Bende normal olurdum sanki ama ne bileyim garip geliyor eşime belli etmemek için çok uğraşıyorum ama ister istemez anlıyor
Yok canım düşük riski vs yoksa normal devam edebilirsiniz.. boşu boşuna uzaklaşmayın eşinizden araya soğukluk giriyor ister istemez ilişki bir şekilde yıpranabiliyor
Ya bnde tam bu konuyla ilgili yazcaktım bnde henüz hissetmiyorum normal mi bu 16. Haftaya girdik sadece yatınca karnımın şekli değişmiş olursa anlıyorumki hareket etmiş, ama zerre his yokk
Bir de sanki 1 numara oğlumda daha erken hissetmiştim hareketini, 2. nin henüz cinsiyeti belli değil acaba kız mı bu diyorum miskinlikten mi oynamıyo anlamıyorumki
bilemiyorum vallahi ya 20. Hafta da baya geç geldi kulagıma, oğlum baya erken hareketlenmişti, hareketsizliğini belki bu kız diye yoruyorum ben de kimbilir
o kaygıyla ilk gebeliğimde ve sonrasında nerdeyse 12 ay bacı kardeş olduk eşimle.ilk 4 ay doktor yasaklamıştı lekelenmeler sebebiyle. sonradan tekrar alışmak o kadar zor olduki. bir de uzaklaşıyorsun çok fazla. o da ilişkiyi ister istemez yıpratıyor. bu gebeliğimde herşey yolunda olursa öle birşey yapmayacağım dedim ve 12.hafta sonrası devam ettik. bebeğe birşey olma ihtimali yok. sorunsuz bir gebelikse bence rafa kaldırmayın hiç
Haklısın canım alışmak tekrar zor oluyor. Hatta acı hissediyorum yanma hissi gibi hiç bir isteğim kalmıyor benim. Herhangi bi risk yok ama hala yapabilmiş değilim.
Cok net minik tekme ama ben tanıdığın için hemen ayirdim idrara sıkışıp yeri darken vurdukları öyle belli oluyor ki diğer çocukların isimleriyle çok uyum aramıyorum canim. Ama kerim çok güzel onun gibi klasik isimler istiyorum yeni isim değil kerim çok yakınimda var onu koyamam
Kızlar ilk aylar herşeyden tiksindigimiz için ilişkiyi de istememek normal ama 2. Trimestir da normale döndük bizde ve bu beni cok mutlu etti kendimi çok kötü hissediyordum esime karşı da sorumluluk duygum vardı o konuda da rahatladım artik benim istek konusu eskisi gibi olmasada düzeldi bir arkadaşımızın dediği gibi az ve öz devam karı koca olduğumuzu unutmayacak kadar
beni doktor bu zamana kadar hep 2 haftada 1 çağırdı. bu haftalar 3lü test haftası sanırım. ona göre çağırıp bakılması gereken şeylere bakıyor usgde. test yaptırmıyoruz ama. çarşamba yine kontrolüm var. ondan sonra tahminim 20de çağırır ama ben o arada kardiyolojiye gideceğim için yine 2 hafta sonra kesin giderimzaten ayda 300tl veriyorum. 2 haftada bir gitmek mantıklı birine para vermemiş oluyorum
Canım bu test iki sayfa çıktı aliniyo a.sen kendi bilgisayarında goremeyebilirsin benimde öyle oldu hastaneden aldım sonucu istatistik değerleri olan sayfaya göre sonucdegerlendiriliyor
Neden erken olsun ki ? 20. Hafta en erken değil ayrıca, 16. Haftada hissetmeye başlayabilirsiniz ama özellikle ilk gebelikse bu 24. Haftaya kadar uzar derler doktorlar, bana doktorum böyle açıkladı.. 2. Gebeliğini yaşayan eltim çok daha erken 15.haftasında hissetmeye başlamıştı.
Kızlar ilk aylar herşeyden tiksindigimiz için ilişkiyi de istememek normal ama 2. Trimestir da normale döndük bizde ve bu beni cok mutlu etti kendimi çok kötü hissediyordum esime karşı da sorumluluk duygum vardı o konuda da rahatladım artik benim istek konusu eskisi gibi olmasada düzeldi bir arkadaşımızın dediği gibi az ve öz devam karı koca olduğumuzu unutmayacak kadar
Hissetme işine gelince ben ilk bebeğimde 14 te hissetmeye başlamıştım ama çok zayıftım o dönemde muhtemelen etki etmiştir göbek yağı yoktu kızımda uzun süre hissedemedim çünkü plesenta ön duvardaydı kendi arkada kalıyordu.. bunda geçen gün bariz hissettim ama sık Olmuyor bizim pozisyonumuz bebeğinki gücü herşey değişiyor
beni doktor bu zamana kadar hep 2 haftada 1 çağırdı. bu haftalar 3lü test haftası sanırım. ona göre çağırıp bakılması gereken şeylere bakıyor usgde. test yaptırmıyoruz ama. çarşamba yine kontrolüm var. ondan sonra tahminim 20de çağırır ama ben o arada kardiyolojiye gideceğim için yine 2 hafta sonra kesin giderimzaten ayda 300tl veriyorum. 2 haftada bir gitmek mantıklı birine para vermemiş oluyorum
arkadaşlar Samsunda oturan varsa Atakum taraflarında Uğur Turhan diye bir perinatolog var. bugün fiyat için aradım 400tl imiş tek bebek. bilginiz olsun
Neden erken olsun ki ? 20. Hafta en erken değil ayrıca, 16. Haftada hissetmeye başlayabilirsiniz ama özellikle ilk gebelikse bu 24. Haftaya kadar uzar derler doktorlar, bana doktorum böyle açıkladı.. 2. Gebeliğini yaşayan eltim çok daha erken 15.haftasında hissetmeye başlamıştı.
Bilemedim yani normalde 20. Haftada hissedebilirsiniz denir bebeğin hareketlerini. Hissetmeyen arkadaşlar kendilerini kötü hissetmesinler diye dedim. Hareket hissedene lafım yok.