2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yok canım tahmin yapmadı bu haftada klitoris ve pipi karıştırılabiliyor dedi kesinliği yok dedi 12 de gitmiştim 15 civarı gideceğim sanırım bu perşembe kesinleşecek

Hayırli olsun sanada benimde dondurulmus yumurtalarim vardi gerek kalmadı sükur ins sanada gerek olmaz
Çok saol canım. Benim 3 a kalite embriyo kondu teki tuttu çok şükür. İnş gerek olmaz ama benim Geriye dondurulmus emnriyomda yok hiç. Hatta 5. Güne çıkmayacağını düşündüğü için 3.günde koydu. Yaşım geçtikçe ihtimalim iyice azalır diye çekiniyorum valla

Bende cinsiyetlerini öğrendim benim ikizdi allah nasip ederse iki kızım olucak inşallah
Maşallah ne kadar güzel kızların ömür boyu birbirlerinin en yakını olacaklar en iyi arkadaş olacak hiçbir zaman tek başına kalmayacak ne kadar güzel olmuş

Aaa şansımıza bak yaa...

Ben zaten hipertanisyonu yüksek biriyim ama hiç umursamadım hamilelikte sürekli tuzu fazla yedim canım çekti diye. Tansiyon aletim de bozuldu şaşırdım kaldım inşanlah tansiyon degildir sinüzitim var normalde
Canım sinüzittir ağrı kesici ile geçmiyorsa..benim de oldu geçenlerde sıcak su buharına durdum biraz olsun rahatlattı
Migrenle birleşince dayanılmaz oluyo

Tüh güya biz de eşimle diyorduk ki belki kampanya vs olur acele etmeyelim

Canım sinüzittir ağrı kesici ile geçmiyorsa..benim de oldu geçenlerde sıcak su buharına durdum biraz olsun rahatlattı
Migrenle birleşince dayanılmaz oluyo
Offf inşanlah iyi olur tam iki gün oldu. Annelik kolay degil Allah hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim hayırlısını veriyor canım nasıl murad ederse o öyle kimine 3 kız kimine 3 erkek kimine hem kız hem erkek hikmetinden sual olunmaz elimizde olsa herkese değişikli dağıtırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…