2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Senin yorumu yeni gördüm canım bende o afişi paylaştım. Bende alayım diyorum hem bazı şeyleri şimdiden ödemeye başlarsam kolay olur. Ama hiç bir fikrim yok hangi tip kullanışlı olur bilmiyorum hiç

Kizlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bugun

Ben zaten hipertanisyonu yüksek biriyim ama hiç umursamadım hamilelikte sürekli tuzu fazla yedim canım çekti diye. Tansiyon aletim de bozuldu şaşırdım kaldım inşanlah tansiyon degildir sinüzitim var normalde
Canım sıcak suyun içine limon sık büyük bir bardak iç ayaklarını uzat yat biraz.. büyük ihtimalle tansiyonun yükselmiştir baş ağrısı yapıyodur enseden ağrıyo benim gözüm kararıyo ayakda duramıyorum tansiyonum yükselince.. tuzu da mutlaka azalt Allah şifa versin

Rabbim hayırlısını veriyor canım nasıl murad ederse o öyle kimine 3 kız kimine 3 erkek kimine hem kız hem erkek hikmetinden sual olunmaz elimizde olsa herkese değişikli dağıtırız
Oyle canim hep hayirlisini ve sagliklisini istiyoruz Rabbimden gelene hamd olsun saglikli hayirli evlatlatlar olsunlar insallah

Senin yorumu yeni gördüm canım bende o afişi paylaştım. Bende alayım diyorum hem bazı şeyleri şimdiden ödemeye başlarsam kolay olur. Ama hiç bir fikrim yok hangi tip kullanışlı olur bilmiyorum hiç
Ben de bakındım ama hiçbir şeye karar veremedim. Kış bebeği olacaklar araba ne zaman kullanılmaya başlanır bu da önemli. Şuan bile iyi bir şey almak istesek gayet pahalı

Mide bulantısı vs cok duydum gebelikte ama bas agrısı hiç duymamısım ilk 3 ay olurmus agrı.migreni olan bile hamılelikte rahata kavusurmus hormonlar dan dolayı.daha 3 kere parol içtim mecburiyetten ilaç içme taraftarı hiç degilim.bugun de mühendisinoğlu var instagramda onun esi de gebelikte migreni varmıs nurse harveys Head stick diye bi Krem gibi yag gibi bişey önermiş onu sipariş ettim cok faydalanan olmus sizinde bilginiz olsun

Valla benim zaten kızımdan kalan var ama park yatak almayı düşünüyordum ona da zam gelirse almam. Pahalı olmasın diye aceleyle alıp memnun kalmama durumu da olabilir. Bilemedim.

Ben de bakındım ama hiçbir şeye karar veremedim. Kış bebeği olacaklar araba ne zaman kullanılmaya başlanır bu da önemli. Şuan bile iyi bir şey almak istesek gayet pahalı
Aynen canım Pahalı bide zamlanırsa Diye erken almak istiyorum. Dediğin gibi kış bebeği Baston bebek arabası daha kullanışlı olabilir sonuçta 5-6 aylıkken daha çok çıkarmaya başlarız.

Aynen canım Pahalı bide zamlanırsa Diye erken almak istiyorum. Dediğin gibi kış bebeği Baston bebek arabası daha kullanışlı olabilir sonuçta 5-6 aylıkken daha çok çıkarmaya başlarız.
Ben travel düşünmüştüm burdaki yorumlara bakarak. Artarsa artsın acele etmiycem zaten kaliteli bir şey gayet de pahalı ebebek ucuz mu veriyormuş sanki daha kaç ay var bir ihtimal o zamana kampanya vs yakarız Belki

Görece tecrübeli bir anne olarak travel sistem pişmanlıktır, sonra koyacak, satacak, verecek yer ararsınız diyorum. Ana kucağı takılabilen bastondan şaşmayın. Maddi durumunuza göre seçebilirsiniz ama Çiko liteway, mclaren'ler ve qb plus markasını arkadaşlardan da tecrübe ettim, hafif, kolay kullanılan, bebeği rahat ettiren, kolay katlanıp rahat taşınan modeller bunlar. Çocuk yaşında 10 kilo olduğunda bi 10 kilo da araba, bi 2-3 kilo da arabanın üstündeki çanta ıvır zıvır desen ciddi bir yük. avrupanın düz yollarında yaşasak neyse ama bizim tırtıklı inişli çıkışlı yollarda travel zor bacım.

Bu arada, bebek arabasını ikinci el, deforme olmamış temiz iyi bulursanız önyargısız biçimde almayı düşünmenizi tavsiye ederim.

sevgiler

Benim kullandığım da kabin tip bebek arabası, tamam çok konforlu değil ama işimizi gördü hem de arabanın bagajında çok yer kaplamadı. Bir göz atın derim. Kabin bagajı kadar oluyor katlayınca.

Valla bilemedim herkesin beğenisi memnuniyeti farklı oluyor demekki. Tecrübe edip öğreneceğiz biz de sanırım başka yolu yok. Benim arkadaşım da baston aldı dört ay falan kullandı boşa yatıyor evde kafam iyice karıştı. Yorumunuzu not aldım bu markalara bakacağım, Teşekkür ederim

Benim kullandığım da kabin tip bebek arabası, tamam çok konforlu değil ama işimizi gördü hem de arabanın bagajında çok yer kaplamadı. Bir göz atın derim. Kabin bagajı kadar oluyor katlayınca.
Benim bir arkadaşım da 700 tlye aldı işini fazlasıyla gördü. Ben mi abartıya kaçıyorum acaba diyorum bazen

Travel sadece yenidoğan döneminde iyi oluyor çocuğu koruyor her tarafı kapalı oluyor vs vs.. ama emin ol sonrasında 3-4 yaşına kadar baston bebek arabası kullanacaksın.. o yüzden arkadaşın da dediği gibi puset takılan baston almak mantıklı ilk dönemde puset sonra baston kullanırsın çok memnun kalırsın emin ol.. benim travel sistem kraftın tam dönebilen modeliydi 4 aydan sonra kullanmadım depo var allahtan orada duruyor.. bu bebekte kullanacağım ama yine de baston alacağım

Bir tane örnek atar mısın?

Bende bastondan yanayim arkadaslar 2 cocugumda onu kullandim digerleri cok agir en pratik olan baston traveller 5 yada 6 aya kadar ok ama sonra baston almak icin gidiceksiniz

Bir tane örnek atar mısın?
Canım ben araştırdığım kadarıyla chicco liteway alacağım ama henüz gidip denemedim.. çevremdeki herkes memnun.. ama gittiğimde yine diğer modeleleri görmek istiyorum.. önemli olan hafif ve sürüşü kolay olması birde araçta yer kaplamamalı tek elle açılıp kapanmalı.. eşimiz yada aracımız hep yanımızda olmuyor taksi kullanmak zorunda kalıyoruz yasa dolmuş otobüs vs. Travel tek başına çok zorluyor insanı.. 11-12 kilo civarı oluyor ve düşün tek elinde çocuk tek elinle kapatıp tek elinle araca yerleştirmen gerekiyor bazen.. tabiki bunlar ekstrem durumlar ama bu dönemde insan çoğu şeye pişman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…