2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bir de zam gelecekmiş diye şimdiden bebek arabası almam diye düşünüyorum ben hala bir aksilik olursa diye düşünenlerdenim Allah korusun yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım diye hep dua ediyorum ama şöyle bi 6. Ayı görüp öyle bir şeyler almaya başlamak daha iyi olur diye düşünüyorum

Kızlar bebek arabası konuşulmuş ben de tecrübe ve tavsiyelerimi aktarayım size umarım bi fikir olur.
Ben travel sistem kullanmış biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum. Çok memnun kaldım hala da iyi ki baston almamışız diyorum. Sebeplerini açıklayayım, aslında seçim tamamen yaşam tarzınıza imkanlarınıza bağlı. Şöyle ki, ben toplu taşıma kullanmadım, gideceğimiz yerlere eşimle arabayla gittik dolayısıyla ben bebeği tutarken o arabayı hazırlıyordu. Eşim olmadığı zamanlarda da arabadan indiğimde bebek oto koltuğundayken (oturur hale gelene kadar yalnız çıkmadım) bagajdan alıp açıp bebeği öyle yerleştirdim, alt sepetine de çantamı, yemeklerini vs koydum. Evet ağır ama bebek için çook konforlu ve yüksek. Oğlumla direkt yakın göz teması kurup her halini kontrol edebiliyorum. Bastonlar çok alçak geliyor bana bir kere deneyelim dedik çocuğu oturttuk yerde gidiyor gibiydi ve çadır gibi hiç hoşuma gitmedi. Tekerler küçücük manevralarda sağa sola savruluyordu çocuk.
Bizim araba hala taş gibi büyük tekerli olanlardan. Yağ gibi gidiyor hiç sarsılmıyor bile çocuk.
Yani kısacası tercih sizin, arabanız varsa ve dolayısıyla bebek arabasının ağırlığını değil bebeğin konforunu önemsiyorsanız kesinlikle travel sistem diyorum. Ama çok toplu taşım kullanırsanız yada işte merdiven çıkmak zorunda kalırsanız falan tabi çok zorlanırsınız bi elde bebek bi elde araba zor olur.
Bu arada ilk 6 ay çıkılmaz diye birşey yok ben 20 günlükten itibaren hep çıktım evde çok bunalıyor insan. Siz de sık sık çıkın moral olur sütünüz artar Kış da olsa sonuçta dışarıda değil hep kapalı yerlerde gezicez (avm, kafe, ev gezmesi gibi) ilk 6 ay kadar ana kucağını kullandım içinde pedi bel desteği falan da var çok rahat ediyor bebek zaten sık sık uyuyorlar

Canım marka model verebilir misin?

Ben de böyle düşünüyorum inşAllah hiçbir aksilik çıkmaz da sağlıcakla büyütürüz

Benim bir arkadaşım da 700 tlye aldı işini fazlasıyla gördü. Ben mi abartıya kaçıyorum acaba diyorum bazen
Abartmak değil de bu tamamen öznel bir şey bence. Yani senin ihtiyacın farklı olabilir, çok gezen biriysen avm filan takılırım dersen bebekle travel sistem mantıklı orada yatar, yer içer, bez bile değişirsin... Konforlu olsun dersin mesela... Kendi ihtiyacına göre belirle.
Ben hiç bebek arabası bile almamıştım mesela ilkinde hep kanguru kullandık ama avmde ihtiyaç olmuştu çünkü çocuk uyuyunca arabaya koyup gezdirmek rahat oluyordu ya da dışarıda gezerken. Biz de çok kapsamlı bir şey olmasın dedik baston alacaktık sonra kabin tiplerini gördük arabanın bagajında rahat koyulur diye ondan aldık. Hala hep bagajdadır hiç yer kaplamadığından. Belki yazın yazlığa gidersem en ucuzundan bir baston alırım oradan diyorum.
Sen de kendi ihtiyacını belirle öyle al bence çünkü cidden baya öznel bir şey. Herkesin rahat ettiği, imkanı olduğu şey farklı olabiliyor ya da yaşam tarzı gezdiği yerler değişiyor.

