Demekki doğru duymuşum yazık ya biz zorlukla çocuk sahibi olanlar (ki ben 5 senede 2 düşükten sonra nasip olursa kavuşucam bebeğime) bi evladım olsun sağlıklı olsun diyoruz millet cinsiyet beğenmeyip aldırıo pes
Sanmıyorum kötü bişi olduğunu çocuklarla haşır neşirim diodu belki ondan giremedi ama merak ettim
Aaa aslıhandamı banlanmış onu şimdi gördüm yazık açılır yakın zamanda inşAllah ne gereksiz bişi yaşadık bugün ya
Malesef canim bugun cok gereksiz konusmalar oldu yok yani ben 2.5 aydir burdayim daha gecen gun bilgilerim yazildi ismim yazsa ne yazmasa ne sonucta sohbet etmiyormuyuz ediyoruz hiçte takilmam boyle seylere relax olmak lazim
Ay bu liste falan yüzünden banlanan kızlar olmuş. Fikir alışverişi yapıyoruz içimizi döküyoruz hiç tanımadığımız insanlar için üzülüp seviniyoruz. Birbirimizi kırmamıza üzmemize hiç gerek yok. Daha bebişlerin doğumunu anlatacağız gaz sancılarını konuşacağız inşAllah
Malesef canim bugun cok gereksiz konusmalar oldu yok yani ben 2.5 aydir burdayim daha gecen gun bilgilerim yazildi ismim yazsa ne yazmasa ne sonucta sohbet etmiyormuyuz ediyoruz hiçte takilmam boyle seylere relax olmak lazim
Ya sorma bir önceki arkadaş aktif değildi fazla yoğundu ben adımın yazılmasını 1 ay bekledim napsaydım kızamı yüklenseydim. Ayrıca dediğin gibi yazmasa nolcak ama işte gündüz yok yere gerildik. Yazma dili farklı mimik ve ses tonu olmadığı için her yazılan uslup sebebiyle sert geliyor karşı tarafa. Baya uzadı konu ama kızlara çok üzüldüm banlandıkları için
benim ilk gebeligim ikizdi hic karnim yoktu sadece 8.ayda buyüdü gorenler ikiz olduguna inanmiyolardı valla...sadece 7 kilo almistim doguma girerken bilen fit anne diyolardi ama bu hamileligimde karnim erken sisti anlamadim 2kilo aldim sadece ama
Günaydın kızlar ben annemlere geldim biraz nefes aldık burada çok sık giremiyorum. Grup karışmış bir ara ne listeymiş ama. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri buradayım listeye ilk defa wendi ekledi beni. Hiç önemli degil ki bunlar
Yok yere banlandı arkadaslar bi arkadas herseyi yanlış anlıyor diye açıklama yapmaya calıştılar. Umarım bir an önce dönerler. wendy
grubu devretmeni gerektirecek Bişey yok. Sen doğru olanı yaptın. Nihayetinde aramızdan ayrılanlar oldu haliyle aktif olanlar yazsın dedin. Bir sürü kişiye tek tek yazacak halin yok ya. Emeklerin için sağol arkadasım
yani böyle bi durumda listeyi biz devam ettirelim derlerse hiç önemli değil, ben listemiz güncel olsun diye uğraşırken ben silinmişim ne saygısızlık denince şoka girdim resmen, daha listemizin çoook yolu var neler neler ekleyeceğiz inşallah
Demekki doğru duymuşum yazık ya biz zorlukla çocuk sahibi olanlar (ki ben 5 senede 2 düşükten sonra nasip olursa kavuşucam bebeğime) bi evladım olsun sağlıklı olsun diyoruz millet cinsiyet beğenmeyip aldırıo pes
Sanmıyorum kötü bişi olduğunu çocuklarla haşır neşirim diodu belki ondan giremedi ama merak ettim
Aaa aslıhandamı banlanmış onu şimdi gördüm yazık açılır yakın zamanda inşAllah ne gereksiz bişi yaşadık bugün ya
Ay bu liste falan yüzünden banlanan kızlar olmuş. Fikir alışverişi yapıyoruz içimizi döküyoruz hiç tanımadığımız insanlar için üzülüp seviniyoruz. Birbirimizi kırmamıza üzmemize hiç gerek yok. Daha bebişlerin doğumunu anlatacağız gaz sancılarını konuşacağız inşAllah
Ya dimi daha göğüs uçlarımızda çatlaklar olacak doğum öncesi suyum geldi gelmedi muhabbeti hangi bez hangi mama hangi emzik daha çok konu var
Bi liste yüzünden böyle olacaksak sonunuz hapishane de biter
Ben de listeye kaydolayım o zaman yaş 33, sat 09.02.2020, 2. çocuk erkek.....Bu arada bugün 3 lü test sonucum çıktı yaşa bağlı risk yüksek çıktı. ilk doğumum da 31 yaşındaydım hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı. moralim bozuldu, içim sıkılıyor....
Ben de listeye kaydolayım o zaman yaş 33, sat 09.02.2020, 2. çocuk erkek.....Bu arada bugün 3 lü test sonucum çıktı yaşa bağlı risk yüksek çıktı. ilk doğumum da 31 yaşındaydım hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı. moralim bozuldu, içim sıkılıyor....
Kızlar hamileliğiniz tam haftasını söylemeyin yine de hatta ay olarak bile 1 ay yarım ay geri söyleyin bir arkadaşımı son 2 ayda resmen taciz etti arkadaşları ve ailesi hala doğmadı mı ne tutuyorsun içerde sezeryan olsana falan diye çok meraklı çevreniz varsa öyle yapın ben hep doğacağı tarihi söylemiştim kuzumda Haziran’da doğacaktı hep öyle dedim Mayıs sonumda doğdu rahat ettim