk eşimle.ilk 4 ay doktor yasaklamıştı lekelenmeler sebebiyle. sonradan tekrar alışmak o kadar zor olduki. bir de uzaklaşıyorsun çok fazla. o da ilişkiyi ister istemez yıpratıyor. bu gebeliğimde herşey yolunda olursa öle birşey yapmayacağım dedim ve 12.hafta sonrası devam ettik. bebeğe birşey olma ihtimali yok. sorunsuz bir gebelikse bence rafa kaldırmayın hiç

bende bu akşam baya hissettim benim miniği. özellikle öne bükük oturunca ve sırt üstü uzanınca hissediyorum bende.

Aynı durum bende de var canım resmen 5 aya yakındır isteğim yok geçici mi bende çok merak ediyorum.
Bende normal olurdum sanki ama ne bileyim garip geliyor eşime belli etmemek için çok uğraşıyorum ama ister istemez anlıyor
Kızlar tehlikeli degilmi ilişki gebelikte
Yok canım düşük riski vs yoksa normal devam edebilirsiniz.. boşu boşuna uzaklaşmayın eşinizden araya soğukluk giriyor ister istemez ilişki bir şekilde yıpranabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…