İyi akşamlar kızlar nasilsiniz yorumlari arada girip okuyordum ama yorum yapmadan çıkıyordum malum annemin rahatsizligi vardi cok sukur ilaca basladik duzelmesini bekliyoruz şeker hastalığı teshisi kondu cinsiyetler belli olmaya başlamış erkek benişler kizlari gecmiş masallah

Leylak Bahcesi canim yorumuna sonuna kadar katiliyorum benimde ilk bebegim burda okudum diyenler oldu ama bastonunda cok rahat olmadigini gordum benim icin bebegimin konforu daha onemli bende yeni aldim travel sistem gercektende cok begendim birkaç arkadasim baston kullanıyordu evet kuş gibi hafif fakat o bebekleri o sekilde gorunce hep uzulurdum iki buklum bilmiyorum yinede tercih meselesi akademi1994 canim sende gorunmuyorsun nerelerdesin nasil gidiyor cinsiyet belli oldumu

Canım hiç bu şekilde düşünmemiştim açıkçası çook mantıklı söylediklerin

Canım annen için sevindim ilaçla düzene girer tez vakitte inşallah

Kesinlikle canım aynı şeylerden bahsetmişiz hep yemeğini sütünü vs arabasında verdim, yeri geldi alt değişecek yer bulamadım ya da temizliğine güvenmediğim yer oldu altını arabasında değiştim. Yüksek ve geniş olduğundan çok kolaylık sağladı. Uyuyup kaldığında mesela alt korumasını geçirip sırt kısmını düzleyiverdim. Uyandığında ayak kısmını aşağı indirdim falan dediğim gibi çok konforlu.

Canım annen için sevindim ilaçla düzene girer tez vakitte inşallah
Amin kuzum cok sagol

sen arabada kararsizmisin haalabenim hep hayalim travel sistem oldugu icin gozum kapali aldım hamile olmadan once bile millet mesela kiyafetlere ozenir bakar ben hep arabalari incelerdim bakardim hepte derdim acaba bigun bende hamile olacakmiyim haala ruya gibi rabbim saglicakla kucagimiza almayi kullanmayi nasip etsin

Benimde oglumdan kalan travel sistem arabam var gercekten bebekken pusetinide takabiliyorum cok rahat bebek icin ama oglumdada 1yasindan sonra seyehat ve tatillerde arabaya sigmadigi icin baston bebek arabasi almistim bayagi rahatti ama kirildi az once arkadas kabin boyu diyince baktim Gb pockit+ bebek arabasina bayildimmmm sahane tam seyahat arabasi bagajda falan hic yer kaplamaz super

Kuzum çok sonraya düşünüyordum fiyatlar artacakmış. Aslında yine de görmeden incelemeden almam. Ben de youtube daki videoları izlediğim kadarıyla casual cadillac air trone travel sistemi çok beğendim.
Bende hep derdim ki Birgün anne topiklerinde bende olur muyum Rabbime hamdolsun kuzum bize bugünleri gösterdi, sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin

Hahah kendimi gordumm. Bu bebek arabasi isi bi de bana cok karmasik geliyor o yuzden senelerdir inceler bakardm hala cozemedim. Ben travel system alacagim cunku her yere arabayla gidiyorz toplu tasimayla fln cok isim yok ama simdiden almaya ben de emin degilim cunku hem tabiki saglikla ilerler mi diye dusnuyorm hem de korona devam eder mi acaba ya cikamamaya devam edersek avmye oraya buraya gidebilecek miyiz cok karamsarim acikcasi...

Amin canim benim duygular ayni

Tabiki incelemek mantikli bende incelemistim
bende internette inceledigim yetmiyormuş gibi arkadasım e bebekte calisiyor ordada hep dener bakardım hamile gibio yuzden travel olsun başka bisey olmasin dedim travel aşktırAslinda erken oldugu icin bende almazdim bize puan gelmişti ondan dolayi alalim dedik rabbim o gunleride gostersin insallah sende virüsle ilgili olumsuz dusunme umarim gecer o zamana kadar diger turlu dusunmek bile istemiyorum

Sen hangisini aldın kuzum?

Hmm baston istediğini anlamamışım demekki. Kolay gelsin bulduğunda bizimle de paylaş fikir olsun
Tamam canım bakıyorum ama Şimdi travel sistemde çocuk için iyi demişler kafam karıştıBiz de toplu taşıma falan kullanmıyoruz her yere arabayla gidiyoruz çünkü bebişin rahat olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…