2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım ben de geçenlerde hissediyordum 2 gündür hiçbirşey hissetmiyorum. Panik oldum

arkadaşlar Samsunda oturan varsa Atakum taraflarında Uğur Turhan diye bir perinatolog var. bugün fiyat için aradım 400tl imiş tek bebek. bilginiz olsun
Canım çok duydum o doktoru ayrıntılı usg için gitmeyi düşünüyorum. Sen şu an nereye gidiyordun ayrıntılı için mi düşünüyorsun

sabah kardiyoloji 11 8 ölçtü
Normalde 9 5 10 5 gibiydi
2 haftadır 12 8 11 8 boyle
Ne zaman cikicak holter cnm
Ben aksam olcmeye devam ettm 9a5ti . Gece kalkip kustum sonra bidaha olctm 11e7 cikti. Ya yukselince kusuyorm ya kusunca yukseliyo cozemedim. Sen de kusunca mi yukseliyo cozebildn mi

Ben de Kerim'in anlamını çok beğeniyorum oğlum olsaydı düşünürdüm

Merhaba kızlar 2 li test sonucum bu şekilde bu gün doktora göstericem ama yorumlayabilen var mı merak ettim

Eklentiler

• 4C5FDBA4-3BA1-4525-A3D5-3FBD752B2D87.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 67
Canım çok duydum o doktoru ayrıntılı usg için gitmeyi düşünüyorum. Sen şu an nereye gidiyordun ayrıntılı için mi düşünüyorsun
ben ercan demire gidiyorum özel muayenehanesine. o kendisi yapıyor ayrıntılıyı.ama yine belki ikinci bir göz olarak tercih edebilirim o doktoru. yoksa kendi doktorumdan memnunum.

Ben aksam olcmeye devam ettm 9a5ti . Gece kalkip kustum sonra bidaha olctm 11e7 cikti. Ya yukselince kusuyorm ya kusunca yukseliyo cozemedim. Sen de kusunca mi yukseliyo cozebildn mi
kusarken vücutta bir basınç oluyor öğürtüden. o sebeple tansiyonun oynaması bence normal.

valla çıkardım buugn
Doktor 11 7 genel olarak dedi
Arada stresten cikmis olabildi dedi
20.haftayakadar ilaç yokfedi
Hegrun olcecen dedi
Kusma 2gundur yok sadce bulantim var oyle iste
Kusma 2gündür şükür terkettibeni

Canım gözün aydın sonunda öğrendin cinsiyeti. Kız istiyordun ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Hepsi size ve vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Ben mert ve emir isimlerini de severim. hem modern hem klasik. Biri eşim diğeri kardeşim =) Oğlum olursa ben de kerem düşünüyordum.

valla çıkardım buugn
Doktor 11 7 genel olarak dedi
Arada stresten cikmis olabildi dedi
20.haftayakadar ilaç yokfedi
Hegrun olcecen dedi
Kusma 2gundur yok sadce bulantim var oyle iste
Kusma 2gündür şükür terkettibeni
Çok şükür ya, geri gelmez inşallah. Beni de büyük ölçüde terk etti ama çok acıkır ve ağzıma bişey atamazsam, çok yorulursam yine çıkartıyorum. Dün yine 2 kere çıkardım yorgunluktan uyuyamamaktan. Onun dışında 1 haftadır 3 kere fln kustm sadece. inşallah o da geçer tamamen. İlacı hala bırakamadım ama=( İçmezsem anında başlıyorum öğürmeye yaa..

Benim istahim yok
Birde soyle midem yaniyor
Ogurmelerim devam ediyor iste

Hoşgeldin aramıza canim, rabbim sağlıkla kucağına aldirsin ins

Selam herkese...ikinci hamileliğim bu ilkinden tüp bebekle ikizlerim oldu bu da süpriz oldu kendiligindenkasimda dogumum var allah nasip ederse.. rabbim hepizmize kucagina almayı nasip etsin bebeklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…