2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
28 yasımda tüp bebek yaptırdım dondurulmus 5.gün embriyosuydu ikiz oldu cok sükü 3 sene sonra kendiliginden hamile kaldim
Benimde 3. Gün taze embriyoydu Tek kese çok şükür. 30 yaşındayım Kendiliğinden hamile kalamazsam yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşecek. Yumurta dondurmayı düşünüyorum bende

hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız iyimisiniz

son sahur son iftar mübarek olsun inşallah

şimdiden fıtır bayramımız mübarek olsun

dün akşam eşim gelince çok acele dışarı çıktım bir iki bir şey aldım çocuklar ile komşulara bayram hediyesi hazırlayacağız inşallah

Haziran da tekrar randevum var bakalım cinsiyet kesinleşince annelerimize söyleyeceğiz inşallah

hayırlı huzurlu bayramlar dilerim

Benimde 3. Gün taze embriyoydu Tek kese çok şükür. 30 yaşındayım Kendiliğinden hamile kalamazsam yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşecek. Yumurta dondurmayı düşünüyorum bende
Hayırli olsun sanada benimde dondurulmus yumurtalarim vardi gerek kalmadı sükur ins sanada gerek olmaz

kızlar birçok ithal ürüne gümrük vergisi sebepli zam geliyor. e bebek elindeki stokları eritene kadar yansıtmayacakmış sonra %20artacakmış fiyatlar açıklama yapmışlar. aklınızda belirlediğiniz ithal bir ürün varsa bebek arabası vs bence alın zam gelmeden. ben de arabaya uygun puseti alayım diyorum

Kızlar günaydın

dün gece rüyamda bebek emzirdiğini gördüm emin değilim ama bebek kızdı galiba süt bayağı fışkırarak çıkmıştı.. sonra da doktora gittik cinsiyeti öğrenmeye doktor pipiyi gösterdi erkek dedi

rüyalarımda bile ikisini bir görüyorum resmen Perşembe gelsede gitsek öğrenmeye..

Bilinç altına yerleşmiş.cabım benim bende hep öyleyim kızlar benim baş agrım bugünde devam ediyor ne önerirsiniz lütfen ölüyorum. Agrı kesici falan fayda etmiyor

tansiyonun nasıl? buz kompleksi yapsan enselerine falan
Ben zaten hipertanisyonu yüksek biriyim ama hiç umursamadım hamilelikte sürekli tuzu fazla yedim canım çekti diye. Tansiyon aletim de bozuldu şaşırdım kaldım inşanlah tansiyon degildir sinüzitim var normalde

Ben zaten hipertanisyonu yüksek biriyim ama hiç umursamadım hamilelikte sürekli tuzu fazla yedim canım çekti diye. Tansiyon aletim de bozuldu şaşırdım kaldım inşanlah tansiyon degildir sinüzitim var normalde
Gecmis olsun canim keske tansiyonu bi olctursen oda basagrisi yapiyo

tansiyon aleti şart o zaman cnm. başın üzerinde ve enseden gelen bir ağrı ise tansiyondan oluyor çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…