2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende artık kotları giyemiyorum olmuyor beli lastikli pantolonlar şimdilik idare ediyor ama yakinda hamile pantolonu ve eşofmanları lazım olacak gibi yavaş yavaş çıkıyoruz da dışarı artık alırız

Benim dr hiç izin vermedi canım..riske atmayalım dedi..
Bende hamilelikte doğal takilmayi seviyorum canim sac kestirmiyorum boyatmıyorum sonra dogumdan 2 ay sonra kilolarin da çoğu gitmiş oluyor bi giriyorum kuafore çok büyük degisim oluyor diplerime degmeden gelmeden rofleler kesim vs yaptırıyorum cok moral ve degisim oluyor

bende bebek arabasına puset aldım. zaten joie arabamız tüm joiler uyuyormuş. yalnız ebebekte 500tl olan şey diğer sitelerde 1.000tl anlamadım bu durumu.marka model aynı. hemen mi artar fiyat
Bende e bebekten canyon marka aldım fikriniz var mı kızlar ....e bebek stokları bitirene kadar aynı fiyat bitirip yenısı gelince arttıracak.sizin joie markanın hangisi acaba onda da kararsız kalmıştım

Kızlar regenesis max (multivitamin) kullanan var mıydı? İlk kez bugün aldım ve inanılmaz mide bulantısı yaptı
Kullananlarda var mı bu şikayet merak ettim

Kızlar regenesis max (multivitamin) kullanan var mıydı? İlk kez bugün aldım ve inanılmaz mide bulantısı yaptı
Kullananlarda var mı bu şikayet merak ettim
Cnm ben kullanıyorum hiç bir sıkıntı yasamadım.ama Dr um o kdr para vermene verek yok dedi decavit yazdı içerisindeki tek farkı decavitte OMEGA olmaması ..3-5tane kaldı bitirnce decavite gecicem

Cnm ben kullanıyorum hiç bir sıkıntı yasamadım.ama Dr um o kdr para vermene verek yok dedi decavit yazdı içerisindeki tek farkı decavitte OMEGA olmaması ..3-5tane kaldı bitirnce decavite gecicem
Benim doktorum bi gün decavit bi gün regenesis içmemi istedi , dönüşümlü kullanıyorum

İyi gelen bir şey bulursan buraya yaz bende çok çekiyorum mide yanması hatta ağrı acı oluyor
Gece 3 te yanmayla uyaniyorum, basucumda kefir var. Gecene kadar iciyorum. Yenidunya ve leblebi yiyerek acligi bastiriyorum. Bir de dun ilaclari biraktim yanma gecti. Folik, demir, c vitamini, EUTHYROX kullaniyorum

Bende e bebekten canyon marka aldım fikriniz var mı kızlar ....e bebek stokları bitirene kadar aynı fiyat bitirip yenısı gelince arttıracak.sizin joie markanın hangisi acaba onda da kararsız kalmıştım
joie gemm puset aldım ben. araba joie nitro xl kızımdan kalan.senin dediğin markayı hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…