2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hayırlısı inşallah canım :) benim 2 yaşında bıcırık bi oğlum var canım bunu da kız istiyorum valla Rabbim biliyo içimi :) ama nasip tabiki ikisi de oğluma kardeş olacak inşallah

Hayırlısı inşallah canım :) benim 2 yaşında bıcırık bi oğlum var canım bunu da kız istiyorum valla Rabbim biliyo içimi :) ama nasip tabiki ikisi de oğluma kardeş olacak inşallah
Allah bağışlasın İnşallah sağlıklı bir de kızın olur küçük kardeşin kız olması çok avantajlı oluyor. Kendimden biliyorum süper bişi küçük kız kardeş olmak abinin yanında

İnşallah canım benim çok isterim valla sahip çıkar abisi şimdi de karnımı öpüyo kadeşimmm diyo seviyo karnımı

Kizlar bana yardimci olurmusunuz bir bilginiz varmi ben sonuctan hic bisey anlamadim

Eklentiler

• 6360D155-5DEC-4FD8-A0E8-0F5348E66444.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 23
Aynen Canım deneyip karar veririz artık burada 3 hastane var 1 i özel 1 i devlet diğeri de üniversite hastanesi bakalım bi cinsiyeti öğrenelim de inşallah :)

Bu arada senin oğlun olacak gibi hissediyorum

ayne güzel hissetmişsin canım sağlıklı olsun da inşallah kızım var diye erkek olursa süper olur

Canım hastaneye gelince aslında en önemlisi doktor tabiki yorumlara bak yine ona göre 3 hastaneyi de dene hangi doktora için ısınırsa onda karar kıl.. benim diğer hastanede doktorum iyiydi ama diğer doktoru hiç beğenmedim o yüzden değiştirdim.. eminim acil durum olursa pişman olacağım..

a

abisi korur kardeşini her zaman ama bazı abiler de tam abi oluyor

İnşallah canım benim çok isterim valla sahip çıkar abisi şimdi de karnımı öpüyo kadeşimmm diyo seviyo karnımı
Ay ne güzel maşallah benim kız gelip gidip kafa atıyor 28 inde tam 2 olacak.. konuşma zaten kelime şeklinde hele kardeş olayını anlatamam herhalde aklı o kadar etmiyor henüz..

B balaabaaann canım kombine risk olması lazım bu sonuçlara göre kombine risk hesaplanıyor ona göre down sendromu riski var veya yok deniyor

Kızlar birde bende aşırı derece cinsel isteksizlik oldu.. hiç istemiyorum resmen.. bu durum geçici mi acaba? Öncekilerde nasıldı hatırlamıyorum ama bu kadar nefret ettiğimi de hatırlamıyorum açıkçası

İyi fikir valla bencede git inş öğrenirsin. Önceden öğrenirsem Benim doktor anlar şaşırmayan tepki verdiğmde eşimde sabredelim zamanında gidelim bişe olmaz diyor ama ben çok merak ediyorum.

İnşallah canım nasip bakalım benim oğlum da 6 mart doğumlu her ay baya bişeyler öğreniyolar hele ki kızlar daha bi cimcime oluyo valla yeğenim de kız 4 haziranda 2 yaş olcak o kadar farklı ki hareketleri balkonda karınca görmüş geçen gel karınca acıktın mı mama veriym mi diyomuş benim oğlum görse eline alır ezer öldürür o dakika eminim

İyi fikir valla bencede git inş öğrenirsin. Önceden öğrenirsem Benim doktor anlar şaşırmayan tepki verdiğmde eşimde sabredelim zamanında gidelim bişe olmaz diyor ama ben çok merak ediyorum.
Sen öğrenirsin artık canım kesin benden sonrakiler bile öğrendi hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…