casual outra trona canim daha once kiwiyi paylasmistim ondan vazgeçtik bunu aldikSen hangisini aldın kuzum?
Sevindim canım allah içini doldursun güzel neşeli günlerde güle güle büyüt bebeğiniİyi akşamlar kızlar nasilsiniz yorumlari arada girip okuyordum ama yorum yapmadan çıkıyordum malum annemin rahatsizligi vardi cok sukur ilaca basladik duzelmesini bekliyoruz şeker hastalığı teshisi kondu cinsiyetler belli olmaya başlamış erkek benişler kizlari gecmiş masallah
Leylak Bahcesi canim yorumuna sonuna kadar katiliyorum benimde ilk bebegim burda okudum diyenler oldu ama bastonunda cok rahat olmadigini gordum benim icin bebegimin konforu daha onemli bende yeni aldim travel sistem gercektende cok begendim birkaç arkadasim baston kullanıyordu evet kuş gibi hafif fakat o bebekleri o sekilde gorunce hep uzulurdum iki buklum bilmiyorum yinede tercih meselesi akademi1994 canim sende gorunmuyorsun nerelerdesin nasil gidiyor cinsiyet belli oldumu
Amin canim hepimiz insallahSevindim canım allah içini doldursun güzel neşeli günlerde güle güle büyüt bebeğini
Anneciğine de çok geçmiş olsun
Bende değişiklik yapmak istiyorum 2. Trimester de yapılabiliyor diye biliyorum herkes tercih etmiyor ama.. bende yapmak istiyorum aciliyeti yok o yüzden güvenemiyorum ama değişiklik yapmak istiyorum evde durmaktan bunalıma girdimKizlar hamileyken sacini boyatan varmi benim arkadsim hep organik boyayla boyadi markadini hatirlemiyorum bide kinanin icine biseylef katinca kahverengi olabiliyomus bende kararsizim
Canim ben henuz cesaret edemedim ama hamile musterilerimiz bizden bitkisel boya alirdi onunla boyarlardi yalniz 3 ay gectikten sonra bilgin olsun birde kina sakın koyma sonrasinda dönüş olmuyor pişman olursunKizlar hamileyken sacini boyatan varmi benim arkadsim hep organik boyayla boyadi markadini hatirlemiyorum bide kinanin icine biseylef katinca kahverengi olabiliyomus bende kararsizim
Boyamadım canım beyazım yok saçlarım uzadı ve dökülüyor bende dökülmeden sikayetciyimKizlar hamileyken sacini boyatan varmi benim arkadsim hep organik boyayla boyadi markadini hatirlemiyorum bide kinanin icine biseylef katinca kahverengi olabiliyomus bende kararsizim
Canım hangi arabayı aldın marka model olarak söyleyebilir misin?Amin kuzum cok sagol
sen arabada kararsizmisin haalabenim hep hayalim travel sistem oldugu icin gozum kapali aldım hamile olmadan once bile millet mesela kiyafetlere ozenir bakar ben hep arabalari incelerdim bakardim hepte derdim acaba bigun bende hamile olacakmiyim haala ruya gibi rabbim saglicakla kucagimiza almayi kullanmayi nasip etsin
Zaten beyazlarim onde cok on kirmizi arkalar kahverengi cok gicik olur ama buyuk ihtimal bayramdan sonra normal hayata donulecek evde olsam boyatmamda ise gidince olmuyoCanim ben henuz cesaret edemedim ama hamile musterilerimiz bizden bitkisel boya alirdi onunla boyarlardi yalniz 3 ay gectikten sonra bilgin olsun birde kina sakın koyma sonrasinda dönüş olmuyor pişman olursun
iyice araştır canım acele etmeye gerek yok hem gidip bizzat görmek de mantıklıTamam canım bakıyorum ama Şimdi travel sistemde çocuk için iyi demişler kafam karıştıBiz de toplu taşıma falan kullanmıyoruz her yere arabayla gidiyoruz çünkü bebişin rahat olması önemli
Casual outro trona canimCanım hangi arabayı aldın marka model olarak söyleyebilir misin?
