2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sevindim canım allah içini doldursun güzel neşeli günlerde güle güle büyüt bebeğini
Anneciğine de çok geçmiş olsun

Kizlar hamileyken sacini boyatan varmi benim arkadsim hep organik boyayla boyadi markadini hatirlemiyorum bide kinanin icine biseylef katinca kahverengi olabiliyomus bende kararsizim

Kizlar hamileyken sacini boyatan varmi benim arkadsim hep organik boyayla boyadi markadini hatirlemiyorum bide kinanin icine biseylef katinca kahverengi olabiliyomus bende kararsizim
Bende değişiklik yapmak istiyorum 2. Trimester de yapılabiliyor diye biliyorum herkes tercih etmiyor ama.. bende yapmak istiyorum aciliyeti yok o yüzden güvenemiyorum ama değişiklik yapmak istiyorum evde durmaktan bunalıma girdim

Canim ben henuz cesaret edemedim ama hamile musterilerimiz bizden bitkisel boya alirdi onunla boyarlardi yalniz 3 ay gectikten sonra bilgin olsun birde kina sakın koyma sonrasinda dönüş olmuyor pişman olursun

Canım hangi arabayı aldın marka model olarak söyleyebilir misin?

Canim ben henuz cesaret edemedim ama hamile musterilerimiz bizden bitkisel boya alirdi onunla boyarlardi yalniz 3 ay gectikten sonra bilgin olsun birde kina sakın koyma sonrasinda dönüş olmuyor pişman olursun
Zaten beyazlarim onde cok on kirmizi arkalar kahverengi cok gicik olur ama buyuk ihtimal bayramdan sonra normal hayata donulecek evde olsam boyatmamda ise gidince olmuyo

Tamam canım bakıyorum ama Şimdi travel sistemde çocuk için iyi demişler kafam karıştıBiz de toplu taşıma falan kullanmıyoruz her yere arabayla gidiyoruz çünkü bebişin rahat olması önemli
iyice araştır canım acele etmeye gerek yok hem gidip bizzat görmek de mantıklı

Canım hangi arabayı aldın marka model olarak söyleyebilir misin?
Casual outro trona canim
Zaten beyazlarim onde cok on kirmizi arkalar kahverengi cok gicik olur ama buyuk ihtimal bayramdan sonra normal hayata donulecek evde olsam boyatmamda ise gidince olmuyo
o zaman dogal boya alirsin canim benimde saclarim ombre dipler cikti ama çok beyazim yok o yuzdendoguma kadar boyamam yada dogumdan once yine dip yaptiririm dogal boyayla dusunuyorum

Ramazanın son günü her ne kadar oruç tutamasam da ezan vakti çok hüzünlendim gözlerimden yaşlar geldi .Gecen yil Arefe gününü hatırladım negatif sonucumu yakin zamanda almıştım. Herseye ragmen kabristan ziyaretlerini, evimiz için bayram alışverişini yapmıştık. Yine 1 cocuk bile gelmemesine rağmen cocuklar icin sevineceği şeyler hazırlamıştım. Şimdi ise herşey bambaşka.Bu yıl herşeyiyle farklı ilginç bir yıl olmasına rağmen yine de çok mutluyum. Hepimizin anne olacağı bir yıl olacak.Simdiden hepinizin Ramazan Bayramını kutlarım. Bu yıl yavrularımız karnımız da seneye de inşallah kucagimizda olarak gireceğiz.

Bizim kafalar Aynı ya ben de onun başka bir modelini beğendim epey de yattı aklıma gidip incelemek istiyorum yine de
şuan e bebek magazalari açık avm icindekilerde açik ama yinede virusten dolayi hic gitmedik neyseki onceden incelemistim sende bayramdansonra bi bakarsin şartlar uygun olursa canim

Rabbim annene tez zamanda şifa versin canımm buralardayım bikaç gün annem geldi temizlik falan yaptı çok sık giremedim. Cinsiyet maalesef belli olmadı 17. Haftada kontrolüm var haziran 15 ten sonra belli olur inşAllah.

Acelesi yok nasılsa
Aynen
amin canim çok sagolAnneciginin ellerine saglik hadi insallah hayirlisiyla gitmek nasip olsun kız erkek biseyler hissediyormusun

Aynen

amin canim çok sagolAnneciginin ellerine saglik hadi insallah hayirlisiyla gitmek nasip olsun kız erkek biseyler hissediyormusun
Hayır hiç bişi hissetmiyorum ikili tarama için gittiğim doktor kız dedi kendi doktorum erkek dedi. Kendi doktoruma daha çok güveniyorum ama bakalım. Sağlıklı olsunda artık kız erkek umurumda değil. Sağlıkla kucağıma alım yeter. İkili taramada çok üzüldüm çünkü

Aynen canım bu çok kişisel bir şey. Daha önce de ben 2016 Ağustos annelerindeydim. Orada herkes mesela büyüyen karyola alma kullanışlı değil demişti ama ben aldım çok da memnun kaldım. Önce kendi yanımıza koyduk şimdi kendi odasında. Biraz daha büyüyünce korumalıkları çıkarırım rahat da yatar. Şimdi ben park yatak alsaydım belki iki kere yatak almak zorunda kalacaktım rahat edemeyip. Kendi ihtiyacımız, kendi yaşantımıza ne uygunsa onu almalıyız.
Mesela hep ayaklı tulum almayın demişlerdi o zaman ben de hiç almamıştım sonradan pişman oldum niye almadım diye. Çünkü çok sevimli oluyor bebeklere ayaklı tulum :))) Hem tek parça giydirmesi, uydurması daha kolay oluyor.
Yani bunları örnek olsun diye diyorum ilk defa anne olacaklara :) İhtiyaçlar kişisel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…