2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bana da sepet beşik alma demişlerdi ama çok beğendiğim için aldım.. ayaklı tulumu da aynen alma kullanışlı olmaz demişlerdi onu da aldım çoksa güzel kullandık 2 yaşında kuzum hala ayaklı tulum kullanıyoruz..
travel sisteme gelince benim hoşuma gitmeyen kısmı aşırı ağır olması ve arabada çok yer kaplıyor olmasıydı onun dışında bebek için çok güzel ama hantal..

İyi yapmışsın insanın içinde kalıyor sonra valla :)

Ayy tulum da da aynı düşünüyoruz ben de ayaklı tulumlara ve altlara bayılıyorum ya bebeğe bu kadar yakışan başka bişey yoktur herhalde o kadar tatlı oluyorlar ki
Bebekken bol bol giydirin kızlar büyüyünce beden bulmak zor oluyor sonra da giydiremiyorsun zaten. Şimdi gelse üstüne hala bayıla bayıla alır giydiririm

Ayy evet hayal ediyorum ayaklarini tepistire tepistire o tulumun icinde cokk sevimli oluyorlar bendee bayiliyorumm severek giydirdim hatta boyu uzadi kestim ayaklarini evde giydirdim her kiyafetinide yipranana kadar kullanmis oldum

Sana sonuna kadar katiliyorum canim benim bebek odam küçük mesela büyüyen karyola ben alsam oda daracik olacak hicte severek kullanamayacagım belkide ihtiyaca yerine kullanilabilirligine göre değerlendirilmeli bencede

Amin canimMoralinide bozma allahin izniyle hersey guzel olacak

Ben de henüz kilo almadım ama göbek çıktı normalmiş bu durum

bende bebek arabasına puset aldım. zaten joie arabamız tüm joiler uyuyormuş. yalnız ebebekte 500tl olan şey diğer sitelerde 1.000tl anlamadım bu durumu.marka model aynı. hemen mi artar fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…