o zaman dogal boya alirsin canim benimde saclarim ombre dipler cikti ama çok beyazim yok o yuzdendoguma kadar boyamam yada dogumdan once yine dip yaptiririm dogal boyayla dusunuyorumZaten beyazlarim onde cok on kirmizi arkalar kahverengi cok gicik olur ama buyuk ihtimal bayramdan sonra normal hayata donulecek evde olsam boyatmamda ise gidince olmuyo
Bizim kafalar Aynı yacasual outra trona canim daha once kiwiyi paylasmistim ondan vazgeçtik bunu aldik
Bizim kafalar Aynı yaben de onun başka bir modelini beğendim epey de yattı aklıma gidip incelemek istiyorum yine de
Acelesi yok nasılsaşuan e bebek magazalari açık avm icindekilerde açik ama yinede virusten dolayi hic gitmedik neyseki onceden incelemistim sende bayramdansonra bi bakarsin şartlar uygun olursa canim
Rabbim annene tez zamanda şifa versin canımm buralardayım bikaç gün annem geldi temizlik falan yaptı çok sık giremedim. Cinsiyet maalesef belli olmadı 17. Haftada kontrolüm var haziran 15 ten sonra belli olur inşAllah.İyi akşamlar kızlar nasilsiniz yorumlari arada girip okuyordum ama yorum yapmadan çıkıyordum malum annemin rahatsizligi vardi cok sukur ilaca basladik duzelmesini bekliyoruz şeker hastalığı teshisi kondu cinsiyetler belli olmaya başlamış erkek benişler kizlari gecmiş masallah
Leylak Bahcesi canim yorumuna sonuna kadar katiliyorum benimde ilk bebegim burda okudum diyenler oldu ama bastonunda cok rahat olmadigini gordum benim icin bebegimin konforu daha onemli bende yeni aldim travel sistem gercektende cok begendim birkaç arkadasim baston kullanıyordu evet kuş gibi hafif fakat o bebekleri o sekilde gorunce hep uzulurdum iki buklum bilmiyorum yinede tercih meselesi akademi1994 canim sende gorunmuyorsun nerelerdesin nasil gidiyor cinsiyet belli oldumu
Aynen aceleye gerek yok sonradan pişman olmaktansa güzelce araştırmak lazım.zaten gidip görmeden almamiyice araştır canım acele etmeye gerek yok hem gidip bizzat görmek de mantıklı
AynenAcelesi yok nasılsa
amin canim çok sagolRabbim annene tez zamanda şifa versin canımm buralardayım bikaç gün annem geldi temizlik falan yaptı çok sık giremedim. Cinsiyet maalesef belli olmadı 17. Haftada kontrolüm var haziran 15 ten sonra belli olur inşAllah.
Hayır hiç bişi hissetmiyorum ikili tarama için gittiğim doktor kız dedi kendi doktorum erkek dedi. Kendi doktoruma daha çok güveniyorum ama bakalım. Sağlıklı olsunda artık kız erkek umurumda değil. Sağlıkla kucağıma alım yeter. İkili taramada çok üzüldüm çünküAynen
amin canim çok sagolAnneciginin ellerine saglik hadi insallah hayirlisiyla gitmek nasip olsun kız erkek biseyler hissediyormusun
Aynen canım bu çok kişisel bir şey. Daha önce de ben 2016 Ağustos annelerindeydim. Orada herkes mesela büyüyen karyola alma kullanışlı değil demişti ama ben aldım çok da memnun kaldım. Önce kendi yanımıza koyduk şimdi kendi odasında. Biraz daha büyüyünce korumalıkları çıkarırım rahat da yatar. Şimdi ben park yatak alsaydım belki iki kere yatak almak zorunda kalacaktım rahat edemeyip. Kendi ihtiyacımız, kendi yaşantımıza ne uygunsa onu almalıyız.Kesinlikle canım aynı şeylerden bahsetmişizhep yemeğini sütünü vs arabasında verdim, yeri geldi alt değişecek yer bulamadım ya da temizliğine güvenmediğim yer oldu altını arabasında değiştim. Yüksek ve geniş olduğundan çok kolaylık sağladı. Uyuyup kaldığında mesela alt korumasını geçirip sırt kısmını düzleyiverdim. Uyandığında ayak kısmını aşağı indirdim falan dediğim gibi çok konforlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?