2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar kanal tedavisinde kullanılan sinir öldürücü ilacın bebeğe zararı olur mu? anestezisiz tedavi oluyorum çok şükür ağrım olmuyor işlem sırasında ya da katlanabilir bir ağrı oluyor. ama sinir öldürücüyü enjekte edecek başka çare yok, bilen var mı?

Bende oğlan olursa kerem istiyorum eşim iki isimli olsun diyor keremin yanına bişe uyduramadım daha

Selam herkese...ikinci hamileliğim bu ilkinden tüp bebekle ikizlerim oldu bu da süpriz oldu kendiligindenkasimda dogumum var allah nasip ederse.. rabbim hepizmize kucagina almayı nasip etsin bebeklerini
Selam canım. Kaç yaşında tüp bebek yaptırdın? 5. Gün embriyosu muydu. Tekrar kaç yıl geçtikten sonra hamile kaldın?

Kızlar merhaba 12+5 im bugun 1 aydır siddetli bas agrısı çekiyorum aranızda aynı sikayetleri olan varmı
Canım ben varım aslım migren hastasiyim ve hamilelikte de cok zor gunler geçirdim parol la kolonyayla geçirmeye calistim 3 gün sürdüğü oldu

Benim ağrılarımı zofer zofran yada onzyd bulantı ilaci var ya o inanilmaz tetikledi zaten içinde yazan tek yan etkisi baş ağrısı ydı onu kullanmadım eğer kullanıyorsan haberin olsun cok bas ağrısı yapiyor simdi de zaman zaman oluyor bas ağrısı cok zor hamilelikte

Merhaba, aranizda asiri mide yanmasi yasayan var mi? Ne yiyecegimi sasiriyorum. Ne yemegi yapacagim fln... onerileriniz olur mu

Merhaba, aranizda asiri mide yanmasi yasayan var mi? Ne yiyecegimi sasiriyorum. Ne yemegi yapacagim fln... onerileriniz olur mu
Süt ve ekmek iyi gelir mide yanmasına ama sürekli yanıyorsa mide koruyucu isteyebilirsin doktorundan inde bol kalsiyum oluyor iyi geliyor

Selam canım. Kaç yaşında tüp bebek yaptırdın? 5. Gün embriyosu muydu. Tekrar kaç yıl geçtikten sonra hamile kaldın?
28 yasımda tüp bebek yaptırdım dondurulmus 5.gün embriyosuydu ikiz oldu cok sükü 3 sene sonra kendiliginden hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…