2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de bakmadan netten almak istemiyorum güzelce inceleyip öyle almak istiyorum. Zaten şuan hiçbir bilgim olmadığı için hepsi bana uzak geliyor ama görünce tabii ki fikrim olur diye düşünüyorum

Kızlar joie literax 4 bebek arabası kullanan var mı aranızda önerir misiniz?
literaxı bilmiyorum bizde ilk kızımdan joie nitro xl var. ona puset alacağım sadece. arabamızdan memnunum. baston tipi ve oldukça kullanışlı. bizim bebelerin bebek arabasıba binme zamanında oturma durumları olacağı için arkası istenildiğinde yatabilen bir baston araba bakmanız mantıklı olur.
bende hep travel sistem pişmanlıktır diyenlerdenim

Travel sistem çok kişi tarafından önerilmiyor bende o kadar yer kaplasın istemiyorum baston tipi mantıklı öle bakıyorum. Joie nitro katlanışı nasıl araba bagajında çok Yer kaplıyor mu yatabilen ayarı var mı

evet yatıyor sırtı tam olarak. uzunlamasına katlanışı. beğendiğin arabaları not alıp youtubeden videolarını incelemeni tavsiye ederüm. resimle değil de video ile seçmek daha kolay oluyor.

kizlar bende araba konusunda ufak tavsiye de bulunayım ilk defa alacak olanlara 7 yil once aldim chikoo litevay baston tipi ama yatabilen tarzi tentesi vs genis pratik kapanan tercih etmiştim cok arastirip almistim ilk bebegime cok memnun kaldim hala saglam duruyor nasipse 3. bebegime de kullanirim.o arabayla gezmedigim tatil beldesi.metro otobus vs kalmadi cogu zaman tek basima ve yanimda ikinci oğlumla cok rahat ettim. yanliz baston tavsiye ediyorken sunuda eklemek istiyirum belirli markalarin bastonlari ve tentesi geniş arkasi yatabilen guvenlikli ve mumkunse cift tarafli kullanıma uygun alin cok uzun sure değiştirme geregi duymadan yaz kis kullanabilmek icin.

Zam gelmeden ben de bebek arabasını alma taraftarıyım çünkü her geçen gün her şeyin fiyatı artıyor ama ilk bebeğim ve hiçbir bilgim yok herkes travel sistem kullanışsız diyor baston tipi olanlar bebeğimiz için rahat olur mu deneyimli annelerin fikirlerini bekliyoruz

Sizin aldığınız chicco litewayçift taraflı kullanıma uygun mu? Bir de ilk aylar için kullanılabiliyor mu?

Sizin aldığınız chicco litewayçift taraflı kullanıma uygun mu? Bir de ilk aylar için kullanılabiliyor mu?
o zaman cift tarafli secenek yoktu canim suan var diye biliyorum. ilk zamanlar kisa denk gelmisti icinde icine citcitlanan kalin koruyucu uyku tulumu gibi bi aksesuar vardi onu takip minik bebegimi koyup guvenle geziyordum ici o aksesuar la cok yumusacik guvenli oluyordu. buyudukten sonra o parcayi cikartmistim

evet yatıyor sırtı tam olarak. uzunlamasına katlanışı. beğendiğin arabaları not alıp youtubeden videolarını incelemeni tavsiye ederüm. resimle değil de video ile seçmek daha kolay oluyor.
Çok mantıklı YouTube hiç aklıma gelmemişti saol canım

bastonlarda hiç çift taraflı kullanımı olanı görmemiştim. varsa tercih edilebilir tabiki.

Sağolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz

Ben de bakmadan netten almak istemiyorum güzelce inceleyip öyle almak istiyorum. Zaten şuan hiçbir bilgim olmadığı için hepsi bana uzak geliyor ama görünce tabii ki fikrim olur diye düşünüyorum
Canım git yardımcı olurlar her modeli kullan ağırlığına bak tek elle kaldırmak önemli kapayıp açmak önemli bir elinde bebek olduğunu düşün iki işi tek seferde yapmak zorundasın hangisi kolay geliyorsa onu al

Videosunu falan da izledim canım ama çift yönlü değil chicco liteway 3 e baktım. Hangi markada var acaba öyle çift yönlü baston tipi bebek arabası

Kesinlikle haklısın canım
Videosunu falan da izledim canım ama çift yönlü değil chicco liteway 3 e baktım. Hangi markada var acaba öyle çift yönlü baston tipi bebek arabası
Şimdi buldum bitane bende casual cadillac air trona diye youtube da videosu var izle istersen epey aklıma yattı benim de.

Kızlar merhaba nasılsınız? Benim bulantılar iyice bitti çok şükür enerjim de yavaş yavaş yerine geliyor. Ben de bebek arabası konusunu biraz araştırdım buradaki görüşler, çevremin görüşleri bana hep travel sistemin çok hantal olduğu baston tipleri tercih etmemi söyledi. Ben maclaren markasının atom diye bir modelini beğendim. Tabi gidip görmek lazım ama videolarını izledim puset de takılabiliyor olması yenidoğanda da kullanabilmek açısından mantıklı geldi. Hem de katlanınca uçakların kabin bagajına bile girebiliyor. Daha önce bu modeli kullanan oldu mu?y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…