2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Malesef canim bugun cok gereksiz konusmalar oldu yok yani ben 2.5 aydir burdayim daha gecen gun bilgilerim yazildi ismim yazsa ne yazmasa ne sonucta sohbet etmiyormuyuz ediyoruz hiçte takilmam boyle seylere relax olmak lazim

Ay bu liste falan yüzünden banlanan kızlar olmuş. Fikir alışverişi yapıyoruz içimizi döküyoruz hiç tanımadığımız insanlar için üzülüp seviniyoruz. Birbirimizi kırmamıza üzmemize hiç gerek yok. Daha bebişlerin doğumunu anlatacağız gaz sancılarını konuşacağız inşAllah

Malesef canim bugun cok gereksiz konusmalar oldu yok yani ben 2.5 aydir burdayim daha gecen gun bilgilerim yazildi ismim yazsa ne yazmasa ne sonucta sohbet etmiyormuyuz ediyoruz hiçte takilmam boyle seylere relax olmak lazim
Ya sorma bir önceki arkadaş aktif değildi fazla yoğundu ben adımın yazılmasını 1 ay bekledim napsaydım kızamı yüklenseydim. Ayrıca dediğin gibi yazmasa nolcak ama işte gündüz yok yere gerildik. Yazma dili farklı mimik ve ses tonu olmadığı için her yazılan uslup sebebiyle sert geliyor karşı tarafa. Baya uzadı konu ama kızlara çok üzüldüm banlandıkları için

İkiz gebelik zor mu ilerleyen zamnda bnmde ikiz bakımda çok zorlandnz mı sezeryanmı oldunuz spinal miydi çok sordm ama ikiz bulmuşken

yani böyle bi durumda listeyi biz devam ettirelim derlerse hiç önemli değil, ben listemiz güncel olsun diye uğraşırken ben silinmişim ne saygısızlık denince şoka girdim resmen, daha listemizin çoook yolu var neler neler ekleyeceğiz inşallah
Listede adı geçmeyeni doğum haneye almıyorlarmış ona göre

hayırlı olsun canım hoşgeldin . ben haftalardır girmediğim için yeni görüyorum ben de varım :)

SAT: 21 şubat 2020
ilk bebeğim
cinsiyet belli değil
canım ekliyorum şimdi.

Evet malesef o kadar çoluk sahibi olmak içim uğraşan çiftler var sanki pazardan karpuz alıyorlar

Ya dimi daha göğüs uçlarımızda çatlaklar olacak doğum öncesi suyum geldi gelmedi muhabbeti hangi bez hangi mama hangi emzik daha çok konu var
Bi liste yüzünden böyle olacaksak sonunuz hapishane de biter

Ben de listeye kaydolayım o zaman yaş 33, sat 09.02.2020, 2. çocuk erkek.....Bu arada bugün 3 lü test sonucum çıktı yaşa bağlı risk yüksek çıktı. ilk doğumum da 31 yaşındaydım hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı. moralim bozuldu, içim sıkılıyor....

2 li test yapılmıs mıydı onun sonucu nasıldı bu grupta çoğu kisinin yas riski yuksek cikti bence cokta kafaya takilacak birsey yok canım üzme kendini

Kızlar hamileliğiniz tam haftasını söylemeyin yine de hatta ay olarak bile 1 ay yarım ay geri söyleyin bir arkadaşımı son 2 ayda resmen taciz etti arkadaşları ve ailesi hala doğmadı mı ne tutuyorsun içerde sezeryan olsana falan diye çok meraklı çevreniz varsa öyle yapın ben hep doğacağı tarihi söylemiştim kuzumda Haziran’da doğacaktı hep öyle dedim Mayıs sonumda doğdu rahat ettim

Kızlar ya isim bulamıyorum hergün baska isme karar veriyorum sabah vazgeciyorum sizde durumlar nasıl kıza hazırlamıştım erkek bulmakta zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…