Hissetme işine gelince ben ilk bebeğimde 14 te hissetmeye başlamıştım ama çok zayıftım o dönemde muhtemelen etki etmiştir göbek yağı yoktu kızımda uzun süre hissedemedim çünkü plesenta ön duvardaydı kendi arkada kalıyordu.. bunda geçen gün bariz hissettim ama sık Olmuyor bizim pozisyonumuz bebeğinki gücü herşey değişiyor
arkadaşlar Samsunda oturan varsa Atakum taraflarında Uğur Turhan diye bir perinatolog var. bugün fiyat için aradım 400tl imiş tek bebek. bilginiz olsun
Ne zaman cikicak holter cnm
Ben aksam olcmeye devam ettm 9a5ti . Gece kalkip kustum sonra bidaha olctm 11e7 cikti. Ya yukselince kusuyorm ya kusunca yukseliyo cozemedim. Sen de kusunca mi yukseliyo cozebildn mi
Cok net minik tekme ama ben tanıdığın için hemen ayirdim idrara sıkışıp yeri darken vurdukları öyle belli oluyor ki diğer çocukların isimleriyle çok uyum aramıyorum canim. Ama kerim çok güzel onun gibi klasik isimler istiyorum yeni isim değil kerim çok yakınimda var onu koyamam
ben ercan demire gidiyorum özel muayenehanesine. o kendisi yapıyor ayrıntılıyı.ama yine belki ikinci bir göz olarak tercih edebilirim o doktoru. yoksa kendi doktorumdan memnunum.
Ben aksam olcmeye devam ettm 9a5ti . Gece kalkip kustum sonra bidaha olctm 11e7 cikti. Ya yukselince kusuyorm ya kusunca yukseliyo cozemedim. Sen de kusunca mi yukseliyo cozebildn mi
Mrb kızlar yeni katıldım araniza insallh Bende mart annesi olucam allah nasip ederse insallh hepimizin hamilelikleri ıyi geçer ilk bebeyim olucak benim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ikili test ultrason ölçümlerim ıyi cikti çokşükür
valla çıkardım buugn
Doktor 11 7 genel olarak dedi
Arada stresten cikmis olabildi dedi
20.haftayakadar ilaç yokfedi
Hegrun olcecen dedi
Kusma 2gundur yok sadce bulantim var oyle iste
Kusma 2gündür şükür terkettibeni
Cok net minik tekme ama ben tanıdığın için hemen ayirdim idrara sıkışıp yeri darken vurdukları öyle belli oluyor ki diğer çocukların isimleriyle çok uyum aramıyorum canim. Ama kerim çok güzel onun gibi klasik isimler istiyorum yeni isim değil kerim çok yakınimda var onu koyamam
Canım gözün aydın sonunda öğrendin cinsiyeti. Kız istiyordun ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Hepsi size ve vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Ben mert ve emir isimlerini de severim. hem modern hem klasik. Biri eşim diğeri kardeşim =) Oğlum olursa ben de kerem düşünüyordum.
valla çıkardım buugn
Doktor 11 7 genel olarak dedi
Arada stresten cikmis olabildi dedi
20.haftayakadar ilaç yokfedi
Hegrun olcecen dedi
Kusma 2gundur yok sadce bulantim var oyle iste
Kusma 2gündür şükür terkettibeni
Çok şükür ya, geri gelmez inşallah. Beni de büyük ölçüde terk etti ama çok acıkır ve ağzıma bişey atamazsam, çok yorulursam yine çıkartıyorum. Dün yine 2 kere çıkardım yorgunluktan uyuyamamaktan. Onun dışında 1 haftadır 3 kere fln kustm sadece. inşallah o da geçer tamamen. İlacı hala bırakamadım ama=( İçmezsem anında başlıyorum öğürmeye yaa..
Çok şükür ya, geri gelmez inşallah. Beni de büyük ölçüde terk etti ama çok acıkır ve ağzıma bişey atamazsam, çok yorulursam yine çıkartıyorum. Dün yine 2 kere çıkardım yorgunluktan uyuyamamaktan. Onun dışında 1 haftadır 3 kere fln kustm sadece. inşallah o da geçer tamamen. İlacı hala bırakamadım ama=( İçmezsem anında başlıyorum öğürmeye yaa..
Mrb kızlar yeni katıldım araniza insallh Bende mart annesi olucam allah nasip ederse insallh hepimizin hamilelikleri ıyi geçer ilk bebeyim olucak benim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ikili test ultrason ölçümlerim ıyi cikti çokşükür
Selam herkese...ikinci hamileliğim bu ilkinden tüp bebekle ikizlerim oldu bu da süpriz oldu kendiligindenkasimda dogumum var allah nasip ederse.. rabbim hepizmize kucagina almayı nasip etsin bebeklerini